- 30 Mart 2017
- 1.553
- 2.812
- 29
InsallahKaratyla hep beraber vercez ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsallahKaratyla hep beraber vercez ins
Insallah canımmbende stres olunca yiyen biriyim oyuzden seni çok iyi anlıyorum canm zaten çok zor bir durum cok uzuldum ama umutla bak yinede çünkü tüp bebek ile başaranların sayısı gerçekten çok fazla canm inşallah sende iyi sonuç alacaksın kilo onemliis bende duustum alacagin ilaclarin dozu bile kilona göre olacakmış oyuzden inslh güzel kilo verirsin baya güzel de vermissin zatn
Insallah canim yarin guzel bir menu ile geliriz buraya .benimde karatayda 2.günümdü bugunKızlar merhaba ben de bugün itibariyle karatay diyetine başladım bakalım nasıl olacak geçen sene 3 ara 3 ana öğün 1200 kal. diyet yapmıştım 2,5 ayda 10 kilo verdim ama sonrasında misliyle geri aldım pko ve normal olarak insülin direnci var bende sabah zorlanmadım ekmeksiz , öğlen mercimek çorbası içtim, akşam kıymalı bezelye ve yoğurt yedim ama ara kaçamaklarım oldu dayanamadım 1 muz, 1 kayısı kurusu ve 4 kestane yarın daha sağlam duracağım bakalım nasıl olacak
TesekkUr ederim cnmcanım seni burda görmek ne tesadüf öncelikle geçmiş olsun canım çok üzüldüm umarım sağlığın yerindedir kiloları geri verirsin zaten önce sağlık geçen yıl çok güzel kilo veriyordun sen istediğin rakamlara gelmiştin ben çabuk pes ediyordum ve yaza girerken 68 de karatayi ve bu sayfayı bırakmıştım canm bende kilo aldım canm ve en son 75.8 i görünce sayfaya geldim karataya başladım tekrar canm bir kaç aydr istikrarsiz gittim bir yaptm bir buraktm bir ara verip bir baska diywtler denedim hep istedigim gibi olmadı canm tekrar istikrarli şekilde karataya baslamaya karar verdim canm yarn sabah basliycam inslh ve bu süreçde sporu birakmadm son tartildigimda 72.8 dim geri aldiklarimin 3 kilosunu vermeyi basardm ama daha gecen sene ki rakama bile 5 kilo var tabi ama hedef en az 10 kilo verip 60-62 olmak ve basarabilirsem 59da harika olur inslh yaza kadar burdayım
Afıyet olsun cnm.yedıklerınden yoğurt ve çorba harıcı karataya uyan yok maalesef (Kızlar merhaba ben de bugün itibariyle karatay diyetine başladım bakalım nasıl olacak geçen sene 3 ara 3 ana öğün 1200 kal. diyet yapmıştım 2,5 ayda 10 kilo verdim ama sonrasında misliyle geri aldım pko ve normal olarak insülin direnci var bende sabah zorlanmadım ekmeksiz , öğlen mercimek çorbası içtim, akşam kıymalı bezelye ve yoğurt yedim ama ara kaçamaklarım oldu dayanamadım 1 muz, 1 kayısı kurusu ve 4 kestane yarın daha sağlam duracağım bakalım nasıl olacak
Cok iyi gidiyosun masallahSelamlar kaçamaksız karataya devam ediyorum ve 2 günde -900 sonuç almışım
DİYET yapayım derken gözüm döndü kilo aldım 76.900 olmuşum [/QUOT
Diyet yapcam diye kendini şartlandirma kendini sıkma.ben artik saglikli besleniyorum ve saglıkli beslenmek daha kolay bana daha iyi gelecek .bu sekilde kilomda gidecek gibi gibi seyler dusun once olumlu ol sonrası gelecek canım kendini sıkma bir anda kesemiyorsan yavaş yavaş dene sonra haftada bir sonra ayda bire indir.cok sevdigin ama cok kalorili yiyecekler icin soyluyorum.bir sure sonra vucut alisiyor zaten.ama once kafada bitirmek kararlı olmak lazim.mutsuz degil mutlu olarak yola devam etmek lazim.yani bu benim fikrim .basarılar canım
Rica ederim canım hepimizin problemi bu aslındaçok teşekkür ederim canım haklısın evet hep diyet piskolojisi ile yaklaştıgım için tam tersi stres yapıyorum
afiyet olsun canım inşallah bende gece abartılı yedigim için kahvaltı yapmadım kahve içiyorumDun orucluydum tek ogün oldu o yuzden haslama tavuk gogsu sirkeli limonlu salata ve birazda zeytin peynir yedim
Bu sabahda doyurucu bir karatay kahvaltisi yaptim akşamda insallah hafif atlatirim
Sanada afiyet olsun canımafiyet olsun canım inşallah bende gece abartılı yedigim için kahvaltı yapmadım kahve içiyorum