- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
Hoşgeldin karatay ile cok güzel kilo vericeksin emin ol. Soruların varsa burada yaz yardımcı olmaya çalısırızMerhaba hanımlar bende karataK diyeti yapmaya karar verdim öncelik kitabını almak olucak bana uygun diyet Karatay zaten 2ogun yiyorum
Kilom 86
Hedef 65
Baya kg vermek istiyorum 1haftadr arastrma yaptım canan hocanin videoları hepsini izledim kitabında alıp iyice bilgilencm oyle baslicam
Küçük bir çikolata deyip geçme haftalik kilo verimini etkiliyor en azindan ilk aýını kaçamaksız geçirirsen sonuc süper olurKizlar bu sabah kahvaltimda bir cay kasigi tereyagda domatesli yumurta peynir salatalik zeytin ve yesil cay vardi ama sonrasında yarım paket cikolata yedimneyse spor yapıp telafi ederim insallah zaten arada bir tadımlik yemeden olmuyo bence en azindan diyete uyum saglayana kadar tam alışana kadar normal heralde
küçük bir kaçamak bir haftalık diyetini yakabilir bunu düşündüğünde daha rahat hayır diyebiliyorsunCanimın niye cikolata istedigi belli oldu regl oldum insallah baska kacamak yapmadan atlatirim aksamida hafif gecircem insallah ama spor yapabilcegimi sanmiyorum .
Tebrikler canimGünaydın kızlar tartı günü bugün
70.0 kg yani 300 gram vermişimbel çevresinden 2 cm gitti benim derdim koca göbeğim olduğu için bu haftayı da başarılı sayıyorum sizler ne durumdasınız
tebriklerTartıda 64.5 i gördüm. O zaman dansss
Bu hafta da 1 kilo vermisim. Toplamda 4 kilo oldu hedefime 4.5 kilo kaldı.
Ramazana kadar 2 kilo verebilirsem çok iyi olacak.
geçen yaz karatay diyeti ile 9kg iki ayda vermiştim.nedense şimdi veremiyorum.diyet grupları bana göre değil bende size katılmak istiyorumtebriklerramazana kadar 2 kilo gider tabiki devam devam
Hadi inşallah bide senin gibi yürüyebilsem keşke.tebriklerramazana kadar 2 kilo gider tabiki devam devam
Katil tabi karatay candırgeçen yaz karatay diyeti ile 9kg iki ayda vermiştim.nedense şimdi veremiyorum.diyet grupları bana göre değil bende size katılmak istiyorum
diyet gruplarının kuralları bana da agir geldigeçen yaz karatay diyeti ile 9kg iki ayda vermiştim.nedense şimdi veremiyorum.diyet grupları bana göre değil bende size katılmak istiyorum
havalar ısındıkça yürüyüş zorlaşmaya başladı en fazla birkaç hafta daha devam edebilirim sonrası dayanılmaz sıcak olacaktır en az yarim saat yürümeye çalış tempolu yürüyüşün yanında her firsati değerlendiriyorum 2 durak önce iniyorum otobüsten uzaktaki markete filan gidiyorum hepsi hareketHadi inşallah bide senin gibi yürüyebilsem keşke.
Hadi inşallah bide senin gibi yürüyebilsem keşke.
Aynen cnim yaa)))strese girdiğim için mideme ağrılar girdi gerçi 14.takımın yardımcısı schonerduft çok iyi bi arkadaş ama yapamadım orda ışte..ramazana az bi süre kaldi tatilde ist ailemin yanına giderim böyle tombis halimle gitmek istemiyirumdiyet gruplarının kuralları bana da agir geldi
ramazan tatiline kadar çok güzel bir yol alırsın eminim bende gebelik planlıyorum boyle toparlacik bi gebelik istemiyorum baya hırsliyim o yüzdenAynen cnim yaa)))strese girdiğim için mideme ağrılar girdi gerçi 14.takımın yardımcısı schonerduft çok iyi bi arkadaş ama yapamadım orda ışte..ramazana az bi süre kaldi tatilde ist ailemin yanına giderim böyle tombis halimle gitmek istemiyirum
inşa cnim yaaa)))ben yıllardır gebelik planlıyorum ama maalesef bi turlu olmadı.cnim inşa sende istediğin hedefe gelip saglikli şekilde hamile kalirsin.ramazan tatiline kadar çok güzel bir yol alırsın eminim bende gebelik planlıyorum boyle toparlacik bi gebelik istemiyorum baya hırsliyim o yüzden
inşallah sanada isteyen herkese nasip olurinşa cnim yaaa)))ben yıllardır gebelik planlıyorum ama maalesef bi turlu olmadı.cnim inşa sende istediğin hedefe gelip saglikli şekilde hamile kalirsin.
Amin Inşallah cnim cumlemizeinşallah sanada isteyen herkese nasip olur