Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2 ay sonra ilk defa dün tatlı krizine girdim adet öncesi olduğundan galiba dayanadım bir ufak dondurma ile dünü bozdum hafif bir halsizlik var yürüyüşü kestim adet öncesi şişkinlik de gelince bu hafta tartı bana küfür gibi gelebilir:işsiz:
2 ay dile kolay nazarlik olsun
Cok guzel yuruyorsun hic korkma tartidan

ESKİ BİR KARATAYCI OLARAK ARANIZDAYIM 2012 YILINDA HİPOTROİDİME RAĞMEN 5 AYDA 11 KİLO VERMİŞ VE GEÇEN SENEYE KADAR KORUMUŞTUM Bİ KEREDEN BİŞEY OLMAZ DİYE DİYE 1 YILDA 7 KİLO GERİ ALDIM. KİLOM 69 .BUGÜN SABAH TEKRAR TAM ANLAMIYLA BAŞLAMIŞ BULUNUYORUM.HAYIRLISI OLSUN

Herkese merhaba :KK52:
Ben de bir süredir diyet yapma çabasındayım, bir ara ketojenik diyete takmıştım kafayı ama çok kastı o yüzden bıraktım zaten takibi fln zor onun diye.
1 haftadır Karatay’a taktım kafayı yine deniyorum ama hergün mutlaka bir kaçamağım oluyor.
Bi de ben kilo vermeye, kocam da almaya çalışırken diyet yapmak baya zor oluyor.
Örneğin az evvel tavuklu sezar salatanın üstüne kocamın sipariş ettiği portakallı irmik helvasından 2 kaşık hüpletmiş bulunuyorum :olamaz:

ESKİ BİR KARATAYCI OLARAK ARANIZDAYIM 2012 YILINDA HİPOTROİDİME RAĞMEN 5 AYDA 11 KİLO VERMİŞ VE GEÇEN SENEYE KADAR KORUMUŞTUM Bİ KEREDEN BİŞEY OLMAZ DİYE DİYE 1 YILDA 7 KİLO GERİ ALDIM. KİLOM 69 .BUGÜN SABAH TEKRAR TAM ANLAMIYLA BAŞLAMIŞ BULUNUYORUM.HAYIRLISI OLSUN
Hosgeldin hayirlisi olsun. insallah tekrardan kilo verirsin

Sabah peynir zeytin yumurta cay

Ara ogunde birkac tane erik (meyve yememek lazim belki ama ben arada da olsa yerim heralde :)

Akşam
5 yk bulgur
Yaninda 1 tane buyuk kabak sandal
3yk yoğurt

Günaydın kızlar :KK15:
Diyetten birkaç günlük sapma sonrasında bugün tekrar sizinleyim umarım yaptığım kaçamakları bir an evvel telafi edebilirim
Sabah 9 km yürüyüşle başladım güne simdi koca bir temizlik günü beni bekliyor :temizlik: yarın için herkese bol eksiler diliyorum

Sabah peynir zeytin yumurta cay

Ara ogunde birkac tane erik (meyve yememek lazim belki ama ben arada da olsa yerim heralde :)

Akşam
5 yk bulgur
Yaninda 1 tane buyuk kabak sandal
3yk yoğurt

Bulgur beni çok şişiriyo ya, 2 kaşık bile yesem sanki ertesi gün balon olmuş gibi hissediyorum.
Zaten test ettim ne zaman bulgur yesem ertesi güne +200 gr uyanıyorum
valla karbonhidratın en masumunun bile gözü çıksın :sinirli:

Bulgur beni çok şişiriyo ya, 2 kaşık bile yesem sanki ertesi gün balon olmuş gibi hissediyorum.
Zaten test ettim ne zaman bulgur yesem ertesi güne +200 gr uyanıyorum
valla karbonhidratın en masumunun bile gözü çıksın :sinirli:
Beni de cok şişiriyo ama bol nohutlu bir bulgur du o bulguru çok yogun degildi .gerci nohutta mahvediyo beni ama napim ne yiyelim yani :) erken saatte yiyince cok aģir gelmiyo .

Iyi aksamlar kızlar
Sabah sucuklu yumurta peynir zeytin fındık gün kurusu yedim
Aksam yemegimi 4 gibi yedim. Yogurtlu buğday salatası, mercimek koftesi ve çayyyyy.

Merhaba hanımlar bende karataK diyeti yapmaya karar verdim öncelik kitabını almak olucak bana uygun diyet Karatay zaten 2ogun yiyorum
Kilom 86
Hedef 65
Baya kg vermek istiyorum 1haftadr arastrma yaptım canan hocanin videoları hepsini izledim kitabında alıp iyice bilgilencm oyle baslicam

Merhaba hanımlar bende karataK diyeti yapmaya karar verdim öncelik kitabını almak olucak bana uygun diyet Karatay zaten 2ogun yiyorum
Kilom 86
Hedef 65
Baya kg vermek istiyorum 1haftadr arastrma yaptım canan hocanin videoları hepsini izledim kitabında alıp iyice bilgilencm oyle baslicam
hoşgeldin canım en doğru kararı vermişsin karatay diyeti ile :halay:kitabini okuyunca insanin aklına daha çok yatıyor nasıl beslenmesi gerektiği en kısa zamanda bekliyoruz seni

X