Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Karatay diyetinden ziyade bu aralara Moringa Çayı + Aspir yağı ile ingiliz epsom tuzu diyetleri popüler durumda. Her yaz olduğu gibi bu yaz da aklımız karışık :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar merhaba nasilsınız
Karatay beslenmesine uyamadıgım icin yazamiyorum:olamaz:
Ramazanda açlık suresi uzun oldugu icin ve sahurda yiyemedigim icin kilo almıcam sanırim. Pazara az kaldı bakalim - + nekadar...

Kizlar merhaba nasilsınız
Karatay beslenmesine uyamadıgım icin yazamiyorum:olamaz:
Ramazanda açlık suresi uzun oldugu icin ve sahurda yiyemedigim icin kilo almıcam sanırim. Pazara az kaldı bakalim - + nekadar...
açlık suresi uzun olduğundan almazsın canım pide pilav olsada en azından tatlilardan uzak durmaya çalış

açlık suresi uzun olduğundan almazsın canım pide pilav olsada en azından tatlilardan uzak durmaya çalış[/QUO
çok haklısın. tatlı almamaya çalışıyorum ama alınırsa ucundan biraz yiyorum:KK22:
ama en çok da çabuk doyuyorum ona seviniyorum. eskiden yediklerimi, düşününce:KK57: böyle oluyorum:)))

Bende hiç tatlı yemedim henüz ama o pide beni mahvediyor. Pazar günü artıyı görmesem iyidir
Sabah kahvaltı
Öğlen az çorba bir tabak et sote yoğurt
Akşama çorba iki tane etli kabak dolması içinde çok az pirinç vardı malesef ve pide

Kizlar
Itiraf.edimm.dun
Costum.resmen.aksam.sadece
Corba.salata.yememe.ragmn
Resmn.gozum.dondu.findikli.kayisili.kakakoolu.kek
Yapip.5..6dilim.yedim:KK43:((

Sahurda kahvaltı
İftarda çorba bezelye yemepi ve gazlı içecek ve pide :KK43:
Sonrasında 2 kare çikolata ve biraz kuruyemiş

Hepimiz bu hafta coşmuş durumdayuz yarın gelsin artılar .

off nasıl anlattın burnuma geldi kokusu valla tebrik ederim seni iradenden dolayi:KK50:
Yemiycem.2haftadir.70.kusiurlerd.takildim.artikm6li.sayilara.inmek istiyormm.bu.zamana.kadar.yedikyedik.facia
Ayrica.2gun.onceki.yedigim.cikolatali.keklere.sayalim.:))
..guzel.yazlik.elbise.giymek.istiyorum.yanlar.basenler.ve.ust.bacak.duruyo:KK43:

Screenshot_2018-05-26-22-34-56.png
g

X