Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Geçen yıl karatayla 10 kilo verdim dün tekrar başladım inşallah yine hedefe ulaşırım. Böyle bir platforma insan ihtiyaç duyuyor

Geçen yıl karatayla 10 kilo verdim dün tekrar başladım inşallah yine hedefe ulaşırım. Böyle bir platforma insan ihtiyaç duyuyor

Evde yaşıyorum zaten üçüzlerim var dışarı pek çıkamıyorum. Onlar yiyolar bende görünce dayanamıyorum tutmaya çalışıyorum kendimi bakalım. Yediklerinizi paylaşıyor musunuz grupta günlük rutin yapsak birbirimize fikir olur hemde

bende grupta yeniyim ama geçmiş mesajlarda paylaşılmış, en zoru akşam yemeğine ne yapacağımı bulmak oluyor benim için o yüzden bu fikri destekliyorum

Chia lı sütlü alternatifler varya içinde şeker bal eklemeden meyvelerle yapsak karatayı bozmuş olur muyuz fikrşniz varmı

Günde 1 meyve o da kahvaltıda yeniyor ama chia hakkında bir fikrim yok çok aciktiginda ara o gün çiğ kuruyemiş olabilir bugün 12 de öğlen yemeği yemiştim ama yürüyüşten sonra acıktım çiğ çekirdek ve az ceviz yedim tuttu iyi ki yapmisim daha yemek pişmedi

Ara öğün yapmAmaya çalışıyorum ama daha çok başındayım diyetin. Tatlı krizi için iyi geliyo chiA ama karatay diyetini nasıl etkiliyo bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…