Yazılanları okuyunca o kadar motive olmuştum ki hemen başladım 2 ye yakın kilo da verdim su an çok üzgünüm salatada bolca kullanıyorum dereotu çok da severim ama çok azaldı hadi gece neyse de gündüz ara Ogün yapmam gerekiyo sanırım ;(
Arkadaslar bayadir takip ediyorum konuyu bende bu hafta basladm ama benim 5 aylık bı oğlum sırf anne sutuyle besleniyor sutum çok azaldı napmaliyim;(
selam kızlar
bugün tüm gün evde değildim.pirinç diyeti işe yaradı yine çok şükür 1.4 kg verdirtti dünden bugüne.böylelikle geçen haftadan bu yana 100 gr. Vermiş oldum ama hiç yoktan iyidir.
Bildirim: 21.10.2011
rumuz: Saphıra
başlangıç tarihi: 05.09.2011
başlangıç kg: 104
geçen hafta: 94.5
bu hafta: 94.4
fark: -0.1
toplam fark: -9.6 kg
beden:46
spor: Haftada 6 gün leslie
boy: 1. 63
hedef: 76
oran:% 0.10
bildirim: 20.10.2011
rumuz: ıkiz81
başlangıç tarihi: 03.10.2011
başlangıç kg: 67
geçen hafta: 65
bu hafta: 63.800
fark: -1200gr toplam fark: -3.200gr
beden:40-42
spor: Hergün
boy: 1. 65
hedef: 60
oran:% 1.84
listeyi bulamdım,o yüzden bu şekilde yazdım.ikizcim senin oranını da yazdım
evet canım öneriyorum.özellikle regl dönemlerinde veya vücut ödem tuttuğunda öneriyorum.saphıracım yanı sen sımdı pirinç dıyetını onerıyormusun pirince yag falan koyuyormusun tatlımmm
bu arada 1aydaverdıgın kılo muthıs nazar degmesın
normalde bu diyet 2gün uygulanıyor ve ayda 1 kez yapılabiliyor.ben haftada tek bir gün uyguluyorum şimdiliksankı haftanın bır gunu yapılabılrmış gıbı geldı bana hem karatay dan ozellıkle yumurtadan sıkılmayız ne dersın?
afiyet olsun canımiyi akşamlar fıstıklarrrrr
bugunku menum söyle gelişti:)
sabah: kaşarlı 2 yumurta
10 zeytın
yarım cay brd badem
akşam: 2 tbk zeytınyaglı taza fasulya:)( çok acıkmıstım fazla yedım,bugunlerde cok acıkıyorum nedense)
1 brd ayran
spor: dışarıda 1 saat yuruyus
haftasonu yatılı olarak arkadasıma gıdıcem,ayrıca 2 yere davetlıyız onla beraber,anlayacagınız sınavım buyuk olcak yıne,inş. kazasız belasız atlatırım:26:
fırsat bulursam arkadasımı da kandırıp yuruyus yapmayı dusunuyorum
sağol canım2. Olmuşum listede............
bu mesajı yazdıktan sonra lapa konusu ıle ılgılı topıgı okudum...nasıl yapıldıgını ogrendımsaphıracım yanı sen sımdı pirinç dıyetını onerıyormusun pirince yag falan koyuyormusun tatlımmm
bu arada 1aydaverdıgın kılo muthıs nazar degmesın
Şuan suçiçeği salgını var. Bir arkadaşım çocuklarıyla birlikte çiçek oldu. evde yatıyor.
(Ürtiker -kurdeşen- allerjisi de öyle belirti veriri. Doktordan kaşıntı önleyici fenistil türü bir krem de istemiyi unutma.
Geçmiş olsun
iki hafta öncede benim kızımda oldu ben fıstık yada badem den alarji olduğunu düşünüyorum bizim kızarığımız 5 tane den az değildi ilginç bi durum
benim kızım 9 aşında ve gerçekten onuda baya bi rahatsız etti son zamanlarda yediklerini bi gözden geçir alarji olabilir
geçmiş olsun
bızde boyle bır sorun yasıyoruz.once bende,bırer hafta aralıkla oglum ve kızımda cıktı,cok kasıntılı bısey,bende bacaklarda ,belimde kol altımda,oglumda bacaklarında belınde kzıımda bacaklarında cıktı,oğlumla bız kaşıdıgımız ıcın ıyıce kızardı,kızımınkıler pembe kaldı.dun doktora gittiğimizde alerji bunlar dedi,yıyeceklerden de olabılır deterjandan da dedı.kızım 11 aylık,onunla aynı seylerı yemedıgımız ıcın,deterjandan oldugunu dusundum bende,bugun yıkadıgım çamasırlara ekstra durulama yaptım.
bir daha tekrarlarsa alerjı ıcın ılac verdı dr. onu kullanıcaz
Günaydın kızlar,
Dün akşam 1 dolu tabat et kavurma ve yoğrut yedim tabi saat 18.00 den önce.
Dün tartılamamıştım sabah tartıldım
Geçen hafta:63
Bu hafta :62
Bu hafta 1 kg gitmiş normalde haftada 2 kg gidiyordu.Sanırım akşam et yemeğini fazla kaçırdım onun etkisi olabilir.
Ama olsun az yada çok gidiyor işte kilolar.
akşam et yıyınce kılo bıraz fazla çıkabılıyor,sanırım sındırımı gec oldugundan ,yarın fark edebılır tartı.
Kızlar oğlumun 2 gündür bacaklarında 5 adet sinek ısırığı gibi kırmızı kabarcıklar var. Sabaha kadar uyumadı anne çok kaşınıyor diye.Şimdi sivrisinek olmaz acaba çiçek hastalığı olabilirmi. Sadece bacaklarında var böyle bir sorun yaşayan varmı?
benım de ılk bacaklarımda cıktı,sonra vucuduma yayıldı.
şimdi sen soyleyınce yenı bır salgın mı var dıye dusundum:26:
evte papadiyacım bence de olumlu düşünelim
pindistan harikasın canım.tüm gün yediklerini yakmışsındır.ben o kadar yapamıyorum.daha doğrusu 3 mili 1 kez denedim perişan oldum.ben yeni başlayanlar aşamasındayım hala.2 mil iyi geliyor bana,hafif gelen yerlere de eklemeler yapıyorum iyi oluyor.ama 3 mil çok tempolu,2 ile 3 arasında çok fark var
gercekten 3 mıl cok tempolu,dun oglum kapatmasa kendım bıtırene kadar yapabılırmıydım bılmıyorum.
yıne de bırgun denıycem
canım geri dönüşle ilgili emin değilim.geçen hafta yaptığımda 1.2 kg verimştim,900 gr mı pirinçleydi.perşembe sabahı geçen haftadan 1.3 kg fazla çıktım ama bu geçtiğimiz hafta kaçmaklarım da oldu çokça,spor yapmış olsam da,bir şekilde vücut su tutmuş olabilir.tam olarak deneyememiş oldum yani,geri dönüyor mu dönmüyor mu diye.işin kötüsü önümüzdeki haftada anlayamacağım dün yaptığımın sonucunu,çünkü bu haftada yoğun bir hafta yine kaçamaklarım olabilir.Allah yardımcım olsunbu mesajı yazdıktan sonra lapa konusu ıle ılgılı topıgı okudum...nasıl yapıldıgını ogrendım
sımdıkı tek sorum yaptıktan sonra verdıgın kıloyu bır kac sonra gerı alıyormusun?sanırım bu daha cok ödem atmak
için...karatay da proteın ve yemiş benı yoruyor haftada bır gun bununla mıdem rahatlar dıyorum cok mu ters ne dersin?bılıyosun onda prinç no
iyı aksamlar ıyı hafta sonları
canım ben denedim işte,perişan oldumiki hafta öncede benim kızımda oldu ben fıstık yada badem den alarji olduğunu düşünüyorum bizim kızarığımız 5 tane den az değildi ilginç bi durum
benim kızım 9 aşında ve gerçekten onuda baya bi rahatsız etti son zamanlarda yediklerini bi gözden geçir alarji olabilir
geçmiş olsun
bızde boyle bır sorun yasıyoruz.once bende,bırer hafta aralıkla oglum ve kızımda cıktı,cok kasıntılı bısey,bende bacaklarda ,belimde kol altımda,oglumda bacaklarında belınde kzıımda bacaklarında cıktı,oğlumla bız kaşıdıgımız ıcın ıyıce kızardı,kızımınkıler pembe kaldı.dun doktora gittiğimizde alerji bunlar dedi,yıyeceklerden de olabılır deterjandan da dedı.kızım 11 aylık,onunla aynı seylerı yemedıgımız ıcın,deterjandan oldugunu dusundum bende,bugun yıkadıgım çamasırlara ekstra durulama yaptım.
bir daha tekrarlarsa alerjı ıcın ılac verdı dr. onu kullanıcaz
akşam et yıyınce kılo bıraz fazla çıkabılıyor,sanırım sındırımı gec oldugundan ,yarın fark edebılır tartı.
benım de ılk bacaklarımda cıktı,sonra vucuduma yayıldı.
şimdi sen soyleyınce yenı bır salgın mı var dıye dusundum:26:
gercekten 3 mıl cok tempolu,dun oglum kapatmasa kendım bıtırene kadar yapabılırmıydım bılmıyorum.
yıne de bırgun denıycem
saphıracım yazmıssın yukarda
bunları nete yansımadan yazmıs bulundum gormeden pardon tamam bende deneyecegım sagol
olsun birdaha yazdım
bu mesajı yazdıktan sonra lapa konusu ıle ılgılı topıgı okudum...nasıl yapıldıgını ogrendım
sımdıkı tek sorum yaptıktan sonra verdıgın kıloyu bır kac sonra gerı alıyormusun?sanırım bu daha cok ödem atmak
için...karatay da proteın ve yemiş benı yoruyor haftada bır gun bununla mıdem rahatlar dıyorum cok mu ters ne dersin?bılıyosun onda prinç no
iyı aksamlar ıyı hafta sonları