- 11 Mayıs 2010
- 4.851
- 5.290
Maşallah, Allah bize de nasip eder inşallah, bu pko beebat bi şeymiş.Evet canım ama çok faydalı gerçekten karatay. İnşallah sana da faydası olur rabbim nasip eder sağlıklı sıhhattli hayırlı bir evlat 2 değil canım 4.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah, Allah bize de nasip eder inşallah, bu pko beebat bi şeymiş.Evet canım ama çok faydalı gerçekten karatay. İnşallah sana da faydası olur rabbim nasip eder sağlıklı sıhhattli hayırlı bir evlat 2 değil canım 4.
Çok güzel canım başladığımdan beri epey gitmişGünaydın kızlar
63.3 olmuşum
Teşekkür ederimÇok güzel canım başladığımdan beri epey gitmiş
İnşallah canım. Rabbim şifa versinMaşallah, Allah bize de nasip eder inşallah, bu pko beebat bi şeymiş.
Ben yine dünkünün aynısı kıymalı yumurta ve çoban salata yedim, kıymalı yumurtayı bitiremedim iştahımı kapattı resmen yarın sebze yapıcam inşallah.Kızlar naparsınız ne yer ne içersiniz yazsanıza...
Ben sabahı yazmıştım az önce bi acıktım muzla ceviz yedim. Akşama güveç var inşallah patlıcandan
asya_01 H Hamzakifzulal
Kızlar gelin karataya haydi tekrar
Dibine arkadaşım ne yedin ne içtin.bravo sana1.75 boy 88.4 kilo ile başladım. 15 günde 81.700 e indim. Şaşkınlık içindeyim...Ara öğün yemiyorum