Benim de 5 ya da 6.günüm.Hangi saatlerde yemek yiyorsunuz, arada acıkıyor musunuz?Ya da ayran kuruyemiş birşey yiyip içiyor musunuz?11. günüm iki öğün yapıyorum meyve de yemiyorum
sabah 7.bucuk akşam 5buçuk arada bişey yemiyorum 4 gibi acıkma başlıyor ama öyle kriz filan olmuyor sadece regl dönemindeyiim cnm meyve istiyorBenim de 5 ya da 6.günüm.Hangi saatlerde yemek yiyorsunuz, arada acıkıyor musunuz?Ya da ayran kuruyemiş birşey yiyip içiyor musunuz?
Sigara içmenin leptin hormonuna iyi gelmediği söyleniyor. Ben içiyorum ve kararatayla 2 haftada 2 kilo verdim.içmesek belki daha iyi kilo veririz ama ben içmeden duramayanlardanım.merhaba arkadaşlar bugun benimde karatay diyetinde 1. günüm herşey güzel gidiyor ancak sigara içenler boşuna yapmasın tarzında duyumlar aldım çokta hevesliydim ama şimdi sigara içiyorum diye kg veremeyecekmiyim yardımcı olun moralim çok bozuldu
çalıştıgım için edemiyorum ama işten ayrılacagım bu ay son ve kesinlikle karataya başlayacagımKarataya devam eden var mı. Varsa birlikte devam edbiliriz.
Başladığında birlikte devam edebiliriz. Bende yeni başladım. Boy kilo kaç.çalıştıgım için edemiyorum ama işten ayrılacagım bu ay son ve kesinlikle karataya başlayacagım
ben de varım iki hafat güzel gitti akşamalrı da bişey yemedim ama son bi hafat bozdum dehşet şeklde,Başladığında birlikte devam edebiliriz. Bende yeni başladım. Boy kilo kaç.
neler yiyorsun kaç öğün?TesekkUr ederim cnm
Evet geçen yaz 57-58 olmuştum.ınanıyorum ve yaza daha var.acele etmeden elimden gelenı yapacağım tekrar eski kıloma geleceğim.bu gün 17. Günüm kacamaksız.tek eksiğim spor onada başlaryabılsem çok ıyı olacak :))
Sabah 2 yumurta mutlaka yıyorum genelde soğanlı salçalı pişirip.yanında ekmek ve şekerlı yıyecekler harıc herşeyden yıyorum.en az 5 saat tok tutuyor beni.akşamda evde ne pişiyorsa yasaklı yıyecekler harıcınde olanları yıyorum.ev yoğurdum mutlaka vardır.arada Türk kahvesi sade sekılde ve bıtkı çayları .neler yiyorsun kaç öğün?
güzel bir yolculuğa başladın umarım hedefine varırsın boy kilo kaç?Selam... dün karataya başladım aranıza katılmamda bir sakınca varmı
Hamileyim bende nasıl beslenecem şimdi[/QUOTE
Anne adayları ve hamileler için kitabı var benim ilk okuduğum oydu hamilelikten önce nasıl beslenme gerekir diye düşünerek almıştım yine un ekmek yok lakin diğer kitaplara gore etle beraber sebzede çok yer aliyor ne kadar mevsime gore beslerseniz o kadar yararlı olur bebise
Boy 173 kilo 67.5 hedef 62güzel bir yolculuğa başladın umarım hedefine varırsın boy kilo kaç?
fazla kilon yokmuş aslında bir kaç hafta içinde hedefine varmış olursun diye düşünüyorumBoy 173 kilo 67.5 hedef 62