Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhabalar
Aslında buralarda eskiyim ama bayağı bir süredir girmiyordum. En son bir diyet grubumuz vardı. Sürdüremedim. Kaçış o kaçış uzun süredir girmiyorum.
Yemek sonrası tıkanırcasına yiyesim geliyor.
İnsan arasında değil gizli yemeğe bayılıyorum. Yakalanınca ya da artık mide iyice gerilince kendimi acayip suçlu hissediyorum. Kısır döngü yine yiyorum.
Güzel bi bayanım Allah ım (bana göre) güzel orantılı bir vücut vermiş bana ama ben maf ediyorum gibi geliyor. Sonra yine kendime kızıyorum,yine yiyorum.
Karatay sağlıklı geliyor nerdeyse tüm kitapları var bende
Hatta diğer bir sürü diyet kitapları, kilo ile ilgili psikoloji kitapları...
Elimde bu kadar fırsat varken yapmamak beni kızdırıyor,bahaneler üretiyorum.

Yardıma ihtiyacım var...

Direkt döküldü kelimeler. Dolmuşum....
Her açıdan.
Umarım doğru yere yazmışımdır
Sevgiler

Motivasyon istiyorsan canim diyet gruplarindan 13. Takima gel istersen... birlikte keyifle kilo veriyoruz birbirimizi motive ediyoruz.... aramizda yarislar yapiyoruz.. birlikte kilo vermek daha kolay...

Tamam geleyim
Motivasyona aşırı ihtiyacım var
İstedikten sonra başaramayacağım hiçbiriyle yok
İstemiyor muyum yeterince diye düşünüyorum bazen
Böyle homidi gırtlak rahat geliyor galiba
Geliyorum 13. Gruba

Ben de başlamak istiyorum 3-5 kilo versem yeter ama bir türlü başlayamıyorum karatay diyetini daha önce hiç denemedim denemek istiyorum.

Ben hastalık dolayısıyla girememiştim uzun zamandır
Yüzüm de yoktu
Utana sıkıla gireyim dedim
Ama gruba bişeyler olmuş galiba aktif insan yok gibi

Eskiden güzeldiburalar, gül abla vardı, o da gitmiş baya olmuş, takımlar hakkında fikrim yok pek ama bakarım

Merhaba karatay merhaba diyeti yapmak istiyorum birbirimizi motive etmek için WhatsApp grubu kurmak istiyorum katılmak isteyen varsa bana ulaşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…