Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hic denemedim siyez bulgurunu
Ne kadar sıklıkla kullanabiliyoruz. Karatay beslenmesinde birtek bulguru fazla kaciriyorum eger siyez sinirsizsa benim icin super olur
4 Kaşık siyez bulgurundan pilav yiyebilirsin.Sınırsız değil oda malesef haftada 1 yada 2 defa yiyebiliyoruz

İyi aksamlar kızlar
Sabah karatay kahvaltısı
Öğle çiğ köfte (açlıktan basim donuyordu baska birsey alacak olanagim da yoktu mecburen yedim)
Aksam tavuk salata yoğurt

Gunaydinneler.yapiyorsunuz.peki
Öncelikle hoşgeldin
Karatay beslenmesinde hic yenmeyen., kısıtlı yenen ve yenmesi serbest olan gruplar var. Ögunlerinde bunlara uydugumuzda kilolara hızli bir sekilde elveda diyoruz.
Hıc yenmeyenler: ekmek seker un makarna pirinc her türlü paketli atıştırmaliklar vb
Kısıtlı yenenler:bulgur nohut buğday vb
Doyana kadar tüketebildiklerimiz:et tavuk balik sebze(havuç ve kerevizi çiğ tuketiyoruz) vb
Karatayin kitabını almanı tavsiye ederim ya da sitesinden yazılarini okuyabilirsin. Bizim paylastigimiz menuleri oku mesela.
zormus gibi geliyor ama ilk gunleri atlatınca vücut cok guzel alisiyo

Tesekkur.ederm.hosbuldm.sole.anlatim.kisaca
3.5. Ay once dogum yaptim 88 ile girdim 81ile dogumdan ciktim yaklasik 1aydir dikkat ediyorum asiri.seker unlu mamuller vs yemiyorum bebekten firsat bulursamyuruyus be evde lessi3 yapiyorum.suan 73 kilo yum ama.hedefim60.
Sizden hem bebegimin.beslenmesine zarar vermiycek (sadece.anne sutu veriyorum) hemde beni.zayiflatacak önerilerinizi rica.ediyorum:))

sağlıkla büyüt inşallah bebeğini canım emzirme sürecinde 3 öğün beslenme uygularsan sorun olmayacaktır her öğün arasında en az 5 saat olsun zaten şeker sut yoluyla bebeğe geçtiği için tüketimini önermiyorlar bolca sebze tüket daha fazla sütün artar

karatay diyeti konusunda medyadan heralde bi önyargılıyım deneyip memnun kalan varmı gerçekten?? bi diyet programına ihhtiyacım car

Allah bağışlasın canim
Farkettiysen karatayda zararli yiyecekler yasak genelde.
Benim sana önerim kuruyemislerini ihmal etme, tarçınlı süt ic sabah ve aksam,bol bol bol su ic. Ben iki cocugumu da emzirdim bol su icmek sütü arttiriyor biliyorsun

karatay diyeti konusunda medyadan heralde bi önyargılıyım deneyip memnun kalan varmı gerçekten?? bi diyet programına ihhtiyacım car
Haklısın ben geçen sene uyguladım 2,5 ay 12 13 kilo verdim. uyguladıgım donem fizik tedavi dr um sacmalik demisti karatay icin. Ama birakmadim iyi ki bırakmamisim kendimi halsiz hissetmeden ve hiçbir kan degerim düsmeden bitirmistim. Bitirme nedenim sıkılmıstım cok:) sonrasinda cok dikkat edemedim ona ragmen 3 kiloya yakin geri aldim 1 yilda buda verilen kilonun yağdan gittiginin bir kaniti zaten.

Tabi yanlis uygulamamak lazim mesela sabah kuruyemisi yemedigimde halsizlesiyorum cunku ekmegin yerini aliyor.

Iyi aksamlar herkese

Sabah karatay kahvaltisi yaptim
4 gibi kofte salata yedim. Ekmekle 3 köfte anca yerdim 8 tane yedimannem yapmisti mis gibi. Yarin tarti gunü yeni katilan arkadaşlar herkes yazsin eksileri gorelim. Kalabaliklaşalim haftaniñ sini seçelim.

Tamm. Yarin Ilk.is.kiloyu.yazmk:)
Birde. Ben encok kahwalti ogununu.sewiyorum karatay kahwaltisi.nelerdn.olusuyor.ornk menunuz varmidir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…