Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın kızlar tartı günü bugün :confused:
70.0 kg yani 300 gram vermişim :-) bel çevresinden 2 cm gitti benim derdim koca göbeğim olduğu için bu haftayı da başarılı sayıyorum sizler ne durumdasınız

Kizlar bu sabah kahvaltimda bir cay kasigi tereyagda domatesli yumurta peynir salatalik zeytin ve yesil cay vardi ama sonrasında yarım paket cikolata yedim:oops:o_Oneyse spor yapıp telafi ederim insallah zaten arada bir tadımlik yemeden olmuyo bence en azindan diyete uyum saglayana kadar tam alışana kadar normal heralde

Canimın niye cikolata istedigi belli oldu regl oldum insallah baska kacamak yapmadan atlatirim aksamida hafif gecircem insallah ama spor yapabilcegimi sanmiyorum .

Merhaba hanımlar bende karataK diyeti yapmaya karar verdim öncelik kitabını almak olucak bana uygun diyet Karatay zaten 2ogun yiyorum
Kilom 86
Hedef 65
Baya kg vermek istiyorum 1haftadr arastrma yaptım canan hocanin videoları hepsini izledim kitabında alıp iyice bilgilencm oyle baslicam
Hoşgeldin karatay ile cok güzel kilo vericeksin emin ol. Soruların varsa burada yaz yardımcı olmaya çalısırız

Kizlar bu sabah kahvaltimda bir cay kasigi tereyagda domatesli yumurta peynir salatalik zeytin ve yesil cay vardi ama sonrasında yarım paket cikolata yedim:oops:o_Oneyse spor yapıp telafi ederim insallah zaten arada bir tadımlik yemeden olmuyo bence en azindan diyete uyum saglayana kadar tam alışana kadar normal heralde
Küçük bir çikolata deyip geçme haftalik kilo verimini etkiliyor en azindan ilk aýını kaçamaksız geçirirsen sonuc süper olur :KK200:

Tartıda 64.5 i gördüm. O zaman dansss:KK73:
Bu hafta da 1 kilo vermisim. Toplamda 4 kilo oldu hedefime 4.5 kilo kaldı.
Ramazana kadar 2 kilo verebilirsem çok iyi olacak.

Hadi inşallah bide senin gibi yürüyebilsem keşke.
havalar ısındıkça yürüyüş zorlaşmaya başladı en fazla birkaç hafta daha devam edebilirim sonrası dayanılmaz sıcak olacaktır en az yarim saat yürümeye çalış tempolu yürüyüşün yanında her firsati değerlendiriyorum 2 durak önce iniyorum otobüsten uzaktaki markete filan gidiyorum hepsi hareket :spor:

diyet gruplarının kuralları bana da agir geldi
Aynen cnim yaa)))strese girdiğim için mideme ağrılar girdi gerçi 14.takımın yardımcısı schonerduft çok iyi bi arkadaş ama yapamadım orda ışte..ramazana az bi süre kaldi tatilde ist ailemin yanına giderim böyle tombis halimle gitmek istemiyirum

Aynen cnim yaa)))strese girdiğim için mideme ağrılar girdi gerçi 14.takımın yardımcısı schonerduft çok iyi bi arkadaş ama yapamadım orda ışte..ramazana az bi süre kaldi tatilde ist ailemin yanına giderim böyle tombis halimle gitmek istemiyirum
ramazan tatiline kadar çok güzel bir yol alırsın eminim bende gebelik planlıyorum boyle toparlacik bi gebelik istemiyorum baya hırsliyim o yüzden

ramazan tatiline kadar çok güzel bir yol alırsın eminim bende gebelik planlıyorum boyle toparlacik bi gebelik istemiyorum baya hırsliyim o yüzden
inşa cnim yaaa)))ben yıllardır gebelik planlıyorum ama maalesef bi turlu olmadı.cnim inşa sende istediğin hedefe gelip saglikli şekilde hamile kalirsin.

X