- 26 Aralık 2016
- 517
- 2.412
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tesekkur ederim canım ilk olucak :)Dün sahurda kahvaltı
iftarda çorba az taze fasulye tavuk salata pide
Kahvelindyg senin imza kısmında hamilelik var yazıyor tebrik ederim canım Hayırlısıyla kucağına al inş :) varmıydı başka cocuk
Allah tamamına erdirsin insallah. Gözün aydıntesekkur ederim canım ilk olucak :)
teşekkür ederim canım :)Allah tamamına erdirsin insallah. Gözün aydın
Cok iyi kilo vermişsin tebriklerSelam bende 11 mayıstan beri karatay yapıyorum 82 den 76 ya düştüm iki gündür ara verdim bugünden itibaren devam 16 ağustos küçük kızımın doğum günü ozamana 6 lı rakamlara inmek istiyorum inşallah hedef koydum kendime :)
Selam bende 11 mayıstan beri karatay yapıyorum 82 den 76 ya düştüm iki gündür ara verdim bugünden itibaren devam 16 ağustos küçük kızımın doğum günü ozamana 6 lı rakamlara inmek istiyorum inşallah hedef koydum kendime :)
Ben de böyle bir grup arıyordum aslında ama karatay yapan pek yok sanırım ramazanda oruç tutmak da etkilemedi beni zaten iki öğün beslenme olduğu için zorlanmadım ayrıca karatay yaptığından beri cildim pürüzsüzleşti sanki ben konuya abone olup burda olmayı planlıyorum destek olalım birbirimizeİnş hedefine ulaşırsın. Buraya girip birbirimizi motive etsek daha iyi oluyor . Bir kaç arkadaş varız inş sayımız artar ve bol bol eksili günler görürüz