bugün abur cubur yok yani harikasınSabak karatay kahvaltısı akşam haşlanmış karnabahar üzerine yoğurt
Ufak tefek abur cubur olmadı değil çok utanıyorum yazarken. Kahvaltıyı 10 gibi yapıyorum akşam yemeğinizde 4 gibi yiyorum benim eşimde geç geliyo artık onu beklemiyorum erkenden yiyorum yemeğimi tv izlerkendw yeşil çayımı içiyorum çok iyi oluyobugün abur cubur yok yani harikasıniki öğün yaparken sabah kahvaltı kacta aksam yemeği kacta oluyor saat olarak sabah çok erken kalkıyorum aksamda eşim 8 den önce gelmiyor 2 öğün zor oluyor bana
O siskinlik bende de var sabah gayet iyiyim ama ögleden sonra karnim davul gibi oluyoSabah karatay kahvaltısı
Öğlen yoğurt
Aksam kuru fasulye yoğurt
Akşamüzeri 5.33 km yürüyüş
Bir kaç güne benim ovulasyon gerçekleşecek galiba bir şişkinlik var ki sormayın bu hafta tartıdan pek umutlu değilim o yüzden
haftada 6 gun yürümeye çalışıyorum bel cevrem çok fazla maalesefO siskinlik bende de var sabah gayet iyiyim ama ögleden sonra karnim davul gibi oluyo
Yüruyüş e başlamam lazim haftada 3 gun işe yuruyorum ama yetmiyo 5.33 km harika tebrikler dogrusu ben 3 km gecemiyorum
OLSUn canım diğer hafta süper bi sonuç çıkar daha mutlu olursunSabah karatay kahvaltısı
Öğlen yoğurt
Aksam kuru fasulye yoğurt
Akşamüzeri 5.33 km yürüyüş
Bir kaç güne benim ovulasyon gerçekleşecek galiba bir şişkinlik var ki sormayın bu hafta tartıdan pek umutlu değilim o yüzden
Okuyunca tariflere baktim lezzetli gorunuyo baya ben daha once karnabahardan pogaca yapmistim galibaGünaydın kızlar bende kahvaltımı yaptım ama bugün kendime karnabahar pizzası yaptım kahvaltıda onu yedim.
Bir tv programında bu tariflerin kilo koruma zamanı yapılmasını öneriyordu canan karatay ama canın çok çektiyse haftada bir olarak sınırla istersenOkuyunca tariflere baktim lezzetli gorunuyo baya ben daha once karnabahardan pogaca yapmistim galiba
Karnabahar haslasim ezdim aksama pizza var:)
Sana da bana da afiyet olsun
Ayrica mercimek unu tarifi gordum onu da yapicam aksam eger becerirsem sabah krep yapmayi dusunuyorum
Mercimek ununu duydum ama hiç yapmadın. Afiyet olsun canımmOkuyunca tariflere baktim lezzetli gorunuyo baya ben daha once karnabahardan pogaca yapmistim galiba
Karnabahar haslasim ezdim aksama pizza var:)
Sana da bana da afiyet olsun
Ayrica mercimek unu tarifi gordum onu da yapicam aksam eger becerirsem sabah krep yapmayi dusunuyorum
1 haftalık çabanın sonucunu görücez inşallah bolca eksi görürüz tartıdaYarın tartı günü kızlarrr