mrb kızlar ben de başlamak istiyorum diyete ama karatay diyeti mi yapsam dukan mı karar veremedim.kitabı alıp mı başladınız diyete.
güzelmiş programınızTabi ki ^^
Kahvaltı ( 07.00 -07.30 )
- 2 adet yumurta ( bazen tavada yapıyorum bazen de haşlanmış?)
-Beyaz Peynir
-10 tane zeytin
-Salatalık
-Domates
-1 bardak yeşil çay
- 4 ,5 tane Günkurusu
-Biraz çiğ fındık
-Biraz tuzsuz badem
İlk 2 hafta öğlen yemeği yedim , kahvaltımı erken yaptığımdan dolayı. ( çorba ya da sebze yemeği yiyordum) şimdi ise öğlenleri artık acıkmadığım için yemiyorum.
Akşam Yemeği ( 17.00-17.30)
Pek belirli bir aksam yemeğim yok aslındaAilemle birlikte yaşıyorum ve annem yemekleri yaptığı için her gün et ,tavuk yemiyorum. Bazen fasüye, kabak ,patlıcan. Haftada 2 kere filan tavuk yemeği yiyorum .
●Günlük 4 L su
●Meyve yemiyorum (Yersem kendimi durduramam günlük 5-6 elma götürürüm )
●Hangi tür olursa olsun ekmek yemiyorum.
●İlk 3 hafta 40 dk. Yürüyüş yaptım.
● Bu haftada merdiven çıkma + biraz da gece sporu ekledim. 4.hafta bitince yine yazarım kaç kilo verdiğimi.
Bu kadar yol almışken. Hedefinizden şaşmayın,yılmayın çok çok güzel kilo vermişsiniz. Devamı gelsin inşallahKızlaaar son 10 kilom ve ben artık yoruldum diyetten. karatayi mi denesem acaba ya. Aslinda bir ara denedim fena degildi ama ne bilim yaa :/
Yok ağir adimlarla da gitsem kesinlikle vazgecmiyorum hedef kiloma ulaşana kadar da vazgecmem .sadece bıkkınlık geldi son kilolarda zorluyo biraz. Karatay diyeti guzel tam uyamasam da uymaya caliscamBu kadar yol almışken. Hedefinizden şaşmayın,yılmayın çok çok güzel kilo vermişsiniz. Devamı gelsin inşallah
Bu arada sizde guzel kilo vermissiniz tebriklerBu kadar yol almışken. Hedefinizden şaşmayın,yılmayın çok çok güzel kilo vermişsiniz. Devamı gelsin inşallah
Teşekkür ederim güncellemem gerek 69 şuan :)Bu arada sizde guzel kilo vermissiniz tebrikler
Merhaba nasl gdyrgüzelmiş programınız
kaç kilo verdiniz ?
Ben de devam ediyorum. Karatay aslında sağlıklı beslenme. Kurallara uyuduğunuz sürece 1-1,5 kilo arası kaybedersiniz haftada. Siz kurallara uymaya devam ederseniz ideal kilonuzu ulaşana kadar kilo verirsiniz sonra da almazsınız. Eylülden itibaren 8 kilo verdim ben de Karatay diyeti ileMerhaba, bende karatay diyetine yeni başladım. Kitabı henüz okumadım, şimdilik netten araştırdıklarımla başlamış oldum. bir haftadır devam ediyorum, 1 kilo civarı eksilme var. toplamda 18 kg vermem gerekiyor ve birde olmazsa olmaz insülin direncim var.
Benim gibi yeniden diyete başlayıp, karatayı deneyen var mı?
Karatayı deneyip kilo verip te aynı kilo kalmayı başaranlar var mı?