Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar tarti gunu ne zmandi? Sanirim en son 68.8 dim ama bu sabah 68.2 geldim cok mutluyum insallah 65 e yaklascam

başlangıç çok iyi
aksam için sebze yemekleri et balık tavuk daha tok tutuyor çünkü doyana kadar yiyorsun. bulguru yarım porsiyon ve haftada 1 yersen verdiğin kilo artar. ama ilk günler açlık çekmek normal ,geçen sene yapmama rağmen 3 gün zorlandım

İyi aksamlar kızlar sabah karatay kahvaltısı
Öğlen 3 köfte 1 kase çorba
Akşam aycekirdegi ve 1 saat sonra yoğurt canım hiçbirşey istemedi
Akşamüzeri yarim saat yürüdüm ama bu son dedim havalar çok isindi dayanamıyorum yürüyüşte

Slm kızlar menü yazym

Kahvaltı
2yumurta haşlanmış
Domates
Peynir
Ceviz
Salatalık
biber
Sekersiz çay

Akşam
Et suyu çorbası (kızlar tel şehriye ile yaptım yasakmiydi ya)
Et sote
Ayran

Limonlu su 2lt geceye kadar 2.5 olur
30dk Leslie yaptm
Evet dün bulgur yemistim acktrdi beni ya akşam yemeklerine dikkat etmek lazım

Öle yemeği yenmek zorunda mı canm ben kahvaltıdan sonra ackmiyorum 2ogun yiyorm

Sebze yemeklerni sevmym ben ya nasl aliscam kiesimde sevmez ekmek ve pilav et cok tuketrdik zaten pilavdan kilo aldık ya yanlış yapiyormusuk

Sebze yemeklerni sevmym ben ya nasl aliscam kiesimde sevmez ekmek ve pilav et cok tuketrdik zaten pilavdan kilo aldık ya yanlış yapiyormusuk
et tüketmeye devam et yanında pilav yeme salata yersin. et çok tok tutuyor zaten. sebze yemeklerinden karnıyarık yapabilirsin, taze fasulye çıktı etli yapabilirsin. ben en az haftada 3 gün sebze yapıyorum yanına makarna pilav da yapıyorum ama çocuklar ve eşim için tabi.

Şehriye yasak canım.illa bulgur pilavı yapacaksan siyez bulgurdan yapabilirsin

Kızlar tarti gunu ne zmandi? Sanirim en son 68.8 dim ama bu sabah 68.2 geldim cok mutluyum insallah 65 e yaklascam
Bugun de 67 .9 geldim bugun spor yapamam ama tum gun evde temizlik islerim var aksam da sebze yapmayi dusunuyorum .yarin bakalim kac kilo gelcem. Biran once 65 olmaliyim bu ay sonunda guzel bir sonuc elde etmem lazim arkadaslar haydeen kilolara elveda deme vakti

Herkese iyi aksamlar
Sabah yumurta hasladim işyerinde yapiyorum kahvaltiyı bazen. Cok sulu kalmıs ici yiyemedim yumurtasız kahvalti cabuk aciktırdı 3 saat sonra domates corbası ictim. Aksam yarim porsiyon bulgur pilavı patlican yemegi soganli salata yedim.

Dun yemegin tuzu biraz fazla kacmisti sabah zeytin tuzluydu. Tuzdan dolayi galiba tartida biraz fazla ciktim ama moral bozmuyorum pazar gunu tarti günu arti rakamlardan kurtulacağim

İyi aksamlar sabah karatay kahvaltısı
Aksam taze fasulye salata
Çok güzel iki öğün yaptım derken aksam dondurma ile yoldan çıktım üstüne 1 saat düşük tempo yürüdüm ama fayda edermi etmez mi bilemem yarın sabah kaldığım yerden devam artik

pazar gününe kadar o tuzu atmış olursun bol bol su iç canım

Sabah Karatay kahvaltı
Ara olarak kahve şekersiz
Akşam kendime yemek yapıncak vakıt bulamadan kahvaltı yaptım 1kasede yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…