Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Insallah canımm

Kızlar merhaba ben de bugün itibariyle karatay diyetine başladım bakalım nasıl olacak geçen sene 3 ara 3 ana öğün 1200 kal. diyet yapmıştım 2,5 ayda 10 kilo verdim ama sonrasında misliyle geri aldım pko ve normal olarak insülin direnci var bende sabah zorlanmadım ekmeksiz , öğlen mercimek çorbası içtim, akşam kıymalı bezelye ve yoğurt yedim ama ara kaçamaklarım oldu dayanamadım 1 muz, 1 kayısı kurusu ve 4 kestane yarın daha sağlam duracağım bakalım nasıl olacak

Insallah canim yarin guzel bir menu ile geliriz buraya .benimde karatayda 2.günümdü bugun

TesekkUr ederim cnm
Evet geçen yaz 57-58 olmuştum.ınanıyorum ve yaza daha var.acele etmeden elimden gelenı yapacağım tekrar eski kıloma geleceğim.bu gün 17. Günüm kacamaksız.tek eksiğim spor onada başlaryabılsem çok ıyı olacak :))

Afıyet olsun cnm.yedıklerınden yoğurt ve çorba harıcı karataya uyan yok maalesef (

Bugun orucluyum tek ogunum var yani aksam ne yemek yapsam diye dusunuyorum yani saglikli birseyler yapmam lazim 5 gun sonra tartilcam ve iyi bir sonuc elde etmem gerek

Dun orucluydum tek ogün oldu o yuzden haslama tavuk gogsu sirkeli limonlu salata ve birazda zeytin peynir yedim

Bu sabahda doyurucu bir karatay kahvaltisi yaptim akşamda insallah hafif atlatirim

Dun orucluydum tek ogün oldu o yuzden haslama tavuk gogsu sirkeli limonlu salata ve birazda zeytin peynir yedim

Bu sabahda doyurucu bir karatay kahvaltisi yaptim akşamda insallah hafif atlatirim
afiyet olsun canım inşallah bende gece abartılı yedigim için kahvaltı yapmadım kahve içiyorum

Merhaba kızlar.Pazar iki öğün karatayla uygun yedim.Kahvaltı 2 yumurta biraz çökelek birkaç ceviz zeytin az pastırma.aksama fırında poşette tavuk ve yoğur.Ama dün yolculuk vardı.kahvalti ceviz zeytin kaşar öğle et dürüm akşam bir sürü abur cubur.cok uzgunummm.

Bugün 14.30 da kahvaltı yaptım.pesetmek yok.aksam ceviz yoğurt falan geçiştirme.ayrica yazmayı unuttum ben haftada 4 gün 10000 adım normal yürüyüş yapıyorum.bugun bana ceza dünkü kalorileri yakmak için 10000 adım+leslie.bu arada bu diyetin 3.haftasi ilk kacamagımdi

Kızlaaaar nasıl gidiyor bakalimm
*Bugun ben cok guzel bir karatay kahvaltisi yaptim 2 organik yumurta birer tane domates salatalik biraz maydanoz tuzsuz zeytin yarim avuc peynir ve yesil cay vardi kahvaltimda birde biraz ceviz findik falan vardi ama onlari yiyemiyorum fazla geliyor bana.
*akşam da kıymalı yeşil mercimek yemeģi yogurt ve bol sirkeli limonlu salata

Spor olarak 15 dakika eliptik +ev isleri
Su halen iciyorum

Günaydın kızlarrr :) Bu gün tartıda 74.800 demk ki annemlerin tartısı fazla çıkarıyor sağlıklı bir kahvaltımı yaptım bu sefer başaracagım :)

Merhaba hanımlar :) yaklaşık 4 gün önce Karatay beslenme biçimine başladım. Tarif edildiği gibi günde 2 öğün doyana kadar yiyorum ve yasaklı listeden hicbir şey tüketmiyorum. Fakat eskiden en az 2 kez tuvalete çıkmama rağmen şimdi zorlaniyorum. Acaba metobolizmam yeni yeni mi alışacak yoksa bir yerlerde hata mı yapıyorum? Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu daha önce? Olduysa benimle deneyimlerini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…