üçüzler küçük mu pusetle yürüyüşe çıkma imkânın var miÖyle olur muhtemelen belki daha az
Günaydın kızlar. Karatayın etkileri görülmeye başladı. Mutluluktan uçabilirim
tebrikler bende her hafta o mutluluğu yasıyorum hedefe varana kadar devamGünaydın kızlar. Karatayın etkileri görülmeye başladı. Mutluluktan uçabilirim
kahvaltı standart zaten 2 yumurta penir zeytin ceviz yeşillik şekersiz cay
Merhaba. Karataya uygun bir kahvaltı ve akşam yemeği menüsü söyleyebilir misiniz.
kahvaltı standart zaten 2 yumurta penir zeytin ceviz yeşillik şekersiz cay
Aksam yemeği ızgara olabilir zeytinyağlı sebze yada kurufasulye yeşil mercimek gibi bakliyat olabilir canınız hangisini isterse
2 ogune hemen alışmak zor oluyor hele insulin direnci varsa ilk baslarda uygun olarak 3 öğün yapın sonra 2 öğüne geçiş yaparsin
Teşekkür ederim.
2 öğünü uygun görüyor dimi?
2 ogune hemen alışmak zor oluyor hele insulin direnci varsa ilk baslarda uygun olarak 3 öğün yapın sonra 2 öğüne geçiş yaparsin
öğlenleri çorba olabilir yoğurt olabilir dengelemek çok rahatlatıyor iki öğün arasını en az 5 saat tuttuğun sürece sorun yok çalıştığım için haftada 2 3 gün öğlen öğünü yapmak zorunda kalıyorum aksam yemeğini olabildiğince geç yiyorum ki dengelesin. bir kaç hafta içinde alışmış olursun zaten
Evett. Öğleni çok yoğun tutmadan bi geçiş evresi sağlanabilir. En azından bünye alışana kadar. Çok teşekkür ederim.
cumartesi yada pazar günü olursa şahane olurGünaydın kızlar.. yeni haftamızda bol eksiler dilerim. Kilo bildirim günü belirlesek aramızda da bildirim yapsak nasıl olur
Pazar yapalım o zaman önümüzde bir hafta olsuncumartesi yada pazar günü olursa şahane olur
kaç kiloydun bi de boyun kaç öğrenebilir miyim?ac kalmıyorsun ki neden bozasın 1.5 ay oldu benim 8 kiloyla vedalastim