Bunu da atlattın tebrik ederim güzel bir kahvaltıyla devam et bugün diyeteGünaydın kızlar şükür tatlı krizinden kurtuldum
Öyle yapıcam inşallahBunu da atlattın tebrik ederim güzel bir kahvaltıyla devam et bugün diyete
yumurtayı peynirli omlet gibi farklı şekillerde denesen menemen olabilir , maydanozlu omlet fena olmayabilir alerjin yoksa bir yolunu bul derim çünkü alternatifleri aynı değerleri karşılamayabilir bir de sabah sabah soğuk balık yada kuru fasulye yemekten hiç hoşlanmayabilirsinGünaydin arkadaslar. Bende basladim karatay diyetine ve 1.5 kilo verdim. Bir sorun olucak. Yumurta sevmiyorum. Onun yerine ne yiyebilirim?
Yogurt diye düsündüm?!? Vee porsiyon olayinu tam anlamadim. Nekadar yiyebilirim mesela fasülye veya bakliyat türlerini?
Kendimi zorlaya zorlaya çıktım evden 7 km yürüdümO zaman leslie harika bi de varzesh tanory var zumba benim favorim inanılmaz ter atıyosun tavsiye ederim
Maşallah demekki canın istese bi 20 km yaparmışsınKendimi zorlaya zorlaya çıktım evden 7 km yürüdüm
bi gaza gelsem dünyayı yürürüm önemli olan o motivasyonMaşallah demekki canın istese bi 20 km yaparmışsın
kkk dediğin nedir acaba?Herkese iyi aksamlar
Sabah kkk
Öglen kurufasulye yogurt
Aksam ciger salata
Bugunu de böyle atlattim
Hamileliğim boyunca karatay beslendim ve yürüyüş yaptım. Hem çok güzel bir doğum oldu hem de kızım 3.5 kg doğdu. İlk 10 15 gün geçince eski kıyafetlerimi kullanmaya başladım bile.Hamileyim bende nasıl beslenecem şimdi
Klasik karatay kahvaltısı (haslanmis yumurta peynir zeytin domates salatakkk dediğin nedir acaba?
yeniyim de karatay diyetinde tabirleri bilemiyorum henüz :)