zamandır yapıyorsunuzfazla kilon yokmuş aslında bir kaç hafta içinde hedefine varmış olursun diye düşünüyorum
ac kalmıyorsun ki neden bozasın 1.5 ay oldu benim 8 kiloyla vedalastimİnşallah bozmaz devam edersem. Sizler ne
zamandır yapıyorsunuz
Maşallah darısı bana. Benim abur cubur krizlerim bozdurur bozdurursaac kalmıyorsun ki neden bozasın 1.5 ay oldu benim 8 kiloyla vedalastim
evdeki tüm abur cuburları acımdan imha et, marketlerin önünden geçmemeye çalış yolunu uzatmış yürüyüş yapmış olursunMaşallah darısı bana. Benim abur cubur krizlerim bozdurur bozdurursa
Evde yaşıyorum zaten üçüzlerim var dışarı pek çıkamıyorum. Onlar yiyolar bende görünce dayanamıyorum tutmaya çalışıyorum kendimi bakalım. Yediklerinizi paylaşıyor musunuz grupta günlük rutin yapsak birbirimize fikir olur hemde
sebzelerin içinde patates olmasın aman . Akşama yumurtalı ıspanak kavurması var yanına yoğurt tamamdırBen bugün mercimek çorbasıyla fırında sebze yapıcam
ayni anda pişerken butun yemeğe nişastasını salıyormuş o yüzden dikkatOhh mis gibi yemek. Benim yediğim kısımda olmicak
özellikle patates ve havuç da durum bu malesefAaa gerçekten mi bilmiyordum onu dha dikkatli olurum
en azından haftada bir kez tüket fazla kaçırmaAra öğün yapmAmaya çalışıyorum ama daha çok başındayım diyetin. Tatlı krizi için iyi geliyo chiA ama karatay diyetini nasıl etkiliyo bilmiyorum