Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

özel değilse, boyun, yaşın kaç? En fazla kaç kiloya çıkmıştın ve şimdi kaç kilosun
Bu başarı hikayen bize örnek olsun :)

özel değilse, boyun, yaşın kaç? En fazla kaç kiloya çıkmıştın ve şimdi kaç kilosun
Bu başarı hikayen bize örnek olsun :)
yok cnm ne özeli
boyum 159.8
yaşım 34
en fazla 89.9 u gördüm (geçen sene)
ben de duygusal yeme sorunu var, en küçük bi moral bozulmasında ne bulursam yerim ama öyle yemek aramam abur cubur kola aklınıza gelebilecek bütün pis yicekler

geçen sene eylül ayında bu rakamı gördüm ben, tamamen sinir bozukluğu, depresyon yüzünden bi de işsiz kalmıştım 2-3 ay onun sıkıntısı ne bulduysam yedim, acı biber, baklava aynı anda yedim
sonra bi gün tartıya çıktım bi gördüm 89.9 bu kadarını beklemiyordum ama bildiğiniz tam bi elma oldum
sonra bi eliptik bisiklet aldım eve, başladım her gün 15-20 dakka kadar eliptik kullanmaya
bi de kendimce diyet yapmaya başladım
işte ara öğünler ana öğünler kaşık kaşık yemeler falan
eylül sonundan ocağa kadar 78.5 u gördüm
işe başladım ilk bi iki ay dikkat edyrdum ama sonra yoğunluk falan derken geçen ekim ayına kadar 81-83 arası gidip geldim, diyet falan hikaye oldu anlıycanız

ekim ayının ortasında diyetisyene başladım, zoraki oldu aslında pek isteyerek başlamadım ama kilo veremez olmuştum, hakkını yiyemem çok iyi ve ilgili biriydi, diyetisyenler hakkındaki kötü düşüncemi tersine çevirdi, 2 ayda 11.5 kilo verdim onunla.. 81.5 ile başladım 70 ile bitirdim
Sonra şekersize başladım tabi bu esnada 72.3 olmuştum geçen hafta 68.7 yi gördüm
Diyetisyenim asla ve asla paketli ürün vermedi herşey doğal sebze meyve kuru yemiş süt yoğurt tarzındaydı ve 1 hafta sonra acıkmamaya zorla yemeye başlamıştım

Şimdi hedfim 65 duruma göre 59 ama tamamen amacım kaslarımı belirginleştirmek

Asla pes edip bırakmayın ne zmn pes ederseniz daha fazlasını alırsınız
Zaten zayıfladıkça insan pes de etmyr daha da fazlasını istyr
Bi pantolonum vardı dyete başladığımda fermuarı kapanmıyodu şuan pantolon deli gibi bol geliyor

Bir de tavsiyem ağırlıklı antreman yapın
Sıkılaşıp forma girmeniz için gerekli

Paylaştığın için çok teşekkür ederim.
tebrik ederim güzel bir azmin sonu örneği
Antrenman yapmak hep aklımda. Eliptik bisikletim var ama soğuk odada tv vs yok, önünde telefon tablet koyacak yeri yok çoooook sıkıcı ayrıca yorucu
Yeni eve taşınma planımız var, olursa eliptiği mutfağa koymayı düşünüyorum. Hep gözümün önünde elimin altında olsun...

rica ederim
antremansız aslaa
hiç bi sarkma yaşamadım, aksine kilo kaybettikçe kaslarım belirginleşiyor, ben enbaştan beridir ağırlık çalışıp kardiyo ile devam ediyorum bi zaman sonra artık o sizin için ekmek su gibi vazgeçilmez bi şey oluyor...
ihmal etmeyn

zeytinyağını salatana koyabilirsin, eti yağlı seçebilirsin, omletlerini tereyağ ile yapabilirsin. Karatay meyveyi kahvaltıdan önce önermiyor sanırım kan şekerini hızlı yükselttiği için, kahvaltının sonunda yiyorum ben geneldi:)

Hoşgeldin. Benim de 3. karatay diyetim.
Aynen ilk hafta geçince önceki yediklerim şaşırtıyor beni:) Sanki onca şeyi yiyen ben değilim gibi:)))

Tebrikler. Bu azimle 55 i bile görürsün

Herkese iyi akşamlar,
SABAH: Omlet, domates, peynir,yarım ayva,biraz fıstık ve çay
ÖĞLE: iki kaşık ıspanak ve salata
AKŞAM: patlıcan yemeği, bulgur pilavı, yoğurt. Arkasından sütlü türk kahvesi.

Bulgur pilavı olmasa daha iyiydi.

Güzelll, ama bulgur pilavı az bir şekilde tüketebiliyoruz diye hatırlıyorum. Ve çok severim en azından onu yeriz yaa

Merhabalar topiğinizi yeni keşfettim
Acil sağlık açısından kilo vermesi gereken biri olarak ben de karatay beslenmesiyle kilo vermek istiyorum türk mutfağı ve adetlerine en yakın beslenme şekli bence
Nerden nasıl başlamalıyım bilmiyorum ama internette bir sürü bilgi var ve kadınlar kulübü var neyseki

internette karatay diyeti diye arat pdf var kitabın
kitabını okuman daha mantıklı olur

bugün 2. günüm kızlar
bozmadım hiç
5.5-6 saat arayla 3 öğün yapıyorum
tabiki yanında ağırlık antremanları ve cardio ile :)

Aramıza hoşgeldin, kitabi pdf üzerinden okursan daha iyi kavrarsın herkes farklı bir şey söylüyor çünkü:) kafan karışmasın boll şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…