Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

mrb canım daha önce ki dönemlerde yaptıgım da karşılaştım bu problem ile en iyi çözüm mest form çayı var a101 de ben düzenli kullanıyorum çok güzel bitki çaı kabızlık kalmıyor diyebilirim

Yağsız yemek kabızlık yapabilir.Keten tohumu var bide karatayda.o da çözüyor.Bugun ben de sağlıklı kk kahvaltımı yaptım.1,5 köy yumurtası az çökelek ceviz.

Dovulmemis alıp dibek de dovuyorum.Karatay önce günde 1 tatlı kaşığıyla başlayın.sonra 1 çorba kaşığı na cikarin diyo.yemekle beraber yada yemekten hemen sonra.ben yemekten hemen sonra kaşıkla yutup ustune su iciyorm

Günaydın kaçamaksız 1. günü geride bıraktım kızlar 2. güne merhaba dedim vazgemek yok :)
dün akşam servisten evden 3 durak önce indim 30 dk tempolu yürüdüm :)

merhaba arkadaşlar. 20 ay önce doğum yaptım. 70 kilo idim. doğumdan sonra. şimdi 63 kiloyum ama hala 10 kg vermem lazım hamile kaldığım kiloma dönmek için. yalnız benim irade sorunum var. çekirdek bağımlısıyım bol tuzlu koca bir kase her akşam gömerim maalesef... artık haftada bire düşürdüm onu da. gece yatmadan önce acıkıyırum içim geçiyor. bu karatay diyetinde böyle durumlarda atıştırma açlığı yatıştırma oluyo mu yoksa belli bir saatten sonra yasak mı

Merhaba. Akşam en geç 20.00den sonra herhangi bir şey yenmesi yasak. Öğünler arası da bir şey yenilmiyor. Günde 2 öğün öneriliyor ama dayanmıyorsanız 3 de olabilir. Fakat arada öyle bi şeyler atıştırmak yok. Kahvaltıda veya akşam yemeğinde biraz tuzsuz kavrulmamış çekirdek yiyebilirsiniz, ki onun da pek zevk vereceğini düşünmüyorum:)

Günaydın arkadaşlar. Bende aynen devam ediyorum yalnız demir ilaci kullandığım için kilo vermem durdu dikkat etmeme spor yapmama rağmen kilo veremesdim. Ama kilo da almadım çok şükür. Dün demir ilaci bitti bakalım nasıl olacak

Herkese merhaba ☺ karatay diyetine 10 gün önce başladım. Hiç kaçamak yapmıyorum hergün 40 dk spor yapıyorum. Önceden bi akşam dikkat etsem, yemesem ertesi gün tartıda 500 600 gr fark olurdu. Fakat 10 gündür tartı hiç oynamıyor. Ne aşağı ne yukarı. Ancak karın bölgemde bi rahatlama, boşalma hissediyorum. Bu da önceki deneyimlerimle kıyasladığımda çok tuhaf geliyor. Böyle bi şey yaşayan oldu mu ? Ve sonuç beklemek için acele mi ediyorum acaba ? :/

Merhaba arkadaşlar
Ben de birkaç gündür kendi çapımda karatay usulü besleniyorum.Bugün 5.gün galiba, 78 başladım 76.8 kg geldim bugün.
12 yıldır siteye üyeyim, dukan dır, isveçtir, ketojeniktir bir sürü diyet denedim.En son 2 yıl önce keto yapıp 10kg vermiştim, dikkat etmeyince 2 yıl içinde yavaş yavaş geri aldım.O da güzel bir diyetti ama çok hesap kitap gerektiriyordu, bir de evde yemek yerine avokado fln oluyordu eşimin önüne koyarken utanıyordum valla
En azından Türk mutfağına uygun, kalori-macro hesabı fln yok diye işime geldi Karatay cı oldum ben de, umarım sonuçları güzel olur.
Örnek olarak dünki menümü yazayım:
Sabah:
2 yumurta ile peynirli omlet, domates-salatalık, yeşil zeytin ve ceviz
Öğlen:
Köfte,sotelenmiş renkli biber dilimleri
Akşam:
Tavuk çorbası, barbunya, ayran

Köy yumurtası alıyordum ztn önceden de.Canan hoca nın hatrına işk kez yoğurt mayaladım bugün, bakalım tutarsa bundan sonra yapabilirim.
Domates salatalık biliyorum mevsimi değil, ama yeşillikle fln hiç aram yok, sebze yememekten iyidir umarım domates-salatalık, değilse de yapacak bişey yok sırf yumurta yersem de mutsuz olurum.
Bugün yine aynı kahvaltıyı yaptım, öğlen dünden kalan tavuk çorbası, akşam için ezogelin çorba ve mantarlı et sote ile ayran planlıyorum.
Az bulgura izin olmasını kötüye kullanıp her çorbayı bulgurla pişiriyorum.Karbonhidrata hasret kalmadım böylece şimdilik.
Kaymağı nasıl yiyorsunuz bal ve ekmek olmadan?
Bi arkadaş cevizle dedi denedim içim bulandı.Nette kaymaklı hindistancevizli toplar görmüştüm o da iç bulandırıcı.Kaymağı boşuna aldım galiba.Tüketmenin yolunu bulan varsa bana da söylesin lütfen.
Köy tavuğu fln nereden bulayım şehrin ortasında bilemedim.Serbest gezen tavuk fln satan market biliyorsanız o konuda da öneri bekliyorum.
Herkese başarılar & sevgiler

İnsan vücudu enteresan.Karatay araştırırken demin yapan bi anne kız okudum bi blogda.Annesi ilk 10 gün mü 15 gün mü kilo verememiş, sonra birden 4,5 kg birden vermiş.Eyyy kilolar siz mi büyüksünüz ben mi büyüğüm de devam et, demotive olmamaya çalış, nereye kadar direnecekler, eninde sonunda gidecek bu kilolar

Birşeyler yapmak hiçbirşey yapmamaktan iyidir her zaman.Vazgeçemem diyorsan çekirdekten, diğer kurallara uy, çekirdeğini ye yine.Ne olacak biraz daha yavaş verirsin kiloları.Belki zamanla daha az tuzluya, sonra tuzsuza fln geçersin, daha erken saat yemeye başlarsın fln.

Ben salam sosis sucuk grubunu seven bir insanım ama Canan hoca cısss diyo.Kasaptan alınma sucuk yiyebiliyoruz sanırım, yanılıyor muyum? Canan hoca pastırmaya müsaade ediyor ama ben onun kokusundan çok tiksiniyorum.Çemensiz pastırma dedikleri gerçekten çemensiz mi yapılıyor, yoksa çemeni sıyrılmış mı oluyor? Çemensizse ve hiç kokmuyorsa deneyeceğim, ama çemeni sıyrılmışsa ve az da olsa kokuyorsa hiç bulaşmiim, bilenlerden cevap bekliyorum

Afıyet olsun cnm.yedıklerınden yoğurt ve çorba harıcı karataya uyan yok maalesef (
Bezelye de yasak bu cümleden anladığım.Meyve pek önermese de 1 taneye izin veriyor sanırım Canan hoca.Gün kurusu kayısıya da müsaade var diye biliyorum, hatta dün aldım sevmediğim halde, yanılıyor muyum? Yanlış anlamayın yeni başladım, bilmediğimden soruyorum, sevgiler

Bir de tuzsuz zeytinle doğal tereyağını nereden alıyorsunuz? Evdeki tuzlu zeytini yıkayıp yiyorum şimdilik, umarım tuzu biraz gidiyordur.yine evdeki normal marketten alma tereyağını da bitene kadar kullanacağım.Sonra nereden alayım, siz nereden alıyorsunuz?

Merhana arkadaslae bem de bugün karataya basladim hafta ici nasil olacak bilmiyorum 7 de kahvalti yapiyorim aksam yemegum 5 bucuk calisan var mi aranizda suan geçmişi okuyamiyorum ama inceliycem
Bence siz 3 öğün yapın, diyete alışınca isterseniz 2,5 a düşürürsünüz.Ben de 3le başladım şimdilik, zamanla ihtiyaç duymazsam azaltacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…