Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah soganli yumurta yaptim kendime zeytin peynir kayısi findık
Aksam ciger yogurt
Aksam 1 saat yurudum gundüz de temizlik yaptim yeni haftaya başliyoruz herkese bol bol eksiler simdiden. Kacamaksız bir hafta gecirelim

Kilo vermemi hizlandirmak icin baska bir diyet uygulayacaktim ama karataydan başkası yalan digerleri diget degil eziyet gibi geliyor bana az sonra guzel bir karatay kahvaltisi ile gune baslicam insallah .

Kilo vermemi hizlandirmak icin baska bir diyet uygulayacaktim ama karataydan başkası yalan digerleri diget degil eziyet gibi geliyor bana az sonra guzel bir karatay kahvaltisi ile gune baslicam insallah .
diğer diyetlerle yillarimi heba ettim 3 verdiysem 5 aldım karatayin en güzel tarafı hem miden hemde gözün doyuyor

İyi aksamlar kızlar
Sabah karatay kahvaltısı kahvaltıdan hemen sonra 1 tabak çiğ çekirdek
Aksam kabak kavurma ve salata
Öğlen 5 km yürüyüş kaçamaksiz bir gün daha bitti

diğer diyetlerle yillarimi heba ettim 3 verdiysem 5 aldım karatayin en güzel tarafı hem miden hemde gözün doyuyor
Aynen oyle diger diyetlere daha baslamadan stres oluyorum herseyi yiyesim geliyo. Cunku cok fazla yasak ,ac kalmak beni daha kotü etkiliyo devamli olmuyo diyetim. Karataydan şaşmam artık.cunku diyet gibi degil. saglikli yaşam icin gerekli .

Bende bugun sabah yumurta mantar zeytin peynir cay
Akşam
Tavuk, havuclu yogurtlama yedim
Az sonra da sade bir kahve icerim

kızlar iyi aksamlar
1. ayı geride bırakınca biraz şımardım sanırım bugün abarttım da abarttım ne yediğimi yazmıyorum
kendimegösteriyorum ve yarın karatay beslenmesine kaldığım yerden devam ediyorum

bugünün tek avuntusu 10km bisiklet gezisi.

hic motivasyonunu bozma cezalı değiliz ya kırk yılın başında yaramazlık yapmissin önemli olan kaptırma kendini bisiklet super olmuş

Hoşbulduk kızlar kitabını aldm ve okudum salı günü başladim Karatay diyeti yapmaya

Kahvaltı
Terayagda pastrmali 2yumurta
Beyaz peynir
Domates
Çay bardağı kadar ceviz
Çay sekersiz tabiki

Ara
Şekersiz kahve

Akşam
Yarım porsiyon mercimek çorbası
1porsiyon bulgur pilavı zeytinyağı ile yptm
1su bardağı tuzsuz ayran

Ara
Yeşil çay

Kızlar kahvaltı süper tok tutuyor ama akşam yemeği öyle değil ya siz neler yiyorsunuz akşam yemeğinde??

kahvaltıya bolca zeytin ekle mutlaka canım birde kuru kayısı olabilir ben kuru domates tercih ediyorum daha etkili
bulguru haftada bir tüketirsen daha iyi olur akşam öğününde bulgur yediğinde bile daha çabuk acıkma oluyor mercimek çorbasını tam porsiyon yap yanına bir ana yemek ekle mutlaka sebze olur et tavuk balık olur ayrana da kaya tuzu koyabilirsin sağlıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…