Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben izliyorum da direk ağlamaya başlamaya hazırım
Ama birisi görecek diye ağlamıyorum da
İçim gidiyor her izlediğim filme.

evet kızlar çok zordu :18::18:
herşey iyi güzeel de ben bu işkenceye rağmen kilo veremiyorumm veremiyorum veremiyorum:84::84::84:

aglama canım bır ay dayan sonra gerekırse beraber aglarız dayan emi
türkan sultanı ben de cok severımtısortunu bıle aldıydım yazın avıze kupelı olanından

Ben izliyorum da direk ağlamaya başlamaya hazırım
Ama birisi görecek diye ağlamıyorum da
İçim gidiyor her izlediğim filme.

benım de ...ama cok acıklı sahne arka arka gelınce dızılerde sinir oluyorum artık!
bu arada görürlerse görsünler göz yaşları içimizin arı suyudur insanlığımızı anımsatan diye ;senın için yazdım bunu masalım:)))
kacamak yapmıyorsun artık degıl mı ? yapma yapma sonu gelmıyor
iyi aksamlar

aglama canım bır ay dayan sonra gerekırse beraber aglarız dayan emi
türkan sultanı ben de cok severımtısortunu bıle aldıydım yazın avıze kupelı olanından

ben de hayranıyım Türkan Şoray ın, eşim ona benzetir beni ama onun gibi biraz balık etliyim ben de

Teşekkür ederim asmammm
Fazla duygusalım son zamanlarda ama çok abartıyorlar cidden türk dizilerinde bazen.
Yok artık kaçamak yok.
Kaçamak yapmak istediğimde spor yapacağım

iyi akşamlar kızlarrr

bir sürü alıntı yaptım ama çıkmadı msg maalesef

bugun çok yogundum,akşam da altın gunumuz vardıbir sürü çeldirici yiyecekk tabii,niye yemıyorsun ısrarları,un ve şeker yemıyorum dıyorum,tatlı da mı yok diyolarbu kadın milleti bir tuhaf yawwneyze fazla bır zayıatım yok sayılır

sabah: 1 haslanmıs yumurta
1 muz
2 kk peynır
6-7 zeytın
2 kuru kayısı
1-2 cevız
domates salatalık

öğle: 1 kase zeytınyaglı patlıcan yemegı
1 kase yogurt

akşam: 5-6 yaprak sarma
1 mınık kuru bıber dolması

pirinç yemıs oldum,kaçamagım bu oldu,pasta ,tatlı ,kurabıye ,börek çesitlerine yenılmedımm,efferim bana

8den sonra yedık mecburen:26:

bir de artık o kadar hassaslastı ki bunyem ,pirinç yedım ya akşam şuan mıdem kazınıyor,normalde hiç olmayan birşeydi

iyi ki de tatlı yemedım,ne halde olurdum kimbilir

ne güzel turkan soray cok güzel kadın masallah degmesın sana

sen su balık satarkenkı fılmınde adı neydı unuttum haa balıkcı azizedeki gibi olursun 2 -3 ayda pes etmezsen

hadııyı aksamlar ben cıktım sıze doyum olmaz şekerler
ıyı geceler

tebrık ederım

slm kızlar.boğazım çok ağrıyodu,bu saatte kalktım süt ısıtıp içtim.inşallah leptinimi sinirlendirmez bu durum.zira 21 den sonra sudan başka bişey koymuyodum ağzıma.hadi hayırlısı

3 mil leslii
40 mekik
40 makas
30 bel
30 bacak
30 kol
60 bisiklet

kızlar ben 6 dan sonra hiç bişey yemiyorum su ucuyorum sadece ve bugun lımonlu su ıctım

Son düzenleme:
iyi geceler.
papadiya arkadaşım online görünüyorsun, senden rica etsem omeg3'ün markasını özelime yazar mısın?

bolbol okudum ama bu bilgi ortadan paylaşılmamış.. e bende merak ediyorum ama

Valla bravo, iyi dayanmışsın

Valla bravo, iyi dayanmışsın

teşekkürler.açıkcası cok zorlamadım kendımı.bır sure kaçamak yapmayınca kontrolsuz yeme ıstegı geçiyor galiba.insülin direnci meselesi.karatay diyeti bu sorunumu hallettı cok şükür.ben onceden dıyet bıle yapsam tatlımı,boregımı yerdım,hele boyle bır gunde herseyın tadına bakmadan gecmezdım.çok şükür artık midem beni değil,ben midemi yönetiyorum.

İşte budur! Karatay'ı seviyoruuuuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…