- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
167 boy 79 kilo ile 23 şubatta başladımkaç kiloydun bi de boyun kaç öğrenebilir miyim?
ben 1.65 67 kiloyum ben de bugün başladım da 10 kilo kadar vermek istiyorum bakalım ne kadar zamanda vereceğim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
167 boy 79 kilo ile 23 şubatta başladımkaç kiloydun bi de boyun kaç öğrenebilir miyim?
ben 1.65 67 kiloyum ben de bugün başladım da 10 kilo kadar vermek istiyorum bakalım ne kadar zamanda vereceğim?
hoşgeldin karatay diyeti için aktif bir grup yoktu burasının hareketlenmesi iyi olduMerih kızlar, ben de karatayla ilgili online grup bakıp bulamamıştır geçen. Buraya yazarım artık.
boy kaç ??Benimde dünki tartım 67 bakalım bir haftada ne kadar gitcek
1.73boy kaç ??
1.73boy kaç ??
Burada yazmak insanı ekstra motive ediyor.Merih kızlar, ben de karatayla ilgili online grup bakıp bulamamıştır geçen. Buraya yazarım artık.
antep fıstığı sıkıntı olmaz da meyveyi sabahtan bir tane tüketmeye çalış hatta kilo verme döneminde hiç meyve olmayacak deniyor ama o kadarda değil diye düşünüyorum.kızlar günaydın karatay'la ilk günümü dün fena atlatmadım
akşam 7.30 gibi antep fıstığı yedim bi onu kaçırdım fazladan bi de 2 porsiyon meyve (öğledenn sonra) yedim
ya ben kiloyla meyve yerdim o yüzden şimdi bir anda kesip atamıyorumantep fıstığı sıkıntı olmaz da meyveyi sabahtan bir tane tüketmeye çalış hatta kilo verme döneminde hiç meyve olmayacak deniyor ama o kadarda değil diye düşünüyorum.
şeker içerdiğinden dolayı sabahtan ye ki en azından enerji olarak akşama kadar yakabilesinya ben kiloyla meyve yerdim o yüzden şimdi bir anda kesip atamıyorum
ama tamamdır sabahtan yemeye çalışayım bari
en sevdiğim şeyler neden en zararlı şeyler acabaşeker içerdiğinden dolayı sabahtan ye ki en azından enerji olarak akşama kadar yakabilesin
internetsizlik sana yaramamış yapma canım ya sakince bırak o elindeki çikolatayıİnternetle alakalı sorunlar yaşıyorum giremiyorum. Bu aralar çikolata krizindeyim sabah akşam yiyorum napıcam
Tarçınlı soğuk süt tatlı krizine bire birİnternetle alakalı sorunlar yaşıyorum giremiyorum. Bu aralar çikolata krizindeyim sabah akşam yiyorum napıcam