Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugün de kahvaltımı yükleyeyim dedim. Gerçi hep standart ama başlarda motivasyon oluyor. Hamile kalabilmek için ballı bitkisel macun kullanıyorum demiştim dün kullandım ama bugün bıraktım daha ilk günden yumurtalık ağrısı yaptı, başım ağırlaştı. Artık sadece karatay ve spor, bebek için de dr a gidicem, bu bitkisel şeyler iyice düzenimi bozar diye korkuyorum.

Eklentiler

• IMG_9361.JPG
    63 KB · Görüntüleme: 97
Ben yine dünkünün aynısı kıymalı yumurta ve çoban salata yedim, kıymalı yumurtayı bitiremedim iştahımı kapattı resmen yarın sebze yapıcam inşallah.

Burda nasıl oluyor gergin menü mü bildiriyoruz

merhabaa ben de yeni katıldım aranıza bugün karatayla 3.gunum ve 3 kilom gitmiş bile ama verilecek cok kilom var o yüzden olabilir

Kızlar merhabalar
Ben de Karatay diyetine başlamak istiyorum.5 kilo fazlam var. Hedefim 52 kilo. Ekmek ben de şişkinlik yapıyor.Tolere edemiyorum.
Bu yüzden ekmeği bırakmak da işime geleceğinden motivasyon olmak için buraya yazmak istiyorum.Her gün olmasa da arada gelip yazılanları okuyup ben de kendi durumumu bildiririm.
Herkese kolaylıklar diliyorum.

Sabah klasik Karatay kahvaltısı yaptım. Saat 11 de bitti. Saat 17de de akşam yemeğimi yiyeceğim inşallah.
Kahvaltıdan sonra 1 tablet omega 3 de aldım.Gece yatarken tamamen Karataya uyumanın huzuru ile yatmak istiyorum.Yatmadan önce başarıp başaramadığımı yazıcam
Herkese sevgiler

Yemeğimi yedim
Menüm: 1 tabak taze fasulye, 2 kanat 1 baget, 3 bardak ayran(ev yoğurdundan).
Çayın yanında da bir avuç kadar kavrulmamış fındık planım var.
Bugünlük bu kadar.
Herkese kolay gelsin

Kimsecikler yazmıyor ben yazayım bari.
Bugün sabah kkk yaptım.
Akşam 17 gibi 1 tabak taze fasulye 2 tane ıspanaklı gül böreği ve ayran içtim
Çayın yanında albeni nin üçte birini yedim
Regl dönemindeyim yine de bu mazeret olamaz.Yarından itibaren daha iyi ve dikkatli olmaya çalışacağım.

Olur gizem. Benim de desteğe ihtiyacım var.birbirimizi destekleyelim. Benim acelem yok zaten aynı sürede de beraber verebiliriz.çok hızlı verip almaktansa yavaş vereyim kalıcı ve sağlıklı olsun.bu daha önemli benim için.

arkadaşlar merhaba
diyete başlamaya karar verdim.uzun zamandır karatay,if ve 2 öğün beslenme şeklini araştırıyordum.memnun musunuz?
daha önce 28 kg vermiştim ama yarısından fazlasını aldım.88 kilo ile tekrar başlamak istiyorum.bu arada başlayıp bırakmaktan artık problemim yeme bozukluğuna dönüştü.inanılmaz zorlanıyorum.aç olmadığım halde yemek yemeye o kadar alışmışım ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…