Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2 yaşındalar. Elimden geldiğince evde spor yapıyorum. Haftada 3 gün kesin 45 dk en az böyle imkan bulursam daha sık yapıyorum

2 yaşındalar. Elimden geldiğince evde spor yapıyorum. Haftada 3 gün kesin 45 dk en az böyle imkan bulursam daha sık yapıyorum

Öyle ama vücut ona alışıyo ekstra bişiler istiyo. İnşallah kısa zamanda istediğimiz kiloya ulaşırız

Merhaba. Karataya uygun bir kahvaltı ve akşam yemeği menüsü söyleyebilir misiniz.
kahvaltı standart zaten 2 yumurta penir zeytin ceviz yeşillik şekersiz cay
Aksam yemeği ızgara olabilir zeytinyağlı sebze yada kurufasulye yeşil mercimek gibi bakliyat olabilir canınız hangisini isterse

Herkese merhaba
Gecen sene yine burada yazıyordum 12 kilodan fazla verdim Çok sıkılmıştım o yüzdrn istedigim kiloya düsemeden birakmistim. 1 senede en fazla 3 kilo geri almisimdir
Başlangıç Kilom 68.5 (baslayali 1 hafta oldu) şuan 67.2 yim hedefim 60 olmak

klasik karatay kahvaltısıyla güne başlıyorum erken kalktığım günler 3 öğün yapıyorum her öğün arasında en az 5 saat oluyor. tatlı kirizine en iyi tarçınlı soğuk süt geliyor o yüzden sabah aksam 1 bardak içiyorum. aralarda yeşil çay içerim (kendim demliyorum karanfille ve soğuk içiyorum yada ılık) en az 2 lt su içiyorum. yanlış yaptıklarım da var elimde değil:) mesela bulgur tüketimim fazla.
pegasus07 pegasus07 canım geçen sene burada beraber yazıyorduk hatırlar mısın. insallah bu son diyetimiz olur:)

Evett. Öğleni çok yoğun tutmadan bi geçiş evresi sağlanabilir. En azından bünye alışana kadar. Çok teşekkür ederim. :KK68:
öğlenleri çorba olabilir yoğurt olabilir dengelemek çok rahatlatıyor iki öğün arasını en az 5 saat tuttuğun sürece sorun yok çalıştığım için haftada 2 3 gün öğlen öğünü yapmak zorunda kalıyorum aksam yemeğini olabildiğince geç yiyorum ki dengelesin. bir kaç hafta içinde alışmış olursun zaten

bana uyar bu pazar 71.0 kilo tartıldım daha yolum var sizlerin kaç bu hafta için değerler?

X