Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tebrik ederim canim 76 idin dimi. Ne yaptin 70 kiloya indin. Bende yine karataya uycam ama yinede cook asiri doymadan kalkcam cok abartmicam yani. Cunku anladim ki ben porsiyonu kucultmeden kilo veremiyorum.
Aynı şeyler aslijda çok farklı değil yani. Ama bu aralar diyete uyamiyroum. Canım istemiyor çünkü:KK43:

Merhaba kızlar, ben diyete devam ediyorum yani elimden geldiğince diyelim. Kilo olarak 71,3 e düştüm. Yavaş ama en azından sağlıklı beslenmeyle veriyorum.

18 martta 73,8 ile başlamıştım, 15 günde 2,5 kilo vererek 71,3 e düştüm.
Diyette maalesef kaçamak yaptığım oldu, yürüyüşü/sporu istediğim gibi düzenli yapamadım.
Burada arkadaşlar olsa ve hergün ne yedik ne içtik ne kadar spor yaptık ve tartıda kaç çıktık yazsak iyi olur diye düşünüyorum.
daha kolay motive oluruz
bildirimleri yazarken ne yedik, içtik, yaptık diye düşünürken diyette doğru ve yanlışlarımızı daha kolay farkederiz
yazışmalardan yeni ve diyete uygun yemek fikirleri duyarız
daha fazla spor yapana nasıl etki ediyor, daha az yiyene nasıl etki ediyor gibi gözlemleri başkalarının bildirimlerinden yapabiliriz.
Zayıflama yarışmalarındaki gibi hergün 3 mesaj 5 mesaj ya da sürekli aktif olma şartı yok, başta ben bu şarta uyamam ama en azından hergün menü,su tüketimi,spor ve tartı sonucu paylaşacak bir grup olsak??

18 martta 73,8 ile başlamıştım, 15 günde 2,5 kilo vererek 71,3 e düştüm.
Diyette maalesef kaçamak yaptığım oldu, yürüyüşü/sporu istediğim gibi düzenli yapamadım.
Burada arkadaşlar olsa ve hergün ne yedik ne içtik ne kadar spor yaptık ve tartıda kaç çıktık yazsak iyi olur diye düşünüyorum.
daha kolay motive oluruz
bildirimleri yazarken ne yedik, içtik, yaptık diye düşünürken diyette doğru ve yanlışlarımızı daha kolay farkederiz
yazışmalardan yeni ve diyete uygun yemek fikirleri duyarız
daha fazla spor yapana nasıl etki ediyor, daha az yiyene nasıl etki ediyor gibi gözlemleri başkalarının bildirimlerinden yapabiliriz.
Zayıflama yarışmalarındaki gibi hergün 3 mesaj 5 mesaj ya da sürekli aktif olma şartı yok, başta ben bu şarta uyamam ama en azından hergün menü,su tüketimi,spor ve tartı sonucu paylaşacak bir grup olsak??
Olsun geç olsun güç olmasın 15 gün de 2.5 kilo çok iyi zaten tebrikler. Bu dönem zarfında benim de çok kacamaklarim oluyo ama toparlamaya çalışıyorum.
.
Bencede böyle yapılmalı. Hem sorumluluk duygusu oluyor. Bu şekilde yazdıkça kaçamak da zar zor yapılır. Sonuçta buraya gelip hesap vericez:KK48: bana uyar yanii

Olsun geç olsun güç olmasın 15 gün de 2.5 kilo çok iyi zaten tebrikler. Bu dönem zarfında benim de çok kacamaklarim oluyo ama toparlamaya çalışıyorum.
.
Bencede böyle yapılmalı. Hem sorumluluk duygusu oluyor. Bu şekilde yazdıkça kaçamak da zar zor yapılır. Sonuçta buraya gelip hesap vericez:KK48: bana uyar yanii

Tamam, ben yarın sabah bugün yediklerimi, içtiğim su miktarını, spor durumumu ve kilomu burada paylaşacağım.

Dünküleri bugün paylaşmaya utanıyorum da:110:

Bu sefer bitecek bu iş. Yaşasın fit olmak, yaşasın kendimiz için başarmak En Büyük KK

Tamam, ben yarın sabah bugün yediklerimi, içtiğim su miktarını, spor durumumu ve kilomu burada paylaşacağım.

Dünküleri bugün paylaşmaya utanıyorum da:110:

Bu sefer bitecek bu iş. Yaşasın fit olmak, yaşasın kendimiz için başarmak En Büyük KK
Tamamdır yarın Bende başlıyorum o zaman. Yaza düğünlerimiz başlıyor benim ram gaz zayıflamam lazimmm

İyi akşamlar kızlar, ben 2 yıl önce karatay beslenmesi ile tanıştım.
Kilom o zaman 78 idi 2,5 ay falan uyabilmiştim 68 kiloyu görmüştüm.
Geçen sene yine başlayıp 63 e indim. 8 gün önce yine başladım 65 ile şimdi 64 kiloyum
Boyum 157 olunca hedefim 60 ın altına inebilmek malum boy kısa olunca kilo daha bi göze çarpıyor.
Ve tabi en önemlisi verilen kiloları geri almamak. ramazan öncesi kilo vermek benim açımdan çok iyi oluyor ramazanda tek öğün yapabildiğimden kilo almıyorum böylece kilomu 1 ayda sabitlemiş oluyorum.
E eddakrc @biricik mericik yazacak olmanıza sevindim, buradan menü paylaşacağımız için kendimizi daha motive hissedicez.
Ben akşamları yazıcam günü bitirip yazmak daha iyi geliyor bana.
SABAH
KKK : (KLASİK KARATAY KAHVALTISI)
ÖĞLE: FISTIK VE KURU KAYISI
AKŞAM: ISPANAK YEMEĞİ, BİRAZ BULGUR PİLAVI YOĞURTLU HAVUÇ SALATA ( havuçlar çiğ)
Her gün akşam yemeğinden sonra sütlü türk kahvemi içiyorum ve en az 2 litre su tüketirim. gündüz işteyken de bitki çayı siyah çay ne varsa içmeye çalışırım.

Ben bulguru biraz abartıyorum akşamları haftada 1 kez değil birkaç kez yapıyorum yapmasam daha fazla kilo gidecek biliyorum ama işte:KK33:

Son olarak haftalık kilo bildirimi yaparsak çok iyi olur haftada 1 o da hafta sonu tartılıyorum.
Herkese iyi akşamlar...

Geçen sene yine başlayıp 63 e indim. 8 gün önce yine başladım 65 ile şimdi 64 kiloyum
Boyum 157 olunca hedefim 60 ın altına inebilmek malum boy kısa olunca kilo daha bi göze çarpıyor.
Ve tabi en önemlisi verilen kiloları geri almamak. ramazan öncesi kilo vermek benim açımdan çok iyi oluyor ramazanda tek öğün yapabildiğimden kilo almıyorum böylece kilomu 1 ayda sabitlemiş oluyorum.
E eddakrc @biricik mericik yazacak olmanıza sevindim, buradan menü paylaşacağımız için kendimizi daha motive hissedicez.
SABAH
AKŞAM: ISPANAK YEMEĞİ, BİRAZ BULGUR PİLAVI YOĞURTLU HAVUÇ SALATA ( havuçlar çiğ)
Her gün akşam yemeğinden sonra sütlü türk kahvemi içiyorum ve en az 2 litre su tüketirim. gündüz işteyken de bitki çayı siyah çay ne varsa içmeye çalışırım.

Ben bulguru biraz abartıyorum akşamları haftada 1 kez değil birkaç kez yapıyorum yapmasam daha fazla kilo gidecek biliyorum ama işte:KK33:

Son olarak haftalık kilo bildirimi yaparsak çok iyi olur haftada 1 o da hafta sonu tartılıyorum.
Herkese iyi akşamlar...

Yaşasın aramıza bir kişi daha katıldı :KK9: hoş geldin.
Tecrübeli birinin aramızda olması bizi bilinçlendirecek.

dünkü menüm;

sabah: 1 kupa süt
öğlen: sulu köfte, salata, yoğurt
akşam: tereyağlı peynirli yumurta, biraz mercimek yemeği, birkaç kaşık makarna. Tam sofradan kalkacakken şeytana uydum ekmek tereyağı peynir zeytin hatta reçele daldım:KK43: çok suçlu hissediyorum.

hızlı hızlı o kadar çok zeytin yemişim ki gece bir kaç kere kalkıp ikişer bardak su içtim. işte ben hep bu yüzden kaybediyorum. önümde onlar varken irademe sahip olamıyorum. çocuklar olduğu için sofraya oturmama lüksüm de yok. kendimi zaptetmeyi öğrenmek zorundayım.

Tüm bu olanlardan sonra bu sabah 72,6 çıktım tartıda. Hala kendimi taş gibi doymuş hissediyorum.

Tek iyi haber ise yürüyüşe başladım. Yeterli sürede değil elbet ama artık öğlenleri 3.500 adım civarı yürüyorum. gün boyunca 6.000 adımı geçmiş oluyorum. Hedefim bunu artırmak için imkan yaratmak.

Bu arada dün giydiğim bluz ile beni her gören aaa ne güzel zayıflamışsın dedi. Artık gözle görünür hale geldi sonuçlar. Bu sefer bırakmayacağım ve sonuna kadar gideceğim. Tek gram fazla kilo kalmayana kadar pes etmeyeceğim En Büyük KK

SABAH

Herkese iyi akşamlar...

Bulguru ben de çok seviyorum. sadece bulgurla diyet yapılabilse hiç şikayet etmeden indir kaldır bulgur pilavı yiyebilirim mesela.
Peki karatayda buna alternatif olarak tüketebileceğimiz bişey var mı? Mesela çocuklar da pilavcı, makarnacı... Karabuğday geliyor aklıma. Kısır gibi yapıp kuskus diye kakalasam olmaz mı acaba? Ama kara buğday da yok heralde karatayda değil mi?

Tamamdır yarın Bende başlıyorum o zaman. Yaza düğünlerimiz başlıyor benim ram gaz zayıflamam lazimmm

Edda seninle hemen hemen aynı zamanda başladık karataya. sen ne durumdasın, tartıyla aran nasıl? bildiğim kadarıyla sık tartılmıyorsun. son tartılmanda kaç çıktın? neler yiyorsun?

SABAH

Herkese iyi akşamlar...
Merhabalar, kilo kaybınız çok güzel. Bende sizin gibi 2 ay gibi bi sürede 10 kili vermek istiyorum. Umarım sizin kadar başarılı olurum.vermek bi yana almamanız da çok güzel. Başarılar dilerim umarım istediğiniz hedefe ulaşırız hep birlikte. Ve evet akşamları menü paylaşımı, cuma yada pazar günleri de haftalık kilo bildirimi yapabiliriz

Edda seninle hemen hemen aynı zamanda başladık karataya. sen ne durumdasın, tartıyla aran nasıl? bildiğim kadarıyla sık tartılmıyorsun. son tartılmanda kaç çıktın? neler yiyorsun?
Çok sık tartılmıyorum tutuyorum kendimi. 72.8 gördüm en son.
70 de gördüm ama o başka bir evdeki tartiyla gördüğüm kilo. Ben en son evde tartildigimi baz alıyorum. Fakat ben yapamıyorum bu aralar düzenin çok değişti. Üniversite sınavına hazırlanıyorum bu yüzüden geceleri ders çalışıyorum falan bi düzen karmaşası yaşadım ve yemeklere biraz daha yüklendim. Almış olabilirim. Suan reglimin 3. Günü bittigi zaman tartılıp buraya güncellerim

X