- 30 Ağustos 2014
- 620
- 259
- 31
mrb canım daha önce ki dönemlerde yaptıgım da karşılaştım bu problem ile en iyi çözüm mest form çayı var a101 de ben düzenli kullanıyorum çok güzel bitki çaı kabızlık kalmıyor diyebilirimMerhaba hanımlar :) yaklaşık 4 gün önce Karatay beslenme biçimine başladım. Tarif edildiği gibi günde 2 öğün doyana kadar yiyorum ve yasaklı listeden hicbir şey tüketmiyorum. Fakat eskiden en az 2 kez tuvalete çıkmama rağmen şimdi zorlaniyorum. Acaba metobolizmam yeni yeni mi alışacak yoksa bir yerlerde hata mı yapıyorum? Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu daha önce? Olduysa benimle deneyimlerini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler
Tavsiye için çok teşekkürler, deniycem:)mrb canım daha önce ki dönemlerde yaptıgım da karşılaştım bu problem ile en iyi çözüm mest form çayı var a101 de ben düzenli kullanıyorum çok güzel bitki çaı kabızlık kalmıyor diyebilirim
Keten tohumunu nasıl kullanıyorsunuz?Yağsız yemek kabızlık yapabilir.Keten tohumu var bide karatayda.o da çözüyor.Bugun ben de sağlıklı kk kahvaltımı yaptım.1,5 köy yumurtası az çökelek ceviz.
Merhaba. Akşam en geç 20.00den sonra herhangi bir şey yenmesi yasak. Öğünler arası da bir şey yenilmiyor. Günde 2 öğün öneriliyor ama dayanmıyorsanız 3 de olabilir. Fakat arada öyle bi şeyler atıştırmak yok. Kahvaltıda veya akşam yemeğinde biraz tuzsuz kavrulmamış çekirdek yiyebilirsiniz, ki onun da pek zevk vereceğini düşünmüyorum:)merhaba arkadaşlar. 20 ay önce doğum yaptım. 70 kilo idim. doğumdan sonra. şimdi 63 kiloyum ama hala 10 kg vermem lazım hamile kaldığım kiloma dönmek için. yalnız benim irade sorunum var. çekirdek bağımlısıyım bol tuzlu koca bir kase her akşam gömerim maalesef... artık haftada bire düşürdüm onu da. gece yatmadan önce acıkıyırum içim geçiyor. bu karatay diyetinde böyle durumlarda atıştırma açlığı yatıştırma oluyo mu yoksa belli bir saatten sonra yasak mı
Herkese merhaba ☺ karatay diyetine 10 gün önce başladım. Hiç kaçamak yapmıyorum hergün 40 dk spor yapıyorum. Önceden bi akşam dikkat etsem, yemesem ertesi gün tartıda 500 600 gr fark olurdu. Fakat 10 gündür tartı hiç oynamıyor. Ne aşağı ne yukarı. Ancak karın bölgemde bi rahatlama, boşalma hissediyorum. Bu da önceki deneyimlerimle kıyasladığımda çok tuhaf geliyor. Böyle bi şey yaşayan oldu mu ? Ve sonuç beklemek için acele mi ediyorum acaba ? :/
Birşeyler yapmak hiçbirşey yapmamaktan iyidir her zaman.Vazgeçemem diyorsan çekirdekten, diğer kurallara uy, çekirdeğini ye yine.Ne olacak biraz daha yavaş verirsin kiloları.Belki zamanla daha az tuzluya, sonra tuzsuza fln geçersin, daha erken saat yemeye başlarsın fln.merhaba arkadaşlar. 20 ay önce doğum yaptım. 70 kilo idim. doğumdan sonra. şimdi 63 kiloyum ama hala 10 kg vermem lazım hamile kaldığım kiloma dönmek için. yalnız benim irade sorunum var. çekirdek bağımlısıyım bol tuzlu koca bir kase her akşam gömerim maalesef... artık haftada bire düşürdüm onu da. gece yatmadan önce acıkıyırum içim geçiyor. bu karatay diyetinde böyle durumlarda atıştırma açlığı yatıştırma oluyo mu yoksa belli bir saatten sonra yasak mı
Bezelye de yasak bu cümleden anladığım.Meyve pek önermese de 1 taneye izin veriyor sanırım Canan hoca.Gün kurusu kayısıya da müsaade var diye biliyorum, hatta dün aldım sevmediğim halde, yanılıyor muyum? Yanlış anlamayın yeni başladım, bilmediğimden soruyorum, sevgilerAfıyet olsun cnm.yedıklerınden yoğurt ve çorba harıcı karataya uyan yok maalesef(
Bence siz 3 öğün yapın, diyete alışınca isterseniz 2,5 a düşürürsünüz.Ben de 3le başladım şimdilik, zamanla ihtiyaç duymazsam azaltacağım.Merhana arkadaslae bem de bugün karataya basladim hafta ici nasil olacak bilmiyorum 7 de kahvalti yapiyorim aksam yemegum 5 bucuk calisan var mi aranizda suan geçmişi okuyamiyorum ama inceliycem
Hayır ebgel değil.Demir eksikliği engel bilakis, eksikliği tamamladıkça daha bile kolay kilo vereceksinizKızlar Merhaba ben demir eksikligi için ilac kullanıyorum bu durum kilo vermeme engel mi bilgisi olan var mı acaba
11. günüm iki öğün yapıyorum meyve de yemiyorumBence siz 3 öğün yapın, diyete alışınca isterseniz 2,5 a düşürürsünüz.Ben de 3le başladım şimdilik, zamanla ihtiyaç duymazsam azaltacağım.