Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Screenshot_2018-05-28-12-05-05.png

Dün sahurda kahvaltı
iftarda çorba az taze fasulye tavuk salata pide

Kahvelindyg senin imza kısmında hamilelik var yazıyor tebrik ederim canım Hayırlısıyla kucağına al inş :) varmıydı başka cocuk

Karatay diyetini kinsmen de olsa uygulamaya calistim. Ekmekten, tatlilardan, pilav ve makarnadan uzak durdum. Bol Bol fistik findik yedim. Kendimi cok kasmadim acikcasi ona ragmen 6 ayda 9 kilo verdim Aslinda mesele diyet yapmak degil saglikli beslenip bunu yasam felsefesi haline getirmek.

Selam kızlar
İftarda yasaklı ne varsa yiyorum:eek:sahurda yemiyorum çunku tok oluyorum bi meyve yada ayran geçiştiriyorum.
Pazar gunü tartıda görüşürüz

İftarda çorba etli nohut 2 tavuk but salata çay sonra dalından gelen dut vardı ondan yedim
Yarın tartı günü pek bi değişiklik olcağını sanmıyorum çünkü su fazla içemiyorum zaman çok kısa çok içsem midem şişiyor

Selam bende 11 mayıstan beri karatay yapıyorum 82 den 76 ya düştüm iki gündür ara verdim bugünden itibaren devam 16 ağustos küçük kızımın doğum günü ozamana 6 lı rakamlara inmek istiyorum inşallah hedef koydum kendime :)

Selam bende 11 mayıstan beri karatay yapıyorum 82 den 76 ya düştüm iki gündür ara verdim bugünden itibaren devam 16 ağustos küçük kızımın doğum günü ozamana 6 lı rakamlara inmek istiyorum inşallah hedef koydum kendime :)
Cok iyi kilo vermişsin tebrikler
Karataya devam edersen çok rahat istegine kavusursun. Ramazan girdi burasi biraz duruldu bayram sonrasi daha hareketlenir hepberaber kaldigimiz yerden devam ederiz

İnş hedefine ulaşırsın. Buraya girip birbirimizi motive etsek daha iyi oluyor . Bir kaç arkadaş varız inş sayımız artar ve bol bol eksili günler görürüz

İnş hedefine ulaşırsın. Buraya girip birbirimizi motive etsek daha iyi oluyor . Bir kaç arkadaş varız inş sayımız artar ve bol bol eksili günler görürüz
Ben de böyle bir grup arıyordum aslında ama karatay yapan pek yok sanırım ramazanda oruç tutmak da etkilemedi beni zaten iki öğün beslenme olduğu için zorlanmadım ayrıca karatay yaptığından beri cildim pürüzsüzleşti sanki ben konuya abone olup burda olmayı planlıyorum destek olalım birbirimize

X