Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tuzsuz fıstikmi yiyorsun ?
Bende onceden salatanin bile suyuna ekmek baniyodum ama 1 yildir biraktim o yuzden ekmegide azaltmis oldum sadece kahvaltida ekmek ariyorum aksamlari nadiren ama tavuk balik corba vs bunalarin yaninda ekmek hic yemem alistim kahvaltida biraktimmi tamamdir :)

Kac kilo ile basladin 16 gunde kac kilo verdin ? Ben dun sabah 67.9 ciktim tartida 40 gunde ne kadar kilo veririm acaba ama en az 7 kilo vermem lazim karatayla ne kadar verebilirim bilmiyorum. Bazilari karatay yavas kilo verdiriyo diyo . Ama sporla birlikte bence kolaylikla verilir insallah ya

evet tuzsuz fıstık

ben başladığımda 67 idim şu anda 64üm ama başladığımın ertesi günü regl oldum onun şişkinliğini attım o yüzden 66 ile başladım say
2 kilo verdim
ama 66-67 benim yeni kilomdu yerleşmiş kilom değildi
64 yerleşmiş kilom o yüzden bundan sonrası önemli benim için bakalım ne kadar vereceğim
evet belki yavaş verdirir ama bence önemli olan kalıcı olması ki kalıcı olacağına inanıyorum karatayla

Insallah canım onemli olan kalıcı kilo vermek tabi . Ama ben biraz daha dikkat ederek daha hizli vermek istiyorum tatile formda gireyim:)

Kaç kilosun boyun kaç
Boyum 1.64 kilom 67.9du en son ama ben 81 le baslamistim 2 yil civarinda bir sure oldu baslayali ancak bu kadar yol katettim daha fazla kilo verirdim ama cok stresli bir yıl oldu eşimin ailesi tarafından cok cektim birde ustüne normal yolla bebek sahibi olamayacagmizi ogrendik ister istemez beni kötü etkiledi ama herkesin bir imtihani var diyip dua etmekden baska birsey gelmyor elimden. Kilolarimdan da cok bıktım her istedigimi giymek istiyorum artik 25 yasima geldim ne zman zayıf bir insan olacam bilmiyorum yaa :/

hemen hemen aynıymışız ben de 164 ve 67 kiloydum
81den 68e düşüp bu ümitsizlik neden
yolun sonuna gelmişsin ha gayret azıcık bişe kalmış yaa

hemen hemen aynıymışız ben de 164 ve 67 kiloydum
81den 68e düşüp bu ümitsizlik neden
yolun sonuna gelmişsin ha gayret azıcık bişe kalmış yaa
Evet gayret etmek şart.Senin hedef kilo Kac ben 59 sonra da 55 olmak istiyorum .boyumuz falanda ayni insallah hepberaber kilo verelim boylelikle motive oluruz

Kızlar karatay diyetinde lavaş yasak mı ? Aksam yemegi olarak yarim lavas doner yedim
Oncelikle hoşgeldin
Lavaş yasak evet ama ayda bir lahmacun izni var madem lavas yedin onu lahmacuna say
Karatay beslenmesine gore ekmegi hayatimizdan tamamen çikarmaliyiz bu bana da cok zor geliyor ama kilo verme aşamasında yememeliyiz.ben gecen sene 13 civari kilo verdim karatayla 2,5 ayda. Nisanin 1 ine kadar ekmek kek börek yemedim mi yedim 1 yilda yaklasik 3 kilo aldim. Yani hedefledigin kiloya ulasinca çok abartmadan yemeli, haftada en az 3 gun yuruyusu ihmal etmemeli.

Canim arada kaçabilir hepimiz yemeyi seviyoruz malumama kararli bir sekilde kaldıgın yerden devam et. Buraları da ıssız bırakmayın benim de canım çekiyor bazen hemen buraya giriyorum okurum yemekten vazge erim diye ama kimse yok

Hoşbuldum canım .insallah yarını ekmeksiz atlatcam

Mrb bende Karatay yapmak ısıtıyorum bıraz bılgı verır mısınız
Merhaba
Karatay beslenmesinde kalori degil Gİ glisemik indeksi önemli yani gi düsük olan besinlerden ögunlerde doyana kadar yiyoruz.
Örnegin et tavuk balik sebze yemekleri yumurta v.b.
Bir de asla yaklasilmayacaklar var onlar da ekmek makarna pirinc pilavi seker un paketli yiyecek icecekler v.b.
Birde sınırli yenenler var bulgur haftada 1,nohut buğday v..
Biz gunlük yemek listemizi paylasiyoruz onlari okuyup uygulayabilirsin
Şunu da ekliyim doymam demeyin doyuyorsunuz

Nohut buğday ayda 1 kez belirtmemisim
Karisiklik olmasin

2 ay sonra ilk defa dün tatlı krizine girdim adet öncesi olduğundan galiba dayanadım bir ufak dondurma ile dünü bozdum hafif bir halsizlik var yürüyüşü kestim adet öncesi şişkinlik de gelince bu hafta tartı bana küfür gibi gelebilir

Evet gayret etmek şart.Senin hedef kilo Kac ben 59 sonra da 55 olmak istiyorum .boyumuz falanda ayni insallah hepberaber kilo verelim boylelikle motive oluruz
ben de 58 olmak istiyorum sonrasında da eğer becerebilirsem 56ya düşmek istiyorum ama şart değil 57 olsa bile yeter :)
inşallah canım
tartıda gram gramda olsa eksileri görmek çok motive ediyor zaten insanı ve daha çok hırslanıyorsun

Aynen oyle ben arada ufak kacamaklarimda olsa genel olarak karatay tarzi beslenmeye ozen gostercem daha oncede basladiydim ama 3 gun bile surmemisti halbuki dun dolu dolu bir kahvaltinin ardindan acikmadim bugunde guzel bir karatay kahvaltisi yaptim insallah aksamda hafif bir sekilde gecistiririm boylelikle alistirmis olcam kendimi . 1 ayda guzel bir sonuc elde etmem lazim insallah hepimiz basaririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…