Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merih kızlar, ben de karatayla ilgili online grup bakıp bulamamıştır geçen. Buraya yazarım artık.

Gunaydin bende iki sene once 10 kilo verdim karatay diyeti ile ama sonra şımarıp bıraktım cok sukur almadım hatta biraz daha vermistim ama bel fıtığı ameliyatı olunca diyet karıştı,bir de insan sıkılıyor cidden kiko ver kilo al 65_63 arasi gidip geliyorum ,bu hafta başladım karataya ins motive olur devam ederiz mayısta bir düğün var cunkuuu

kızlar günaydın karatay'la ilk günümü dün fena atlatmadım
akşam 7.30 gibi antep fıstığı yedim bi onu kaçırdım fazladan bi de 2 porsiyon meyve (öğledenn sonra) yedim

kızlar günaydın karatay'la ilk günümü dün fena atlatmadım
akşam 7.30 gibi antep fıstığı yedim bi onu kaçırdım fazladan bi de 2 porsiyon meyve (öğledenn sonra) yedim
antep fıstığı sıkıntı olmaz da meyveyi sabahtan bir tane tüketmeye çalış hatta kilo verme döneminde hiç meyve olmayacak deniyor ama o kadarda değil diye düşünüyorum.

antep fıstığı sıkıntı olmaz da meyveyi sabahtan bir tane tüketmeye çalış hatta kilo verme döneminde hiç meyve olmayacak deniyor ama o kadarda değil diye düşünüyorum.
ya ben kiloyla meyve yerdim o yüzden şimdi bir anda kesip atamıyorum
ama tamamdır sabahtan yemeye çalışayım bari

Sabah kkk yaptım
Aksam icin kutu fasulye ve lahana sarması yapiyorum
Sarmanin icine bol kıyma az iri bulgur koyuyorun bazen de yesil mercimekle yapiyorum dolmalari sarmalari tavsiye ederim

İnternetle alakalı sorunlar yaşıyorum giremiyorum. Bu aralar çikolata krizindeyim sabah akşam yiyorum napıcam

Sormayın buraya yazınca insan tutuyo kendini yemiyo. Sütü bi ara çok içerdim aslında tekrar başlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…