Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Arada kaçamaklar oluyor malesef önemli olan kaldığın yerden devam etmek. karatayda verilen kilolar kastan değil yağdan olduğu için hemen belli oluyor vücut çok güzel şekle giriyor. Yürüyüş yapmak çok iyi gerçekten ben iş yerinde çok hareket ettiğim için yürümüyorum. yürümeye zamanınız olmadığı zaman evde leslie 3 mile yapabilirsiniz o da çok güzel yağ yakıyor

Karabuğdayı bilmiyorum ama buğday da ayda 1 kez yenecek yiyecekler arasında. haftada 1 kez bulgur yenebiliyor(tabi abartmadan) bulguru fazla kaçırınca kilo verme hızını etkiliyor onu bildiğimden arada bulgur kaçamagı yapıyorum. malesef alternatif yok çocuklara pilav makarna yapıp yememek tek çözüm

Merhaba, teşekkürler.
2 ayda 10 kilo verebilirsiniz tabi. yürüyüşü öneririm size kilo kaybını hızlandırıyor ve kaçamak yapmazsanız çok iyi olur çünkü kaçamaklar kilo verimini durduruyor.

Merhaba, teşekkürler.
2 ayda 10 kilo verebilirsiniz tabi. yürüyüşü öneririm size kilo kaybını hızlandırıyor ve kaçamak yapmazsanız çok iyi olur çünkü kaçamaklar kilo verimini durduruyor.
Günlük hayatımda çok yürüyorum zaten 8 bin adımı rahat bir şekilde geçiriyorum ayriyetten yürümek için vaktim yok malesef

Bu günü de çok şükür atlattım,

Sabah: Klasik Karatay kahvaltısı

Öğle: küçük bir tabak etli nohut yarım elma

Akşam: kıymalı kabak yemeği, yoğurt ve mercimek köftesi
Mercimek köftesine,1 bardak mercimek 2 yemek kaşığı bulgur koydum, hiç koymamak lazım aslında bulguru kıvamı tutturamayınca toparlasın diye ilave ettim. normal mercimek köftesine göre cıvık oluyor ama lezzet süper
marula kaşıkla koyup limonu sıkıp afiyetle yiyoruz. Çocuklarımda severek yiyor tavsiye ederim.

Afiyet olsun süper

Günaydın kızlar,

dünkü menüm;
sabah; 1 büyük kupa süt
öğlen;1 tabak kuru fasülye, yarım kase çorba, bol salata
akşam; yoğurtlu havuç
Bu sayede dünkü şişkinliği attım. bu sabah tartıda 71,30 çıktım

İyi akşamlar kızlar

Sabah: klasik karatay kahvaltısı, tarçınlı süt
Öğle: mercimek köftesi
Akşam:Tavuk, tarhana çorbası, salata

güzel bir gün geçirdim yine:)

Günaydın kızlar

Dünkü menüm;

Sabah; 1 simit
Öğlen; beğendili kırmızı et, salata, çok az çorba
Akşam; kaşarlı köfte, patates püresi, domates, biber, ayran

Spor; Dün yürüyüş yapamadım ama yarın pilatese başlamayı planlıyorum.
Su; İş yerinde 1,5 litrelik şişeyi bitirdim. Yaklaşık 0,5 lt de ayrıca içmiş olabilirim. Su miktarını artırmaya çalışacağım bakalım.

Bu sabah tartıda 71,5 çıktım. Düne göre +200 gr. Ziyanı yok. Hergün tartılan biri olarak böyle şeylere alışığım, yıkılmıyorum. Menüdeki simit-beğendi-patetes püresi, spor yapmamış olmam, çok su içmemiş olmam bu etkiyi yaptı doğal olarak :)

Bir de bağırsaklarımı doğal hızlandıracak bişey bulayım diyorum. Karatay yağ tüketin dediğine göre sabahları şurup gibi 1 kaşık zeytinyağı mı içsem... Ya da eskiden bir diyetisyen "akşamdan kuru incirin içine bir çay kaşığı zeytinyağı koy, sabah aç karna onu ye" demişti. İncir alıp onu mu uygulasam...

İyi akşamlar kızlar

Sabah: klasik karatay kahvaltısı, tarçınlı süt
Öğle: mercimek köftesi
Akşam: Tavuk, tarhana çorbası, salata

güzel bir gün geçirdim yine:)

Afiyet olsun :)

Menünü görünce aklıma bişey geldi. Ben çok süt içiyorum. Bir tuzluğa tarçın koyup sütüme ekleyeyim bari metebolizmam hızlansın :)

Günaydın herkese, hala menü paylaşımına başlayamıyorum çünkü çok saçma besleniyorum bugün sabah tartıldım 72.5 cıktı. Halbuki en son 72.8dim ve o günden beri diyet falan yapmıyorum.

cnm karatayda simit ekmek ve türevleri yok ki

merhaba kızlar
3 defa karatay yapmış biriyim
ilkinde 7.5 kilo verdim
2.sinde 11.5 kilo (çok spor yaptım)
3. sünde 1 hafta yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam ve 3.5 kilo vermiştim

bugün tekrar başladım
yağ oranımı düşürüp kaslarımı belirgin hale getirmem lazım
bu yüzden de karataya başladım
ayrıca 22 gündür şekersiz paketsiz beslenmede devam ediyorum
5 öğünden 3 öğüne geçtim tek farkı
sabah erken kalkıp öğün aralarına 6 şar saat fark koydum
bugünün yarısı bitti :)
1 hafta geçince gerisi daha kolay gelecek inanıyorum

Kilo veriminiz muhteşem gerçekten. Darısı başımıza:)
Ve bu yolda eminim en önemlisi şekersiz beslenme bravo size. Umarım hedefinize ulaşırsınız

Tebrikler çok iyi vermişsin. Anlaşılan kilo problemin kalmamış, kaslara yürüyorsun.
Allahım, ne güzel, biz de bigün böyle hedefler koyabilecek miyiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…