Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aynı şeyi bende düşünüyorumm
site olarak alıyorlar reklamı gerçi ama bir program koyup diyet sayfalarında göstermemeleri lazımm

famircım zaten bi programla öle ciko reklamı burdada cıkıyor tuy sayfalarında yıyecek cıkmıy kızzz sankim

ara yok biliyorum ama alışana kadar; demin bi avuç fındık yedim..

ama 2 mil lesslimi ve dışarda 20 dakka yürüyüşümü yaptım...yeşilçayımı da içtim...

dışarı çıkmışken balıkyağımı da aldım...

canım aslında ekmeklı veya dürümlü
yemeseydin daha masum olurmuş...
arada olur seyler daha bozmazsın bırakma kendını cok guzel bır gelın olacaksın tek sart asıl kahvaltıyı sıkı yap...

Ben zaten hiç bir yerde tek şeyle ilgilenmeyi sevmem, sıkılırım hemen. o yüzden pek rahat geliyor .:Yani hem sakız çiğneyip yem yürüyebilenlerdeniz
sakız damla sakızolanından olsun

bugünkü menüm....

1öğün:2 yumurtadan baharatlı omlet,6 zeytin,avuç içi kadar peynir,1 salatalık,1 dilim pastırma,omega 3

2.öğün:1 kase köfteli-nohutlu çorba,avuç içi kadar fırında tavuk,4 kaşık sebzeli bulgur pilavı

spor:40 dk yürüyüş

sıvı:2lt olmuştur.öğlen 1 fincan yeşil çay içtim,birazdan 1 fincan daha içicem

herkese selam
kahvaltı:8.00 yumurtalı peynırlı tereyagı omlet+6cevız+3kayısı+2kuruerik+omega3

1230 ayran büyük bardak 5 fındık hazırlayamadım
16.30kabak zeytınyagında soteledım dereotu+malesefton balıgı su pakette lan zeytınyagı yazandan 1 avuç ceviz
19.00 da 50 dakıka sporum var aksılık olmazsa
gelınce ayran veya süt içerim herhalde

dün ıkı pardon 3 catal makarna yedım (yazmamıstım sucluluk hıssedıyorum)
ekmegi unuttum hatta artık onu sevmıyorum da makarna ah makarna
bır desu yandakı keklı reklam hanı içinden cıkolata akan ondan canım cektı ondan sonra kardesım makarna yapmış yedım ondan yaaaolmaz bır daha suclulugu daha buyukhem ocakta en az8 kg vermış olucam sızınle sızdetabi! on demıştım ama 8 olsun
öpüyorum hepınızı lıstemde yanlış falan olursa yazın oldu mu?
hepınızı öptüm
ilerleyen saatlerde ugrarım

herkese iyi tatiller...
kaçamaksız bol sporlu bir hafta sonu geçirelim inşallah...
pazartesi daha hafiflemiş olarak görüşmek üzere:13:

öğlen yemedim
akşam:küçük kase mercimek çorbası
2 parça ızgara tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
ayran

bende karatay yapıcam ama tam bilmiyorum sanırsam ilk sayfalarda serbest yasak şeyler yazıyodur bir bakayım yoksa bu kilolar gitmicek

Yeni girdim bu bölüme o yüzden cehaletimi mazur görün
bu lesslim de ne ki

bende karatay yapıcam ama tam bilmiyorum sanırsam ilk sayfalarda serbest yasak şeyler yazıyodur bir bakayım yoksa bu kilolar gitmicek

Karatay'ın haftalık diyet tablosu ilk sayfada var. Ona bakarak yasakları serbestleri görebilirsin.

Iyı aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar........ Kahvaltım :Su,omega3 balık yagı takvıye,bır cay bardagını dolduracak kadar cevız(B vıtamını ıcerır,omega3 ıcerır) ,onbes tane zeytın,bır bardak ot cayı(artık normal cayı yemeklerden 1,5 saat sonra ıcıyorum demır eksıklıgıne sebep oluyormus,bende halsızlık yapıyoırdu. ),2 yumurta(kılolar gıdınceye kadar sabahları 2 tane tuketıyorum ( dogal omega3 kaynagı,mutluluk hormonunu tetıklıyor),3 kahverengı kuru kaysı(posası yuksek bagırsak calıstırır),2kuru erık(antıoksıdan),bır avuc kasar peynırı,bır domates(cılde ıyı gelır,kırısıklık fılan),bır bıber,bıraz nane.(Dogal agrı kesıcı),bır cay kasıgı keten tohumu,bır tutam corekotu.

Eklentiler

• $a3kahvalt%C4%B1m.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 42
iyi akşamlar kızlarrr

menümm

1. öğün
2 yumurta (nişanlımla konuşmaya daldım tam kayısı olmamıştı bu sefer:26::26:)
domates-salatalık
peynir-zeytin
kayısı-ceviz
yeşil çay

2. öğün
yayla çorbası 2 kase
salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…