Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yok canm kahve yaparken bende kullaniyorum süt genelde ama mutlaka her sabah ceviz,badem yada fındık,fıstık yemen lazım hangini tercih edersen çığ kurulmamış olanindan bir çay bardağı kadar yeme hakkı var

doğru almışsın canm kaya tuzu öneriyor normal tuz yenmiycek bende bu sefer himalaya tuzu aldım çok faydalı
84 mineralli filan diyorlar uzmvanlar hep ya bakalm birde bunu deniycem

yok canm kahve yaparken bende kullaniyorum süt genelde ama mutlaka her sabah ceviz,badem yada fındık,fıstık yemen lazım hangini tercih edersen çığ kurulmamış olanindan bir çay bardağı kadar yeme hakkı var
Sabah Tabağima koydum fındık kayısı ama yiyemedim alışkın degilim cunku onlari ara ogunde yiyodum normalde ama ara ogun yok dimi karatayda ?

Sabah Tabağima koydum fındık kayısı ama yiyemedim alışkın degilim cunku onlari ara ogunde yiyodum normalde ama ara ogun yok dimi karatayda ?
normaldw yok ama acikanlar için 2.5 ogün diye bir şey var bazıları yapıyor canm istersen bir süre alisana kadar bir ara öğün yapabilirsin

sen baya güzel kilo vermişsin canm neler uyguliyarak vermiştin
Yagi tuzu sekeri beyaz unu kesip(yada cook aza indirerek) hazir gidalardan uzak durarak birde ekmek zaten asiri tuketen biri degildim biraz daha azalttim sadece kahvaltida bir iki dilim yiyerek aksam yemegini gec saate birakmadan devam ettim suyu muhakkak cok tukettim birde spor yaptiydim hafta da enaz 4 gun yapiyodum. Hamur isi 2 ayda bir bazen asiriya kacmadan tuketiyodum onun haricinde uzak durdum bu tarz bilindik püf noktalar kilo vermeye yetiyo.Ama 10 kilodan sonra insan sıkilıyo yani motivasyonum dustu simdi insallah kalan kilomu karatayla vercem . Ama bazilari onaylamiyo sonradan kilo aldiriyo falan diyolar bilmiyorum ya insallah memnun kalirim. Sonuc olarak aç birakmiyo sagligimizi tehtid etmiyo bence denemekde fayda var(birde benim motivasyonumu kotü etkileyen en onemli etkende gebe kalamamam ve tüp bebek olmadan kalamayacak olmam oldu en azindan doktorlar oyle dedi cunku esimn sonuclari 0 ciktiAllah kimseye gostermesin inan bu haberi aldikdan sonra stresden yemege basladim.ama inaniyorum toparlicam ve hersey guzel olacak rabbim cok buyük)

bende stres olunca yiyen biriyim oyuzden seni çok iyi anlıyorum canm zaten çok zor bir durum cok uzuldum ama umutla bak yinede çünkü tüp bebek ile başaranların sayısı gerçekten çok fazla canm inşallah sende iyi sonuç alacaksın kilo onemliis bende duustum alacagin ilaclarin dozu bile kilona göre olacakmış oyuzden inslh güzel kilo verirsin baya güzel de vermissin zatn

Karatay kesinlikle daha sağlıklı.ama yavaş veriliyor.sıkılırım diye korkuyorum.motive olmam lazm
ben sıkılıp bıraktm daha onceleride ama diğer diyetler çok sagliksiz ondan gene buna donuyor hep çünkü diyetisywn diyeti ile baya hasta oldum tansiyonum düştü halsizlik basdonmesi beni mafetti bidaha asla denem çok sağlıksız

Aynen bende basdonmesi yasadim o yüzden bıraktım dukani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…