Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

zezeozge sizinle birlikte dört kişi oluruz
Tarih de belirleyelim , önümüzü arkamızı görelim
Anka
Kızlar akşam yemeğim. Kahvaltının ardından 7 buçuk saat geçtikten sonra. Ve hiiiç acıkmadım. Karatay kahvaltısının gücü bu işte. İki saat sonra Leslie yapıcam inşallah. Motivasyon olsun diye yine foto yüklüyorum, hem hatam varsa düzeltin Malum 4 yıl geçmiş Karataya göre beslenmeyeli Bazı şeyleri unutmuş olabilirim o yüzden kitabı tekrar okumaya başladım.
Kıymalı yumurta, salata, ceviz.

Harika kıymalı yumurta
Eline sağlık
Ben de foto yüklüyorum genelde
Bugün yok :))

Kızlar
Sabah: tereyağda 3 bıldırcın yumurtası
Akşam : bir tabak dereotlu kabak yemeyi ve cacık
Gün içinde : bir avuç çiğ badem
Sporlarımı ayrı yazıcam

Kızlar
Sabah: tereyağda 3 bıldırcın yumurtası
Akşam : bir tabak dereotlu kabak yemeyi ve cacık
Gün içinde : bir avuç çiğ badem
Sporlarımı ayrı yazıcam
Süper :) sebze yediğim günler çabuk acıkıyorum ben ama yapıcak bi şey yok. Önden bir kase mercimek çorbası oldu mu mis oluyor. Bugünlerde eşim şehir dışında, ben de böyle pratik yemekler hazırlıyorum kendime. Bir de çalışırken zor oluyor şuan iki aylık tatildeyim inşallah rahat rahat yaparım diyetimi :)
Ben bir de pko için sabah akşam bir çay kaşığı ballı bitkisel macun yiyorum, umarım zararı olmaz. Yarın tartıda görücem bakalım :)

TTildeyken iyi değerlendir evet
Pkoya iyi geldiğini ben de duymuştum o macunun
Hayırlısı ise hamile kalırsın inşallah
Birazdan yürüyüşe çıkarım ben de

İyi akşamlar kızlar pazartesi bende başlayabilirim yani benim kitabım vardı karatayın kaldırmıştım onu bulmam lazım galiba

Başla başla ben ilk kitabını okumuştum ikinciyi alıp okumamıştım şimdi onu okuyorum hem motive oluyorum, yoksa kuralları pek unutmamışım yani.
Ben de bi baştan okuyayım diyorum kitapları. İlk kitabını okusun yapsın diye arkadaşıma vermiştim okumadı da gitti kitabım.. kulakları çınlasın @Gulumse25

Gece pilav yiyince yeni acıktım 2 yumurta biraz peyniz 10 zeytin 1 domates 7 ceviz yedim

Gebelik affı istiyorum

Sağol canım bebek var bi de bende uyumadı gece canım çekti

Olsun belki bi gün okur faydası olur
Karatay diyeti maşesef popülaritesini yitirdi canım baksana burda bile üç kişiyiz. Sanmıyorum okuyacağını ama inşallah okur. Ben de hamile kalabilmek için zayıflamaya çalışıyorum o yüzden burdayım aslında, ne varsa Karatay'da var dedim. Allah utandırmasın.
Ne güzel iki bebek olcak maşallah

Evet canım ama çok faydalı gerçekten karatay. İnşallah sana da faydası olur rabbim nasip eder sağlıklı sıhhattli hayırlı bir evlat 2 değil canım 4.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…