Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar bişey soracağım Karatay diyeti acikmadan yapılıyor herkes bunu diyor ama ben bugün başladım ve şuan acim biraz bilgi verirmisiniz

Öğünler arasin en az 4-5 saat olmaliymis

Yasaklı şeyleri biliyorum kahvaltı yi ona göre yaptım ama öğlen de bir tane elma ile biraz fıstık yedim

Akşama ne yesem diye düşünüyorum

4 5 saat içinde mi aciktin? Eğer o saatler için de acıktıysan yanlış yaptığın bir şey var. Canan Karatay o şekilde söylüyor. Ama 4 5 saat sonra acıktıysan meyve ve fıstık yiyebilirsin tabi

4 5 saat içinde mi aciktin? Eğer o saatler için de acıktıysan yanlış yaptığın bir şey var. Canan Karatay o şekilde söylüyor. Ama 4 5 saat sonra acıktıysan meyve ve fıstık yiyebilirsin tabi
Kahvaltıdan 4-5 saat sonra açlık hissi başladı bir tane elma ile 4-5 fıstık yedim akşam 6 gibi yemem lazımdı ama çok açlık hissediyorum şuan tam uygulamayı bilmediğimden sanırım

Kahvaltıdan 4-5 saat sonra açlık hissi başladı bir tane elma ile 4-5 fıstık yedim akşam 6 gibi yemem lazımdı ama çok açlık hissediyorum şuan tam uygulamayı bilmediğimden sanırım
Muhtemelen, kitabını okursanız Her şeyi tam anlarsınız. Internete karatay diyeti pdf yazarsanız okuyabilirsiniz. Almaya gerek yok yani. Yada YouTube'dan bu diyeti uygulayanlarin videolarını izleebilirsiniz yardımcı olacaktır. Çünkü ben hiç acıkma hissetmiyorum ara öğün bile yapmıyorum. Kahvaltıyi geç yaptığım için belki de bilemiyorum

Bende geciktirecegim kahvaltıyı sabah 9 akşam 6 gerçekten çok ara var oruç gibi bir nevi :/

E eddakrc
Pes etme

kızlar merhaba. diyetiniz sporunuz nasıl gidiyor? Kilo kaybınız oldu mu?
Ben ilk zamanlar iyi gidiyodum dedim regl bitince tartilirim sonrada hiic dikkat edemedim hem misafir agirlamaktan hem regl sancilarindan gitti motivasyonum. Ne yapsam bilmiyorum. Ilk baslarda tartilmadim ama incelme olduydu sanki suan ise devam edemedigim icin daha da kilo almis hissediyorum. Bilmiyorum ne zamana kadar boyle gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…