Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

mrb kızlar ben de başlamak istiyorum diyete ama karatay diyeti mi yapsam dukan mı karar veremedim.kitabı alıp mı başladınız diyete.

ben dukan yaptım, kesinlikle tavsiye etmem. kilo veriyorsun ama tansiyonun yükseliyor. 18i gördüm ben !!!

karatay zaten diyet değil, sağlıklı beslenme. mutlaka bunu yapın derim.

Tabi ki ^^

Kahvaltı ( 07.00 -07.30 )
- 2 adet yumurta ( bazen tavada yapıyorum bazen de haşlanmış?)
-Beyaz Peynir
-10 tane zeytin
-Salatalık
-Domates
-1 bardak yeşil çay
- 4 ,5 tane Günkurusu
-Biraz çiğ fındık
-Biraz tuzsuz badem

İlk 2 hafta öğlen yemeği yedim , kahvaltımı erken yaptığımdan dolayı. ( çorba ya da sebze yemeği yiyordum) şimdi ise öğlenleri artık acıkmadığım için yemiyorum.

Akşam Yemeği ( 17.00-17.30)
Pek belirli bir aksam yemeğim yok aslında :KK70:Ailemle birlikte yaşıyorum ve annem yemekleri yaptığı için her gün et ,tavuk yemiyorum. Bazen fasüye, kabak ,patlıcan. Haftada 2 kere filan tavuk yemeği yiyorum .

●Günlük 4 L su
●Meyve yemiyorum (Yersem kendimi durduramam günlük 5-6 elma götürürüm )
●Hangi tür olursa olsun ekmek yemiyorum.
●İlk 3 hafta 40 dk. Yürüyüş yaptım.
● Bu haftada merdiven çıkma + biraz da gece sporu ekledim. 4.hafta bitince yine yazarım kaç kilo verdiğimi.
güzelmiş programınız
kaç kilo verdiniz ?

Sevgili arkdslar ben karayayım kitabını aldım en son cikn gerçek tıbbın 10 şifresi. Sağlıklı beslenmeye de baslamm lazımdı 1 senede düğünden 17 kilo aldm 1 ayda diyet degl düzenli ve belirli saatlerde 2 öğün yeme ile ki basta bana asla oyle diyet mi olur diyordm 2 öğün şimdi vucudm öylesine iyi ki. Guatr rahatszlgi olan çok iyi anlar beni kilo almaya aşırı meylmz var. Ben şuan diyet degl karatyn dediler mi uyglurm sadece ekmek konsnda kepek ve çavdar kullanyrm biraz yoksa alsknlk hiç tutmuyor ama eminm istedgm kiloya yaklasrken ekmeği de günde 3 dlmden indrcgm. Ben vereblsydm hipotroid olrk 1 ayda 6 kilo hem sağlıklı hepinz verrsnz inşallah.

Bu kadar yol almışken. Hedefinizden şaşmayın,yılmayın çok çok güzel kilo vermişsiniz. Devamı gelsin inşallah
Yok ağir adimlarla da gitsem kesinlikle vazgecmiyorum hedef kiloma ulaşana kadar da vazgecmem .sadece bıkkınlık geldi son kilolarda zorluyo biraz. Karatay diyeti guzel tam uyamasam da uymaya caliscam

Merhaba, bende karatay diyetine yeni başladım. Kitabı henüz okumadım, şimdilik netten araştırdıklarımla başlamış oldum. bir haftadır devam ediyorum, 1 kilo civarı eksilme var. toplamda 18 kg vermem gerekiyor ve birde olmazsa olmaz insülin direncim var.

Benim gibi yeniden diyete başlayıp, karatayı deneyen var mı?

Karatayı deneyip kilo verip te aynı kilo kalmayı başaranlar var mı?

Merhaba, bende karatay diyetine yeni başladım. Kitabı henüz okumadım, şimdilik netten araştırdıklarımla başlamış oldum. bir haftadır devam ediyorum, 1 kilo civarı eksilme var. toplamda 18 kg vermem gerekiyor ve birde olmazsa olmaz insülin direncim var.

Benim gibi yeniden diyete başlayıp, karatayı deneyen var mı?

Karatayı deneyip kilo verip te aynı kilo kalmayı başaranlar var mı?
Ben de devam ediyorum. Karatay aslında sağlıklı beslenme. Kurallara uyuduğunuz sürece 1-1,5 kilo arası kaybedersiniz haftada. Siz kurallara uymaya devam ederseniz ideal kilonuzu ulaşana kadar kilo verirsiniz sonra da almazsınız. Eylülden itibaren 8 kilo verdim ben de Karatay diyeti ile

1,5 ayda çok iyi kilo vermişsiniz. Ben akşamları zorlanıyorum, eve gittiğimde yemek sonrası da hep yemek özellikle tatlı yemek istiyorum. Siz tatlı krizlerinde neler yapıyorsunuz?

Peki öğlen yemeği olmayacak mı? :KK12: bende aç kalma korkusu var.
Ben şimdilik öğlenleri işyerin deki yemeklerden yiyorum. bugün mesela az çorba, tavuk ve salata yedim. ekmek pilav yemiyorum.
Dün akşamda zeytinyağlı pırasa köfte salata ve yoğurt yemiştim. tabi yatmadan önce dayanamayıp iki parça bitter çikolata ve tarçınlı süt içtim. Sabah kahvaltısı soğanlı yumurta peynir zeytin ceviz biber salatalık domates yedim.

İlk birkaç gün tatlı isteği oluyor. Sonra bünye alışıyor. 1 aya kadar dönem dönem tatlı krizleri oluyor en hafif şeylerle geçiştirmek gerek. Bir de suyu düzenli içtiğinizde açlık nöbetleri kayboluyor. Karatayda en önemli nokta kahvaltı ve su. Ben tatlısız yapamaysnlardanım. Canım birşeyler çektiğinde ne yemek istiyorum acaba diye düşündüğümde kesinlikle tatlı olmadığını anlıyorum. B berell

Arkadaşlar susama ve açlık aynı merkezden kontrl edlyrms ondan acıkınca tarçınlı zencefilli 1 sise suyu iciyrm derken ciddi manada şeker istgmi de azalttı.

24 Aralık'ta 95 kilo ile başladım.2 günde 2.5 kilo verdim.Bugun 3. Gunum.70 kilo olana kadar devam.insallah.

X