Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazar günü canımKızlar tarti gunu ne zmandi? Sanirim en son 68.8 dim ama bu sabah 68.2 geldim cok mutluyum insallah 65 e yaklascam
hic motivasyonunu bozma cezalı değiliz ya kırk yılın başında yaramazlık yapmissin önemli olan kaptırma kendini bisiklet super olmuş
başlangıç çok iyiHoşbulduk kızlar kitabını aldm ve okudum salı günü başladim Karatay diyeti yapmaya
Kahvaltı
Terayagda pastrmali 2yumurta
Beyaz peynir
Domates
Çay bardağı kadar ceviz
Çay sekersiz tabiki
Ara
Şekersiz kahve
Akşam
Yarım porsiyon mercimek çorbası
1porsiyon bulgur pilavı zeytinyağı ile yptm
1su bardağı tuzsuz ayran
Ara
Yeşil çay
Kızlar kahvaltı süper tok tutuyor ama akşam yemeği öyle değil ya siz neler yiyorsunuz akşam yemeğinde??
Öle yemeği yenmek zorunda mı canm ben kahvaltıdan sonra ackmiyorum 2ogun yiyormİyi aksamlar kızlar sabah karatay kahvaltısı
Öğlen 3 köfte 1 kase çorba
Akşam aycekirdegi ve 1 saat sonra yoğurt canım hiçbirşey istemedi
Akşamüzeri yarim saat yürüdüm ama bu son dedim havalar çok isindi dayanamıyorum yürüyüşte
aslında 2 öğün daha faydalı ama ben sabah 6.30 da uyanıyorum aksam yemeği de 8 den önce olamıyor o yüzden öğlen az birşey atıştırıyorumÖle yemeği yenmek zorunda mı canm ben kahvaltıdan sonra ackmiyorum 2ogun yiyorm
et tüketmeye devam et yanında pilav yeme salata yersin. et çok tok tutuyor zaten. sebze yemeklerinden karnıyarık yapabilirsin, taze fasulye çıktı etli yapabilirsin. ben en az haftada 3 gün sebze yapıyorum yanına makarna pilav da yapıyorum ama çocuklar ve eşim için tabi.Sebze yemeklerni sevmym ben ya nasl aliscam kiesimde sevmez ekmek ve pilav et cok tuketrdik zaten pilavdan kilo aldık ya yanlış yapiyormusuk
Şehriye yasak canım.illa bulgur pilavı yapacaksan siyez bulgurdan yapabilirsinSlm kızlar menü yazym
Kahvaltı
2yumurta haşlanmış
Domates
Peynir
Ceviz
Salatalık
biber
Sekersiz çay
Akşam
Et suyu çorbası (kızlar tel şehriye ile yaptım yasakmiydi ya)
Et sote
Ayran
Limonlu su 2lt geceye kadar 2.5 olur
30dk Leslie yaptm
Evet dün bulgur yemistim acktrdi beni ya akşam yemeklerine dikkat etmek lazım
bende sizin gibi 2 öğün yapıyorum çok erken kahvaltı ettiysem buçuk öğün daha yapıyorum,yeşil çay ve kuruyemişleÖle yemeği yenmek zorunda mı canm ben kahvaltıdan sonra ackmiyorum 2ogun yiyorm
Bugun de 67 .9 geldim bugun spor yapamam ama tum gun evde temizlik islerim var aksam da sebze yapmayi dusunuyorum .yarin bakalim kac kilo gelcem. Biran once 65 olmaliyim bu ay sonunda guzel bir sonuc elde etmem lazim arkadaslar haydeen kilolara elveda deme vaktiKızlar tarti gunu ne zmandi? Sanirim en son 68.8 dim ama bu sabah 68.2 geldim cok mutluyum insallah 65 e yaklascam
Hic denemedim siyez bulgurunuŞehriye yasak canım.illa bulgur pilavı yapacaksan siyez bulgurdan yapabilirsin
pazar gününe kadar o tuzu atmış olursun bol bol su iç canımHerkese iyi aksamlar
Sabah yumurta hasladim işyerinde yapiyorum kahvaltiyı bazen. Cok sulu kalmıs ici yiyemedim yumurtasız kahvalti cabuk aciktırdı 3 saat sonra domates corbası ictim. Aksam yarim porsiyon bulgur pilavı patlican yemegi soganli salata yedim.
Dun yemegin tuzu biraz fazla kacmisti sabah zeytin tuzluydu. Tuzdan dolayi galiba tartida biraz fazla ciktim ama moral bozmuyorum pazar gunu tarti günu arti rakamlardan kurtulacağim