Harika kıymalı yumurtaEki Görüntüle 2165364Anka
Kızlar akşam yemeğim. Kahvaltının ardından 7 buçuk saat geçtikten sonra. Ve hiiiç acıkmadım. Karatay kahvaltısının gücü bu işte. İki saat sonra Leslie yapıcam inşallah. Motivasyon olsun diye yine foto yüklüyorum, hem hatam varsa düzeltinMalum 4 yıl geçmiş Karataya göre beslenmeyeli Bazı şeyleri unutmuş olabilirim o yüzden kitabı tekrar okumaya başladım.
Kıymalı yumurta, salata, ceviz.
Süper :) sebze yediğim günler çabuk acıkıyorum ben ama yapıcak bi şey yok. Önden bir kase mercimek çorbası oldu mu mis oluyor. Bugünlerde eşim şehir dışında, ben de böyle pratik yemekler hazırlıyorum kendime. Bir de çalışırken zor oluyor şuan iki aylık tatildeyim inşallah rahat rahat yaparım diyetimi :)Kızlar
Sabah: tereyağda 3 bıldırcın yumurtası
Akşam : bir tabak dereotlu kabak yemeyi ve cacık
Gün içinde : bir avuç çiğ badem
Sporlarımı ayrı yazıcam
TTildeyken iyi değerlendir evetSüper :) sebze yediğim günler çabuk acıkıyorum ben ama yapıcak bi şey yok. Önden bir kase mercimek çorbası oldu mu mis oluyor. Bugünlerde eşim şehir dışında, ben de böyle pratik yemekler hazırlıyorum kendime. Bir de çalışırken zor oluyor şuan iki aylık tatildeyim inşallah rahat rahat yaparım diyetimi :)
Ben bir de pko için sabah akşam bir çay kaşığı ballı bitkisel macun yiyorum, umarım zararı olmaz. Yarın tartıda görücem bakalım :)
Başla başlaİyi akşamlar kızlar pazartesi bende başlayabilirim yani benim kitabım vardı karatayın kaldırmıştım onu bulmam lazım galiba
Ben de bi baştan okuyayım diyorum kitapları. İlk kitabını okusun yapsın diye arkadaşıma vermiştim okumadı da gitti kitabım.. kulakları çınlasın @Gulumse25Başla başlaben ilk kitabını okumuştum ikinciyi alıp okumamıştım şimdi onu okuyorum hem motive oluyorum, yoksa kuralları pek unutmamışım yani.
Yasak die biliyorum amaKızlarrrr bu saatte domatesli bulgur pilavı çekti canım yaptım yiyorum
Yasak evet ama canım çekti napayım.Yasak die biliyorum ama
Haftada iki kaşık yenilebilir die duydum
Yok öyleYasak evet ama canım çekti napayım.
Senin işin zor canım afiyet olsunKızlarrrr bu saatte domatesli bulgur pilavı çekti canım yaptım yiyorum
O yüzden kitap ödünç vermeyi hiç sevmiyorumBen de bi baştan okuyayım diyorum kitapları. İlk kitabını okusun yapsın diye arkadaşıma vermiştim okumadı da gitti kitabım.. kulakları çınlasın @Gulumse25
Gebelik affı istiyorumYok öyle
Sağol canım bebek var bi de bende uyumadı gece canım çektiSenin işin zor canım afiyet olsun
Olsun belki bi gün okur faydası olurO yüzden kitap ödünç vermeyi hiç sevmiyorum
Karatay diyeti maşesef popülaritesini yitirdi canım baksana burda bile üç kişiyiz. Sanmıyorum okuyacağını ama inşallah okur. Ben de hamile kalabilmek için zayıflamaya çalışıyorum o yüzden burdayım aslında, ne varsa Karatay'da var dedim. Allah utandırmasın.Gebelik affı istiyorum
Sağol canım bebek var bi de bende uyumadı gece canım çekti
Olsun belki bi gün okur faydası olur
Evet canım ama çok faydalı gerçekten karatay. İnşallah sana da faydası olur rabbim nasip eder sağlıklı sıhhattli hayırlı bir evlatKaratay diyeti maşesef popülaritesini yitirdi canım baksana burda bile üç kişiyiz. Sanmıyorum okuyacağını ama inşallah okur. Ben de hamile kalabilmek için zayıflamaya çalışıyorum o yüzden burdayım aslında, ne varsa Karatay'da var dedim. Allah utandırmasın.
Ne güzel iki bebek olcak maşallah