Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Akşam yediklerim; 1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt ve 4-5 kaşık kepekli bulgurdan bulgur pilavı. Fındık fıstık hiç istemedim ama yemekten 2-3 saat sonra 1 bardak ayran içtim. Su 3 lt, 3 bardak da yeşil çay. 4 mil Leslie yapmıştım, birazdan da 1 mil yapıp yatacağım. İyi geceler herkese

rica ederim bu tür diyetlerde çorba sıkıntı oluyor o yüzden ben bunu yapıyorum çogunlukla hem zararsız hem güzel kemik suyunuda bu şekilde çıkardığınızda buram buram et kokmuyor

kımızı büyük biberler var marketlerde pazarlarda falan onları demek istedim kapya diye

günaydın cılgın genclıkkkk

bugun acelem vardı,sadece 2 muz bıraz cevızle kahvaltı yaptım.

oglene ne yıyecegız bakalımm

millet bugun ne gıysem dıye dusunur ben hala bugun ne yesem dıye

günaydın cılgın genclıkkkk

bugun acelem vardı,sadece 2 muz bıraz cevızle kahvaltı yaptım.

oglene ne yıyecegız bakalımm

millet bugun ne gıysem dıye dusunur ben hala bugun ne yesem dıye

günaydınnn loxandracımm
al benden de o kadar artık dert oldu ne yiyeceğimiz hergün hergün
canım yasaklardan çekiyor ama yemeyeceğim

benim kahvaltım :

1 ithal muz
yarım salatalık
karışık peynir (kaşar-beyaz peynir)
7-8 zeytin
badem
omega 3 bir kapsül (seven seas marka)

şimdi de çay içiyorum..

Son düzenleme:
sabah: 1 yumurta
1 yeşil biber
badem
peynir
3 kayısı
yeşillik
5 zytin

1 bardak yeşil çay

bugün hava güneşli dışarıda yürüyüş yapıcam

slm kızlar beni sevgili baskulum 100gr eksik gösterdi bugün

ama eşim belinden çok farkediliyor diyor zayıfladığın

sabah güzel bi 1 yumurtalı kahvaltı ceviz badem vs arkadasım öğlen brokoli salatası var gel dediii oda alıstı bana yogurt ve domates

maşallah pepeticim
itiraf ediyorum ben de bu sabah sadece iç çamaşırlarıyla tartıldım 66,40 çıktı,daha bir haftam dolmadan nerdeyse 1 kg.vermişim yine

balık yağının etkisi var mı diye sormuştu birisi,ben hem diyet hem spor hem balıkyağı nerdeyse hepsini başından beri birlikte yapıyorum.
ama canan hocam diyorsa vardır mutlaka bize faydası

of kızlar ya ilaç kullanmaya başladım
şişkinlik yapmaya başladı hemen, tartıda 400 fln artıdayım ilaca başladığımın 2.gününden beri.
çok üzgünüm :26:
kilo alıcam sanırım

şişkinlik yapmaya başladı hemen, tartıda 400 fln artıdayım ilaca başladığımın 2.gününden beri.
kilo alıcam sanırım

Cnım üzülme ne ilacı bu hormon mu ?

sanada arkadaşım insallah ya kurtulalım su kilolardan

kilo alıcam sanırım

günaydın mattika
benim de tartım 400 gr fazla tarttı
canım 1 günde 400 gr almamışızdır moralini bozma bugün fazla çıkar yarın az hedefimize az kaldı durmak yok

selam kızlar.
sabah:2yumurtadan omlet
peynir
10 zeytin
salatalık-domates
badem-ceviz
yeşilçay
3 kayısı

günaydınn kızlarrr

bugünn hiç iştahımm yoktuu tam kahvaltı yaparkenn şehit haberini aldım.

yemeye çalıştım biraz işte...

1 e yakın haşlanmış yumrt
çok az peynir
salatalık
biraz ceviz

akşama kadar acıkacam ama napim yiyemedim öğlen süt içerim artık...

kızlar yaaa neden biz hep kilo vermeyle ugrasıyoruz yaa bıktım son 6 yıldır hep 5 kilo fazlam var ya doğum vs arttı eksilmedi

biraz önce öğrencilerime bir velim küçük küçük gözlemeler dağıttı patetes peynir beslenme saati malum nasıl koktu nasıl anlatamam:2::2::2::2::2::2:
bana bırakma dedim yemiyorum dedim aaa niye hocam bişi olmaz sen 1 çocuklu annesin iyisin iyii dedi daha zayıflama dedi ama bilmiyor ki benim hedefim kotun üstüne beyaz badi giyip çıkmak istiyorum hiç bir yerim pörtlemeden

bisey ikram edilmesine kızıyorum artık türkler olarak pek paylasımcı milletiz otobuse biniyon yanındakı simit çikolata uzatır alırmısınız kaldıki yakınlarımız nasıl dayancaz Allhm güç versin dayanma gücü versin valla benim aklımda yokken mis gibi gözleme geliyoryaa olacak sey mii :26::26::26:

Günaydın herkese,gerçi pekte aydınlık başlamadık güne Allah şehitlerin ana babasına sabır versin.

Dünkü menüm
Sabah klasik kahvaltı
Öğle 1 tabak sebze yemeği,biraz peynir,ceviz,yer fıstığı
Akşam 2 tavuk incik, salata, yoğurt, fındık

Sabah uyuya kalmışım birkaç fındık biraz peynir atıştırdım.

Gece canım tatlı istiyordu sabaha geçer inşallah dedim,şehit haberlerini duymamla bir gram iştah kalmadı.
Ama ben bunu kastetmemiştim ki.

Pepeticim dün akşam sporda öğretmen bir arkadaş var,hem de lise öğretmeniymiş.
Yok diyor ben diyet yapamam öğrenciler sürekli birşeyler ikram ediyor dedi.Bu arada 1 aydır geliyormuş spora 100 gr.vermiş sadece diyetsiz,ama 3 cm heryerden incelmiş..

Aslında tadımlık yesen küçük diyorsun bence birşey olmaz.Hergün yapma ama haftada 1-2 ye bence tadımlık...

Mattikacım hayırlısı olsun cnm sonuçta bir amaç uğruna içiliyor o ilaçlar..ben de hormon ilacı içiyorum haftada 2 kere yarım tablet (Prl hormonu için)

Şehit haberlerine ben de çok üzüldüm,Allah ailelere sabır versin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…