- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
azmettikten sonra hızlıca düşersin o kilolara kafaya koydun mu tamamdır o isYemiycem.2haftadir.70.kusiurlerd.takildim.artikm6li.sayilara.inmek istiyormm.bu.zamana.kadar.yedikyedik.facia
Ayrica.2gun.onceki.yedigim.cikolatali.keklere.sayalim.:))
..guzel.yazlik.elbise.giymek.istiyorum.yanlar.basenler.ve.ust.bacak.duruyo
yarim litre sıcak su yeşil cay 1 sise maden suyu 1 limonunda suyunu sık kabugunuda sürahiye at hergun 1 sürahi iç bak nasıl gidiyor kilolar
Tamam.canm.bugun.bunu.deniycmyarim litre sıcak su yeşil cay 1 sise maden suyu 1 limonunda suyunu sık kabugunuda sürahiye at hergun 1 sürahi iç bak nasıl gidiyor kilolar
Gecen.hafta.71.3Günaydın kızlar açılışı yapıyorum
67.9 geçen haftaya gore 900 gram bel çevresinden 1 cm gitmiş ucundan kenarindanda olsa 67yi gördüğüme mutluyumsizler ne durumdasınız bu hafta ??
tebrikler canım önümüzdeki hafta 69u görürsünGecen.hafta.71.3
Bu.hafta.70.3
-1kg.cok.sukur.dahada.motiwe.oldm.
Dahad.dijkt
Edicm:))
Insss:) hepimiz.zayiflayalim.inceceik.olalimtebrikler canım önümüzdeki hafta 69u görürsün
TebriklerGünaydıın bende tartıldım 65.6 çıktım geçen hafta 66 idim -400 gr bınada şükür okadar pideye ragmen yinede iyi :)
Bu hafta herkes kilo vermiş durumda çok güzel bir haber bu dahada dikkat edersek dahada çok kilo veririz inş
TebriklerGünaydın kızlar açılışı yapıyorum
67.9 geçen haftaya gore 900 gram bel çevresinden 1 cm gitmiş ucundan kenarindanda olsa 67yi gördüğüme mutluyumsizler ne durumdasınız bu hafta ??
hep berber kaçamak yaptığımız bir hafta oldu şükür ki hepimiz eksileri görmüşüzGünaydıın bende tartıldım 65.6 çıktım geçen hafta 66 idim -400 gr bınada şükür okadar pideye ragmen yinede iyi :)
Bu hafta herkes kilo vermiş durumda çok güzel bir haber bu dahada dikkat edersek dahada çok kilo veririz inş
Ayy.ewet.super.olur:))Bu hafta daha dikkat edelim kızlar bayrama fit olarak girelim gören herkes şaşırsın
Ayy.super.:)38 beden pantolon aldım bugün ağlamak istiyorum sayın seyirciler 44 ten 38 bedene düşmek rüya olsa gerek
TebriklerSelam.kizlar
Geçen hafta 63.7
Bugün 63
Biraz daha dikkat etmeliyim.
Su 3 kiloyu versem bir ohhhh çekicem
Tebrikler