- 25 Eylül 2014
- 1.258
- 2.138
- 40
Haklisin. leslie yapmayi dusunuyorum gecen sene yapardim haftada 3 günBen yürüyüş yapamadığım günlerde müzik açıp dans ediyorum veya müzik eşliğinde evde salsa adımlarıyla hareket ediyorum, hiç yoktan iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisin. leslie yapmayi dusunuyorum gecen sene yapardim haftada 3 günBen yürüyüş yapamadığım günlerde müzik açıp dans ediyorum veya müzik eşliğinde evde salsa adımlarıyla hareket ediyorum, hiç yoktan iyi
Amininşallah sanada isteyen herkese nasip olur
pazar günleri tartılıyoruz canımtartı günü ne zaman arkadaşlar
Hımm teşekkürler kaçırmışım ben o zaman.neyse birdahaki pazar bende ne kadar verdiğimi yazarım inşallah veririmdepazar günleri tartılıyoruz canım
diğer diyetlerle yillarimi heba ettim 3 verdiysem 5 aldım karatayin en güzel tarafı hem miden hemde gözün doyuyorKilo vermemi hizlandirmak icin baska bir diyet uygulayacaktim ama karataydan başkası yalan digerleri diget degil eziyet gibi geliyor bana az sonra guzel bir karatay kahvaltisi ile gune baslicam insallah .
Aynen oyle diger diyetlere daha baslamadan stres oluyorum herseyi yiyesim geliyo. Cunku cok fazla yasak ,ac kalmak beni daha kotü etkiliyo devamli olmuyo diyetim. Karataydan şaşmam artık.cunku diyet gibi degil. saglikli yaşam icin gerekli .diğer diyetlerle yillarimi heba ettim 3 verdiysem 5 aldım karatayin en güzel tarafı hem miden hemde gözün doyuyor
afiyet olsun mantar değişik bir tercih olmuş kahvaltı içinBende bugun sabah yumurta mantar zeytin peynir cay
Akşam
Tavuk, havuclu yogurtlama yedim
Az sonra da sade bir kahve icerim
Saol :)afiyet olsun mantar değişik bir tercih olmuş kahvaltı için
afiyet olsunBende bugun sabah yumurta mantar zeytin peynir cay
Akşam
Tavuk, havuclu yogurtlama yedim
Az sonra da sade bir kahve icerim
hic motivasyonunu bozma cezalı değiliz ya kırk yılın başında yaramazlık yapmissin önemli olan kaptırma kendini bisiklet super olmuşkızlar iyi aksamlar
1. ayı geride bırakınca biraz şımardım sanırım bugün abarttım da abarttım ne yediğimi yazmıyorum
kendimegösteriyorum ve yarın karatay beslenmesine kaldığım yerden devam ediyorum
bugünün tek avuntusu 10km bisiklet gezisi.
Bazen kavuryorum cok az tereyag da bazen kavurmuyorum :)afiyet olsun
havucu kavurmuyorsun değil mi kavrulunca Gİ yükseliyor
kahvaltıya bolca zeytin ekle mutlaka canım birde kuru kayısı olabilir ben kuru domates tercih ediyorum daha etkiliHoşbulduk kızlar kitabını aldm ve okudum salı günü başladim Karatay diyeti yapmaya
Kahvaltı
Terayagda pastrmali 2yumurta
Beyaz peynir
Domates
Çay bardağı kadar ceviz
Çay sekersiz tabiki
Ara
Şekersiz kahve
Akşam
Yarım porsiyon mercimek çorbası
1porsiyon bulgur pilavı zeytinyağı ile yptm
1su bardağı tuzsuz ayran
Ara
Yeşil çay
Kızlar kahvaltı süper tok tutuyor ama akşam yemeği öyle değil ya siz neler yiyorsunuz akşam yemeğinde??