Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Cok iyi kilo vermişsin tebrikler
Karataya devam edersen çok rahat istegine kavusursun. Ramazan girdi burasi biraz duruldu bayram sonrasi daha hareketlenir hepberaber kaldigimiz yerden devam ederiz
Teşekkürederim inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz aslında 52 kilo olmam gerekiyor boyum kısa yolum uzun :) ama acalem yok tek istediğim yaşam standardı haline getirmek bu beslenme düzenini

Ramazan benim için daha iyi oldu aslında. Arada yemek yeme şansım yok mecbur iki öğün yiyorum sonra çay içiyorum .yasaklı şeyler yemiyorum o yüzden gayet iyi gidiyorum. Şu pideyi saymazsak ona dayanamıyorum işte

Sahurda kahvaltı yapmıştım menemenli
İftatda çorba köfte salata yoğurt pide vardı
Çay ramazamda ilk tatlı kaçamağımo yaptım yarım dilim tatlı

Aranıza bende katıldım merhabalar iyi ramazanlar iyi diyetler
Ben çok önce başladım bu diyete yaklaşık 7 ay önce ama çok kez bozdum 1,5 ay tam anlamıyla sadık kaldım toplamda 9 kilo verdim..ona rağmen kilo almadım şimdi yeniden başladım bi 3 kilom kaldı boyum kısa 160 hedefim 50kg şuan 53.600 hepimize kolay gelsin..

Merhaba herkese ; karatay diyetine hep ön yargı ile bakmıştım ama kitaplarını okuyup mantığını çözünce gerçekten sağıklı olduğunu anladım , yaptığım dönemde hem küçüldüm hem mide problemlerim azaldı hem de enerjim arttı. bu ara biraz ara versem de tekrar karatay tarzı beslenmek için çabalıyorum. tavsiyemdir

merhaba arkadaşlar bende karatay diyeti yapmak istiyorum beraber yapsak olmaz mı
Merhaba birbirimize destek olabiliriz hâlâ kararlıysanız

Devam ediyor musunuz

Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı gerçekten. Uzun süre karatay yaptım ama bir bıraktım toparlayamadım. Yeniden dönüyorum bakalım. Kimler var aktif arkadaşlar birbirimize destek olalım

Merhaba birbirimize destek olabiliriz hâlâ kararlıysanız

Devam ediyor musunuz
Kızlar ben de varım. Yıllar önce bu topikte 8-10 kilo civarı vermiştim 2 ayda, bir bıraktım 20 kilo geri aldım, bu 20 kilonun ol kilosunu evlendiğim yıl yani geçen yıl aldım maalesef. Değişiklik olsun dedim diyetisyene gittim 1 buçuk ayda beş kilo verdim. Ama gerçekten de tilkinin dönüp dolaşacağı yer yine burasıymış. Kahvaltımla başladım fotoğrafını ekliyorum. Hepimize kolay gelsin kızlar motivasyonumuzu hiçççç kaybetmeyelim.

Ben de varım ama burası pek aktif değil
Üç kişi devam ederiz olmassa

Güzel ama yumurtayı kayısı kıvamında yapsaydınız tadı da güzel oluyo
Hem de tavsiye ediliyo
Ben de 4-5 gün oldu başlayalı
Ekmeksizliğe az da olsa alışıyor gibiyim ama Tatlısızlık bitiriyor beni
Spor da yapıyor musunuz

Ay ben çok yiyorum çok az geldi tabak bana

Aktifleşir inşallah bakalım. Ben de aşırı ekmek yemeye başladığım için döndüm karataya. Benim hedefim doğuma 70 le gitmek inşallah. Bu sabah 65.1 geldim. 62-63 gibi başladım gebeliğe sanırım bakalım başarabilecek miyim

Ay ben çok yiyorum çok az geldi tabak bana
Belki hamileliktendir :) ben iki yumurtayı zor bitiriyorum hele İzmir sıcağında iştah fln kalmadı.
Yarın öyle yapıcam yumurtamı, aslında sarısının kenarları yeşermedikçe zararlı değil bu şekilde, yumurta zamanlayıcıyla pişirdim. 4 yıl önce sporla vermiştim o kiloyu, bu sefer de yapıcam inşallah, bugün başladım. Bu beslenmenin handikapı o maalesef meyve bile olmayınca insan sürekliliği sağlayamıyor bir süre sonra, Allah hepimizin iradesini yüksek tutsun ne diyim :)
Bu seferki başlama amaçlım insülin direncini düşürmek, pko var dedi dr ve hamile kalamıyorum 6 aydır istememize rağmen.

Normalde de iştahım iyi ya
Kahvaltıda baya 15-20 zeytin yiyorum.
Karatay kahvaltısı atıştırmalık gibi oluyor. Bi ondan bi ondan atıştırır gibi yiyorum

Aminnn inşallah
İnsülin direnci etkiliyor demek. İlk duyuyorum
Ben bomba gibi varım
İnşallah başarıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…