- 25 Ekim 2008
- 52.572
- 114.641
Başladın mı canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başladın mı canım
Motivasyon istiyorsan canim diyet gruplarindan 13. Takima gel istersen... birlikte keyifle kilo veriyoruz birbirimizi motive ediyoruz.... aramizda yarislar yapiyoruz.. birlikte kilo vermek daha kolay...Merhabalar
Aslında buralarda eskiyim ama bayağı bir süredir girmiyordum. En son bir diyet grubumuz vardı. Sürdüremedim. Kaçış o kaçış uzun süredir girmiyorum.
Yemek sonrası tıkanırcasına yiyesim geliyor.
İnsan arasında değil gizli yemeğe bayılıyorum. Yakalanınca ya da artık mide iyice gerilince kendimi acayip suçlu hissediyorum. Kısır döngü yine yiyorum.
Güzel bi bayanım Allah ım (bana göre) güzel orantılı bir vücut vermiş bana ama ben maf ediyorum gibi geliyor. Sonra yine kendime kızıyorum,yine yiyorum.
Karatay sağlıklı geliyor nerdeyse tüm kitapları var bende
Hatta diğer bir sürü diyet kitapları, kilo ile ilgili psikoloji kitapları...
Elimde bu kadar fırsat varken yapmamak beni kızdırıyor,bahaneler üretiyorum.
Yardıma ihtiyacım var...
Motivasyon istiyorsan canim diyet gruplarindan 13. Takima gel istersen... birlikte keyifle kilo veriyoruz birbirimizi motive ediyoruz.... aramizda yarislar yapiyoruz.. birlikte kilo vermek daha kolay...
Hic kimseler yokBen hastalık dolayısıyla girememiştim uzun zamandır
Yüzüm de yoktu
Utana sıkıla gireyim dedim
Ama gruba bişeyler olmuş galiba aktif insan yok gibi
ben gelicem ama kimse yokHic kimseler yok
Evet bende kimse olmadigi icin 3. Takima gittim.sende gel istersenben gelicem ama kimse yok
bi bakayım :)Evet bende kimse olmadigi icin 3. Takima gittim.sende gel istersen
Merhaba bende karatay diyetine başlamak istiyorum yarın benimle başlamak isteyen var mı?