Ay en önemlisi o heralde bence, ne Ama en tartilacaksinBugunde 40 dk yuruyuşümü yaptım karataya basladiģimdan beri ihmal etmemeye calisyorum yurüyüş yapmayı. Bakalım sonuç ne olacak
Regl şiskinligi var regl olup bittikten hemen sonra tartilcam insallahAy en önemlisi o heralde bence, ne Ama en tartilacaksin
Güzel haberlerini bekliyorum, bu arada kaç yaşındasınız sen diye hitap ediyorum ayıp olmasınRegl şiskinligi var regl olup bittikten hemen sonra tartilcam insallah
Bugün tartıldım 70 çıktım iinaanamiyorum
Bugunde 40 dk yuruyuşümü yaptım karataya basladiģimdan beri ihmal etmemeye calisyorum yurüyüş yapmayı. Bakalım sonuç ne olacak
Inşallah, ama başka tartiyla tartıldım, o yüzden 70 çıktım. Evdeki 72.8 halaVay canına harika, tebrik ederim. Darısı başıma. Bu haftayı ben de 70 ile kapatabilsem....
Kahvaltıdan 4-5 saat sonra açlık hissi başladı bir tane elma ile 4-5 fıstık yedim akşam 6 gibi yemem lazımdı ama çok açlık hissediyorum şuan tam uygulamayı bilmediğimden sanırım4 5 saat içinde mi aciktin? Eğer o saatler için de acıktıysan yanlış yaptığın bir şey var. Canan Karatay o şekilde söylüyor. Ama 4 5 saat sonra acıktıysan meyve ve fıstık yiyebilirsin tabi
Muhtemelen, kitabını okursanız Her şeyi tam anlarsınız. Internete karatay diyeti pdf yazarsanız okuyabilirsiniz. Almaya gerek yok yani. Yada YouTube'dan bu diyeti uygulayanlarin videolarını izleebilirsiniz yardımcı olacaktır. Çünkü ben hiç acıkma hissetmiyorum ara öğün bile yapmıyorum. Kahvaltıyi geç yaptığım için belki de bilemiyorumKahvaltıdan 4-5 saat sonra açlık hissi başladı bir tane elma ile 4-5 fıstık yedim akşam 6 gibi yemem lazımdı ama çok açlık hissediyorum şuan tam uygulamayı bilmediğimden sanırım
Bende geciktirecegim kahvaltıyı sabah 9 akşam 6 gerçekten çok ara var oruç gibi bir nevi :/Muhtemelen, kitabını okursanız Her şeyi tam anlarsınız. Internete karatay diyeti pdf yazarsanız okuyabilirsiniz. Almaya gerek yok yani. Yada YouTube'dan bu diyeti uygulayanlarin videolarını izleebilirsiniz yardımcı olacaktır. Çünkü ben hiç acıkma hissetmiyorum ara öğün bile yapmıyorum. Kahvaltıyi geç yaptığım için belki de bilemiyorum
Evet evet çok var arada ben 10 11 gibi yapiyorum akşam 6 7 gibi akşam yemeği yiyorum. Arada da bişey yemiyorumBende geciktirecegim kahvaltıyı sabah 9 akşam 6 gerçekten çok ara var oruç gibi bir nevi :/
Bende öyle yapacağım tşk ederim kitaba da göz attım sayenizde teşekkürlerEvet evet çok var arada ben 10 11 gibi yapiyorum akşam 6 7 gibi akşam yemeği yiyorum. Arada da bişey yemiyorum
Rica ederim, başarılarBende öyle yapacağım tşk ederim kitaba da göz attım sayenizde teşekkürler
Ben ilk zamanlar iyi gidiyodum dedim regl bitince tartilirim sonrada hiic dikkat edemedim hem misafir agirlamaktan hem regl sancilarindan gitti motivasyonum. Ne yapsam bilmiyorum. Ilk baslarda tartilmadim ama incelme olduydu sanki suan ise devam edemedigim icin daha da kilo almis hissediyorum. Bilmiyorum ne zamana kadar boyle gidecek