- 26 Aralık 2016
- 517
- 2.412
- 42
pidecilerin önünden koşarak geçiyorum nefesimi tutuyorum yoksa yoldan çıkıcamNedense hiç tatlı isteğim olmuyor şuara adet öncesi delirmiş gibiydim :) ama sıcacık pideye dayanamıyorum yaaa napcaz
açlık suresi uzun olduğundan almazsın canım pide pilav olsada en azından tatlilardan uzak durmaya çalışKizlar merhaba nasilsınız
Karatay beslenmesine uyamadıgım icin yazamiyorum
Ramazanda açlık suresi uzun oldugu icin ve sahurda yiyemedigim icin kilo almıcam sanırim. Pazara az kaldı bakalim - + nekadar...
açlık suresi uzun olduğundan almazsın canım pide pilav olsada en azından tatlilardan uzak durmaya çalış[/QUO
çok haklısın. tatlı almamaya çalışıyorum ama alınırsa ucundan biraz yiyorum
ama en çok da çabuk doyuyorum ona seviniyorum. eskiden yediklerimi, düşününceböyle oluyorum:)))
ooo haftanın en coşkulu itirafı geldiKizlar
Itiraf.edimm.dun
Costum.resmen.aksam.sadece
Corba.salata.yememe.ragmn
Resmn.gozum.dondu.findikli.kayisili.kakakoolu.kek
Yapip.5..6dilim.yedim((
Ewetooo haftanın en coşkulu itirafı geldiyarin itibariyle diyetini düzene koy pazara surda ne kaldı canım
Yan.komsum.birz.once.yeni.firindan.cikmis.ve.buramburqm.kokan.peynirli.gul.boregi.getrdi.tam.cay.iciyorduk.yemedim.tesellimdir:))Sabah karatay kahvaltısı
Aksam tavuklu pilav salata yoğurt saat 5 ten sonra hiçbirşey yemedim tesellimdir
off nasıl anlattın burnuma geldi kokusu valla tebrik ederim seni iradenden dolayiYan.komsum.birz.once.yeni.firindan.cikmis.ve.buramburqm.kokan.peynirli.gul.boregi.getrdi.tam.cay.iciyorduk.yemedim.tesellimdir:))
Yemiycem.2haftadir.70.kusiurlerd.takildim.artikm6li.sayilara.inmek istiyormm.bu.zamana.kadar.yedikyedik.faciaoff nasıl anlattın burnuma geldi kokusu valla tebrik ederim seni iradenden dolayi