[sıze=2]bende dun kılom durunca pirinç lapası dıyetı yapayım dedım.....bayılcaktım akşama nerdeyse akşam normal yemek yedım...yok anem ben gelemem öle pirinç mirinç bıdaha tövbeeee[/sıze]
arkadaşlar kilo takip çizelgesini nasıl ekleyebilirim profilime ??
az olsun öz olsun di mi
Canım et kavurma demişsin ya o bizim için zararlı yasak konumunda değil mi?
Ben öyle tahmin ediyorum da...
yağsız eti çok az zeytinyağıyla tavada kavurdum ama doyana kadar yedim. Benim bildiğim kadarıyla kırmızı et tüketebiliyoruz. Valla ben diyetim süresnce haftada 3-4 tavuk veya kırımızı et yemeye çalıştım. Kendimi daha tok ve mutlu hissediyorum et yiyince
Bugün sabah,
yumurta,peynir,zeytin yedim
Öğlen bamya yemeği ve yoğurt yedim.
Oğlum için fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim alerji olabileceğini düşündüm şimdi. Akşam gidince bakayım durumuna olmazsa doktora gidicez mecburen.
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
adresine git. Ayrıntılarıyla anlatılmış.
canım çok sağlıklı bi yemek yemişsin.zeytinyağında kavurduğun için hiçbir zararı yok.et zaten serbest doyana kadar yiyebiliriz..karataya gayet uygun.afiyet olsun:13:
yağsız eti çok az zeytinyağıyla tavada kavurdum ama doyana kadar yedim. Benim bildiğim kadarıyla kırmızı et tüketebiliyoruz. Valla ben diyetim süresnce haftada 3-4 tavuk veya kırımızı et yemeye çalıştım. Kendimi daha tok ve mutlu hissediyorum et yiyince
Bugün sabah,
yumurta,peynir,zeytin yedim
öğlen bamya yemeği ve yoğurt yedim.
Oğlum için fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim alerji olabileceğini düşündüm şimdi. Akşam gidince bakayım durumuna olmazsa doktora gidicez mecburen.
ben de tavuğu kendi yağında tavada pişiriyorum bir bakıma kavurma et gibi oluyor...
bencede sakıncası yok..
öyle olsa sadece haşlayın etleri derdi canan hoca di mi ama...
ızgarada yiyebiliyoruz,dönerde..
bu da serbest olmalı
kavurma diyince sen kurban bayramında yaptığımız bol yağlı kavurmalar aklıma geldi.
Yoksa etin bize çok iyi geldiğini çok iyi biliyorum ben de
Afiyet şeker olsun...
Benim bugünkü öğlen menüm et güveç adı altında patlıcanlı biberli domatesli az etli bir yemekti...
Yanında da ayran
evet famircim bunlar da serberst.ızgarada zaten etin yada kıymanın kendi yağı oluyo,ki canan hoca da bu yağların ne kadar yararlı olduğunda bahsediyo.ama zeytinyağı eklenirse de hiçbir sorun yok...
evet canım,sağol
senin avatardaki civcivede bayılıyorum bu arada pek şeker
canan hoca bol yağlı kavurmaya da bişey demiyorduu..
hatta yağlı olsun diyor..
ben mi yanlış hatırlıyorumm...
bayramda bol kavurma yemeyi düşünüyorum da
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
adresine git. Ayrıntılarıyla anlatılmış.
çok sağol. harikasınnnn
Kızlar benim cetvel doğru mu acaba ?
72 kg.ile başladım diyete
şuanda 66,70 çıkıyorum (ticker direkt 66 olarak alıyor onu)
boyum 1,58
sizce doğru mudur ?
bence yanlışlık var tickerında ceylincim.
Biraz daha fazla çıkması lazım sanırım.
Benim boyum 170.
58.3 ile bu kadar çıkıyorum çünkü.