Tebrik ederim canim 76 idin dimi. Ne yaptin 70 kiloya indin. Bende yine karataya uycam ama yinede cook asiri doymadan kalkcam cok abartmicam yani. Cunku anladim ki ben porsiyonu kucultmeden kilo veremiyorum.Bugün tartıldım 70 çıktım iinaanamiyorum
Aynı şeyler aslijda çok farklı değil yani. Ama bu aralar diyete uyamiyroum. Canım istemiyor çünküTebrik ederim canim 76 idin dimi. Ne yaptin 70 kiloya indin. Bende yine karataya uycam ama yinede cook asiri doymadan kalkcam cok abartmicam yani. Cunku anladim ki ben porsiyonu kucultmeden kilo veremiyorum.
Bende ayni durumdayim ama pes etmeyelim motivasyon videolari izleyelim destek olalim birbirimize insallah er yada gec basaricazAynı şeyler aslijda çok farklı değil yani. Ama bu aralar diyete uyamiyroum. Canım istemiyor çünkü
InsallahhhBende ayni durumdayim ama pes etmeyelim motivasyon videolari izleyelim destek olalim birbirimize insallah er yada gec basaricaz
Ne yaptn canm .Ben isvec diyetine baslicam yarin .bence karatay en iyisi en sagliklisi ama ben biraz daha acele kilo vermek istiyorum . Birde isvec diyetini deniyim bakim :/Insallahhh
O nasıl onu bilmiyorum ama karataya da hızlı kilo veriliyo benceNe yaptn canm .Ben isvec diyetine baslicam yarin .bence karatay en iyisi en sagliklisi ama ben biraz daha acele kilo vermek istiyorum . Birde isvec diyetini deniyim bakim :/
Yavaş olsun yağdan olsun:) kaç ile başlamıştınnMerhaba kızlar, ben diyete devam ediyorum yani elimden geldiğince diyelim. Kilo olarak 71,3 e düştüm. Yavaş ama en azından sağlıklı beslenmeyle veriyorum.
Olsun geç olsun güç olmasın 15 gün de 2.5 kilo çok iyi zaten tebrikler. Bu dönem zarfında benim de çok kacamaklarim oluyo ama toparlamaya çalışıyorum.18 martta 73,8 ile başlamıştım, 15 günde 2,5 kilo vererek 71,3 e düştüm.
Diyette maalesef kaçamak yaptığım oldu, yürüyüşü/sporu istediğim gibi düzenli yapamadım.
Burada arkadaşlar olsa ve hergün ne yedik ne içtik ne kadar spor yaptık ve tartıda kaç çıktık yazsak iyi olur diye düşünüyorum.
daha kolay motive oluruz
bildirimleri yazarken ne yedik, içtik, yaptık diye düşünürken diyette doğru ve yanlışlarımızı daha kolay farkederiz
yazışmalardan yeni ve diyete uygun yemek fikirleri duyarız
daha fazla spor yapana nasıl etki ediyor, daha az yiyene nasıl etki ediyor gibi gözlemleri başkalarının bildirimlerinden yapabiliriz.
Zayıflama yarışmalarındaki gibi hergün 3 mesaj 5 mesaj ya da sürekli aktif olma şartı yok, başta ben bu şarta uyamam ama en azından hergün menü,su tüketimi,spor ve tartı sonucu paylaşacak bir grup olsak??
Olsun geç olsun güç olmasın 15 gün de 2.5 kilo çok iyi zaten tebrikler. Bu dönem zarfında benim de çok kacamaklarim oluyo ama toparlamaya çalışıyorum.
.
Bencede böyle yapılmalı. Hem sorumluluk duygusu oluyor. Bu şekilde yazdıkça kaçamak da zar zor yapılır. Sonuçta buraya gelip hesap vericezbana uyar yanii
Tamamdır yarın Bende başlıyorum o zaman. Yaza düğünlerimiz başlıyor benim ram gaz zayıflamam lazimmmTamam, ben yarın sabah bugün yediklerimi, içtiğim su miktarını, spor durumumu ve kilomu burada paylaşacağım.
Dünküleri bugün paylaşmaya utanıyorum da
Bu sefer bitecek bu iş. Yaşasın fit olmak, yaşasın kendimiz için başarmak
İyi akşamlar kızlar, ben 2 yıl önce karatay beslenmesi ile tanıştım.
Kilom o zaman 78 idi 2,5 ay falan uyabilmiştim 68 kiloyu görmüştüm.
Geçen sene yine başlayıp 63 e indim. 8 gün önce yine başladım 65 ile şimdi 64 kiloyum
Boyum 157 olunca hedefim 60 ın altına inebilmek malum boy kısa olunca kilo daha bi göze çarpıyor.
Ve tabi en önemlisi verilen kiloları geri almamak. ramazan öncesi kilo vermek benim açımdan çok iyi oluyor ramazanda tek öğün yapabildiğimden kilo almıyorum böylece kilomu 1 ayda sabitlemiş oluyorum.
E eddakrc @biricik mericik yazacak olmanıza sevindim, buradan menü paylaşacağımız için kendimizi daha motive hissedicez.
Ben akşamları yazıcam günü bitirip yazmak daha iyi geliyor bana.
SABAH
KKK : (KLASİK KARATAY KAHVALTISI)
ÖĞLE: FISTIK VE KURU KAYISI
AKŞAM: ISPANAK YEMEĞİ, BİRAZ BULGUR PİLAVI YOĞURTLU HAVUÇ SALATA ( havuçlar çiğ)
Her gün akşam yemeğinden sonra sütlü türk kahvemi içiyorum ve en az 2 litre su tüketirim. gündüz işteyken de bitki çayı siyah çay ne varsa içmeye çalışırım.
Ben bulguru biraz abartıyorum akşamları haftada 1 kez değil birkaç kez yapıyorum yapmasam daha fazla kilo gidecek biliyorum ama işte
Son olarak haftalık kilo bildirimi yaparsak çok iyi olur haftada 1 o da hafta sonu tartılıyorum.
Herkese iyi akşamlar...
İyi akşamlar kızlar, ben 2 yıl önce karatay beslenmesi ile tanıştım.
Geçen sene yine başlayıp 63 e indim. 8 gün önce yine başladım 65 ile şimdi 64 kiloyum
Boyum 157 olunca hedefim 60 ın altına inebilmek malum boy kısa olunca kilo daha bi göze çarpıyor.
Ve tabi en önemlisi verilen kiloları geri almamak. ramazan öncesi kilo vermek benim açımdan çok iyi oluyor ramazanda tek öğün yapabildiğimden kilo almıyorum böylece kilomu 1 ayda sabitlemiş oluyorum.
E eddakrc @biricik mericik yazacak olmanıza sevindim, buradan menü paylaşacağımız için kendimizi daha motive hissedicez.
SABAH
AKŞAM: ISPANAK YEMEĞİ, BİRAZ BULGUR PİLAVI YOĞURTLU HAVUÇ SALATA ( havuçlar çiğ)
Her gün akşam yemeğinden sonra sütlü türk kahvemi içiyorum ve en az 2 litre su tüketirim. gündüz işteyken de bitki çayı siyah çay ne varsa içmeye çalışırım.
Ben bulguru biraz abartıyorum akşamları haftada 1 kez değil birkaç kez yapıyorum yapmasam daha fazla kilo gidecek biliyorum ama işte
Son olarak haftalık kilo bildirimi yaparsak çok iyi olur haftada 1 o da hafta sonu tartılıyorum.
Herkese iyi akşamlar...
Tamamdır yarın Bende başlıyorum o zaman. Yaza düğünlerimiz başlıyor benim ram gaz zayıflamam lazimmm
Merhabalar, kilo kaybınız çok güzel. Bende sizin gibi 2 ay gibi bi sürede 10 kili vermek istiyorum. Umarım sizin kadar başarılı olurum.vermek bi yana almamanız da çok güzel. Başarılar dilerim umarım istediğiniz hedefe ulaşırız hep birlikte. Ve evet akşamları menü paylaşımı, cuma yada pazar günleri de haftalık kilo bildirimi yapabilirizİyi akşamlar kızlar, ben 2 yıl önce karatay beslenmesi ile tanıştım.
SABAH
Herkese iyi akşamlar...
Çok sık tartılmıyorum tutuyorum kendimi. 72.8 gördüm en son.Edda seninle hemen hemen aynı zamanda başladık karataya. sen ne durumdasın, tartıyla aran nasıl? bildiğim kadarıyla sık tartılmıyorsun. son tartılmanda kaç çıktın? neler yiyorsun?
HoşbuldumYaşasın aramıza bir kişi daha katıldıhoş geldin.
Tecrübeli birinin aramızda olması bizi bilinçlendirecek.