Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Benim de 5 ya da 6.günüm.Hangi saatlerde yemek yiyorsunuz, arada acıkıyor musunuz?Ya da ayran kuruyemiş birşey yiyip içiyor musunuz?
sabah 7.bucuk akşam 5buçuk arada bişey yemiyorum 4 gibi acıkma başlıyor ama öyle kriz filan olmuyor sadece regl dönemindeyiim cnm meyve istiyor

merhaba arkadaşlar bugun benimde karatay diyetinde 1. günüm herşey güzel gidiyor ancak sigara içenler boşuna yapmasın tarzında duyumlar aldım çokta hevesliydim ama şimdi sigara içiyorum diye kg veremeyecekmiyim yardımcı olun moralim çok bozuldu :hasta::hasta::KK43:

merhaba arkadaşlar bugun benimde karatay diyetinde 1. günüm herşey güzel gidiyor ancak sigara içenler boşuna yapmasın tarzında duyumlar aldım çokta hevesliydim ama şimdi sigara içiyorum diye kg veremeyecekmiyim yardımcı olun moralim çok bozuldu :hasta::hasta::KK43:
Sigara içmenin leptin hormonuna iyi gelmediği söyleniyor. Ben içiyorum ve kararatayla 2 haftada 2 kilo verdim.içmesek belki daha iyi kilo veririz ama ben içmeden duramayanlardanım.

Mirafatos merhaba. Sen bayağıdır karataya devam ediyorsun galiba. Nasıl gifiyor. Kaç kilo verdin acaba.Bende aralıkta 3 hafta yaptım ama devam ettiremedim. Ama yeniden başlamak istiyorum.

Karataya devam eden var mı. Varsa birlikte devam edbiliriz.

neler yiyorsun kaç öğün?
Sabah 2 yumurta mutlaka yıyorum genelde soğanlı salçalı pişirip.yanında ekmek ve şekerlı yıyecekler harıc herşeyden yıyorum.en az 5 saat tok tutuyor beni.akşamda evde ne pişiyorsa yasaklı yıyecekler harıcınde olanları yıyorum.ev yoğurdum mutlaka vardır.arada Türk kahvesi sade sekılde ve bıtkı çayları .❤️

Hamileyim bende nasıl beslenecem şimdi[/QUOTE
Anne adayları ve hamileler için kitabı var benim ilk okuduğum oydu hamilelikten önce nasıl beslenme gerekir diye düşünerek almıştım yine un ekmek yok lakin diğer kitaplara gore etle beraber sebzede çok yer aliyor ne kadar mevsime gore beslerseniz o kadar yararlı olur bebise :emir_bebek:

X