- 22 Eylül 2011
- 5.046
- 3.801
evet canım
ah ah 55 olamıcam sanırım hiç.
son 3 kilo ne zormuş ya
Pepeticim dün akşam sporda öğretmen bir arkadaş var,hem de lise öğretmeniymiş.
Yok diyor ben diyet yapamam öğrenciler sürekli birşeyler ikram ediyor dedi.
Aslında tadımlık yesen küçük diyorsun bence birşey olmaz.Hergün yapma ama haftada 1-2 ye bence tadımlık...
Mattikacım hayırlısı olsun cnm sonuçta bir amaç uğruna içiliyor o ilaçlar..ben de içiyorum haftada 2 kere yarım tablet (Prl hormonu için)
Şehir haberlerine ben de çok üzüldüm,Allah ailelere sabır versin...
evet canım
ah ah 55 olamıcam sanırım hiç.
son 3 kilo ne zormuş ya
Sabah açkarnına 66ları gördüm,benim de kısmetse şimdilik son 6-7 kg.m
benim ümitsiz bi anımda sen imdadıma koştun bana ümit verdin şimdi ümitsiz konuşmak sana yakışmıyo
bak birde şöyle düşün sen hedefine ulaşmış olsaydın bir zaman sonra kendini salardın şimdi ise vermeyle uğraşırken kilo alma gibi bir riskin yok ben bir yıl içinde iki defa hedefime ulaşıp tekrar kilo aldım insan ne kadar dikkat edicem bir daha almıycam dese alıyo işte biz zor olan kiloları verdik son kalan kilolar bizi şişman yapmaz
son kırıntılarda gitsin bir topik açalım diyet sonrası koruma diye belki bu sayede geri almayız verdiklerimizi
Pepeticim dün akşam sporda öğretmen bir arkadaş var,hem de lise öğretmeniymiş.
Yok diyor ben diyet yapamam öğrenciler sürekli birşeyler ikram ediyor dedi.Bu arada 1 aydır geliyormuş spora 100 gr.vermiş sadece diyetsiz,ama 3 cm heryerden incelmiş..
Aslında tadımlık yesen küçük diyorsun bence birşey olmaz.Hergün yapma ama haftada 1-2 ye bence tadımlık...
Mattikacım hayırlısı olsun cnm sonuçta bir amaç uğruna içiliyor o ilaçlar..ben de hormon ilacı içiyorum haftada 2 kere yarım tablet (Prl hormonu için)
Şehit haberlerine ben de çok üzüldüm,Allah ailelere sabır versin...
tşk ederim canım
veremesem de almam en azından di mi, bu da önemli
ölcekmişim gibi geliyo kilo alırsamkorku iyidir ama..
ben de lisedeyim öğrencilerin değil hocalarım boğazı durmuyo
sırayla pasta börek getiriyolar, ben de girdim sıraya hatta, katılmasan tek başına oturulmuyo.
normalde yemiyodum ama canım sıkkınsa yiyorum yaa..
ben doğum kontrol başladım canım, tüp öncesi.. allah yardımcımız olsun..
26 asker ŞEHİT olmus ben yeni gördüm kaç eve ateş düştü Allh sabır versin
selam arkadaslar sabah klasık karatay kahvaltı ıle gune basladgımda saat 11dı.saat 17 oldugunda ben yenı acıkmaya baslamıstım bol sarımsaklı yogurtlu ıspanak ve bol salata tatlı nıyetınede ıkı kayısı ıkı badem yedım.aralarda form yesıl cay besı bıryerde lımonlu su gıbı bılumum sıvıları tuketıyorum haa ayrıca kosu bandında 2km yaptım sauna esofmanımı gıymıstım terden su gıbı oldum dusumu aldım ve bıtkı cayımı yudumluyorum.bu arada omega 3 u uzun zamandır kullanan arkadaslara bır sorum olcak.kullanmayana gore kullanan daha ıyımı kılo verıyo?
Oldum olası her şehit haberinde gözlerimdeki yaşları tutamazdım, şimdilerde sevdiğim adam da oralarda.
Hiç durmuyor.
Bitsin artık bu terör diyoruz da inanmıyorum artık.
Oldum olası her şehit haberinde gözlerimdeki yaşları tutamazdım, şimdilerde sevdiğim adam da oralarda.
Hiç durmuyor.
Bitsin artık bu terör diyoruz da inanmıyorum artık.
Rabbim cümlesini içinde senin sevdiğini korusun
bu dava kolay kolay kapanmaz terörü kullanan dış devletler bizi birbrimize düşürerek bizden kurtulmaya çalışıyolar büyümemizi güçlenmemizi istemiyolar işte bazı cahillerde bu oyuna ortak oluyo alacağın bir avuç toprak mı seni sen yapacak...
bu terörü bitirse bitirse yine kendi zürriyetinden olan insanlar bitirecek onlar destek olmasa bunlar bi p..k yapamazlar
Rabbim yardımız olsun...
( cnm sağsalim inşAllah kavuşursunuz
Öğlen menüm :
1 mantarlı sote
Yarım porsiyon sebze çorbası
26 asker ŞEHİT olmus ben yeni gördüm kaç eve ateş düştü Allh sabır versin
Bu diyet hakkında araştırma yaptım ama henüz kitabını almadığım ve okumadığım için hala soru işaretleri var kafamda. Hangi besini ne kadar yiyebileceğimiz ya da yasak olup olmadığı konusunda farklı şeyler söylenmiş.
Meyve-sebze, badem-ceviz-fındık, bakliyat, süt ve süt ürünleri vs bunların hangilerini istediğimiz kadar yiyebiliyoruz ve hangilerini kısıtlı yememiz ya da hiç yemememiz lazım?