asmam anlasılan sen dızı ızlıyon:))))))
öyle bri geçer zaman ki varrr ..
İzlenmez mii
evetttttttttttt arada bakıyorum kucagımda bılgısayar yuruyusten geldıgımde baslamıştı :))) baktım herkes gıtmış
ondan dedıydım bır ara kalabalıktı burası cok acıklı seylere cok bakamıyorum artık yasiz?
evet kızlar çok zordu :18::18:
herşey iyi güzeel de ben bu işkenceye rağmen kilo veremiyorumm veremiyorum veremiyorum:84::84::84:
Ben izliyorum da direk ağlamaya başlamaya hazırım
Ama birisi görecek diye ağlamıyorum da
İçim gidiyor her izlediğim filme.
aglama canım bır ay dayan sonra gerekırse beraber aglarız dayan emi
türkan sultanı ben de cok severımtısortunu bıle aldıydım yazın avıze kupelı olanından
Ben izliyorum da direk ağlamaya başlamaya hazırım
Ama birisi görecek diye ağlamıyorum da
İçim gidiyor her izlediğim filme.
ne güzel turkan soray cok güzel kadın masallahdegmesın sana
iyi akşamlar kızlarrr
bir sürü alıntı yaptım ama çıkmadı msg maalesef
bugun çok yogundum,akşam da altın gunumuz vardıbir sürü çeldirici yiyecekk tabii,niye yemıyorsun ısrarları,un ve şeker yemıyorum dıyorum,tatlı da mı yok diyolar bu kadın milleti bir tuhaf yaww neyze fazla bır zayıatım yok sayılır
sabah: 1 haslanmıs yumurta
1 muz
2 kk peynır
6-7 zeytın
2 kuru kayısı
1-2 cevız
domates salatalık
öğle: 1 kase zeytınyaglı patlıcan yemegı
1 kase yogurt
akşam: 5-6 yaprak sarma
1 mınık kuru bıber dolması
pirinç yemıs oldum,kaçamagım bu oldu,pasta ,tatlı ,kurabıye ,börek çesitlerine yenılmedımm,efferim bana
8den sonra yedık mecburen:26:
bir de artık o kadar hassaslastı ki bunyem ,pirinç yedım ya akşam şuan mıdem kazınıyor,normalde hiç olmayan birşeydi
iyi ki de tatlı yemedım,ne halde olurdum kimbilir
süpersin süppeeeeer
loxi tepriklerr canım en zararsızları yemıssın
tebrık ederım
iyi akşamlar kızlarrr
bir sürü alıntı yaptım ama çıkmadı msg maalesef
bugun çok yogundum,akşam da altın gunumuz vardıbir sürü çeldirici yiyecekk tabii,niye yemıyorsun ısrarları,un ve şeker yemıyorum dıyorum,tatlı da mı yok diyolar bu kadın milleti bir tuhaf yaww neyze fazla bır zayıatım yok sayılır
sabah: 1 haslanmıs yumurta
1 muz
2 kk peynır
6-7 zeytın
2 kuru kayısı
1-2 cevız
domates salatalık
öğle: 1 kase zeytınyaglı patlıcan yemegı
1 kase yogurt
akşam: 5-6 yaprak sarma
1 mınık kuru bıber dolması
pirinç yemıs oldum,kaçamagım bu oldu,pasta ,tatlı ,kurabıye ,börek çesitlerine yenılmedımm,efferim bana
8den sonra yedık mecburen:26:
bir de artık o kadar hassaslastı ki bunyem ,pirinç yedım ya akşam şuan mıdem kazınıyor,normalde hiç olmayan birşeydi
iyi ki de tatlı yemedım,ne halde olurdum kimbilir
Valla bravo, iyi dayanmışsın
iyi geceler.
papadiya arkadaşım online görünüyorsun, senden rica etsem omeg3'ün markasını özelime yazar mısın?
bolbol okudum ama bu bilgi ortadan paylaşılmamış.. e bende merak ediyorum ama
teşekkürler.açıkcası cok zorlamadım kendımı.bır sure kaçamak yapmayınca kontrolsuz yeme ıstegı geçiyor galiba.insülin direnci meselesi.karatay diyeti bu sorunumu hallettı cok şükür.ben onceden dıyet bıle yapsam tatlımı,boregımı yerdım,hele boyle bır gunde herseyın tadına bakmadan gecmezdım.çok şükür artık midem beni değil,ben midemi yönetiyorum.