benim olmadı böyle bir problemimKizlar bu diyetten saçiniz dökülmüyor mu?
yoo aksine gürleştiKizlar bu diyetten saçiniz dökülmüyor mu?
4 Kaşık siyez bulgurundan pilav yiyebilirsin.Sınırsız değil oda malesef haftada 1 yada 2 defa yiyebiliyoruzHic denemedim siyez bulgurunu
Ne kadar sıklıkla kullanabiliyoruz. Karatay beslenmesinde birtek bulguru fazla kaciriyorum eger siyez sinirsizsa benim icin super olur
TabiikideSlm..arkadaslar.bend kilo vermek istiyorm.katilabilirmiyim??
GunaydinTabiikide
Öncelikle hoşgeldinGunaydinneler.yapiyorsunuz.peki
sağlıkla büyüt inşallah bebeğini canım emzirme sürecinde 3 öğün beslenme uygularsan sorun olmayacaktır her öğün arasında en az 5 saat olsun zaten şeker sut yoluyla bebeğe geçtiği için tüketimini önermiyorlar bolca sebze tüket daha fazla sütün artarTesekkur.ederm.hosbuldm.sole.anlatim.kisaca
3.5. Ay once dogum yaptim 88 ile girdim 81ile dogumdan ciktim yaklasik 1aydir dikkat ediyorum asiri.seker unlu mamuller vs yemiyorum bebekten firsat bulursamyuruyus be evde lessi3 yapiyorum.suan 73 kilo yum ama.hedefim60.
Sizden hem bebegimin.beslenmesine zarar vermiycek (sadece.anne sutu veriyorum) hemde beni.zayiflatacak önerilerinizi rica.ediyorum:))
sağlıkla büyüt inşallah bebeğini canım emzirme sürecinde 3 öğün beslenme uygularsan sorun olmayacaktır her öğün arasında en az 5 saat olsun zaten şeker sut yoluyla bebeğe geçtiği için tüketimini önermiyorlar bolca sebze tüket daha fazla sütün artar[/QUOTE
A cikcasi yemektn cok kismamaya calisitorm daha cok.spor yapabilsm daha iyo.olacak.bebek.buyudukce.ilgi.is rotor
Bu arada sabit tarti gununuz var.mi?
Yediklerinizi.sporunuzu.uygulama Seklinde. vs foto.atiyormusunuz?
Insan daha bi motive oluyor.ben.haftalik tartilip.yazip buzdolabina. Asiyorum:)
Allah bağışlasın canimTesekkur.ederm.hosbuldm.sole.anlatim.kisaca
3.5. Ay once dogum yaptim 88 ile girdim 81ile dogumdan ciktim yaklasik 1aydir dikkat ediyorum asiri.seker unlu mamuller vs yemiyorum bebekten firsat bulursamyuruyus be evde lessi3 yapiyorum.suan 73 kilo yum ama.hedefim60.
Sizden hem bebegimin.beslenmesine zarar vermiycek (sadece.anne sutu veriyorum) hemde beni.zayiflatacak önerilerinizi rica.ediyorum:))
Haklısın ben geçen sene uyguladım 2,5 ay 12 13 kilo verdim. uyguladıgım donem fizik tedavi dr um sacmalik demisti karatay icin. Ama birakmadim iyi ki bırakmamisim kendimi halsiz hissetmeden ve hiçbir kan degerim düsmeden bitirmistim. Bitirme nedenim sıkılmıstım cok:) sonrasinda cok dikkat edemedim ona ragmen 3 kiloya yakin geri aldim 1 yilda buda verilen kilonun yağdan gittiginin bir kaniti zaten.karatay diyeti konusunda medyadan heralde bi önyargılıyım deneyip memnun kalan varmı gerçekten?? bi diyet programına ihhtiyacım car
Iyi aksamlar herkese
Sabah karatay kahvaltisi yaptim
4 gibi kofte salata yedim. Ekmekle 3 köfte anca yerdim 8 tane yedimannem yapmisti mis gibi. Yarin tarti gunü yeni katilan arkadaşlar herkes yazsin eksileri gorelim. Kalabaliklaşalim haftaniñ sini seçelim.