- 29 Eylül 2010
- 18.018
- 10
Kızlar yarın sabah tartılmayı unutmayınn..Bu haftaki bildirim günü Perşembe...
Masalcım bana örnekli olarak nasıl hesaplayacağımı msj atar mısın ?
merhaba canan hanım,
Ben diyet kitabınızı okuyorum ve uygulamayı düşünüyorum. Ancak yumurtaya karşı alerjim var. Bazı internet sitelerinde alternatif olarak muz önerdiğinizi okudum. Ama muz glisemik indeksi yüksek bir besin olduğu için erken acıkmaya yol açmaz mı? Yumurtaya alternatif olarak glisemik indeksi düşük olan başka besin önerileriniz var mı?
İlginiz için teşekkür ederim
Sonraki soru
--------------------------------------------------------------------------------
17.10.2011 1100 tarihinde sorulmuştur.
Üyeye mesaj gönder Şikayet Et
Prof. Dr. M Canan
Efendigil KARATAY Kardiyoloji
Cevap : Sabah kahvaltıda muz, ceviz, bol peynir ve 10-15 zeytin yiyebilirsiniz.
Bütün gün boyu yakacağınız iin korkmayın. Her gün 1 saat kadar da yürümeli ya da yüzmelisiniz.
tsk canım paylastıgın ıcın.on gundur yumurtayla yapıyorum sabah kahvaltımı yarın sabah muzu denıycem bakalım fark edecekmı
?
?
---------------------------------------------Kızlar yarın sabah tartılmayı unutmayınn..Bu haftaki bildirim günü Perşembe...
?
selam kızlar sabah klasik kahvaltımı yaptım okulda acıkmadım öğleden sonra kuru kaysı badem yedim 4 tanecik :86:
eve geldim yoğurtlu kabak yaptım yedim bol su ve 5i biryerde çay içiyorum
Kızlar iyi hoş acıkmıyorum ama kilo da veremiyorum ben ilk hafta 1 kilo vermiştim şimdi yine aynıyım 3 hafta oldu acaba ben başka bir diyet mi yapsam bana yaramadı gibi bu diyet eşim de alanya da onunla bereber başladık o da hiç verememiş üstelik o her sabah yürüyüş yapıyor ben pek düzenli yapamadım ama hiç kaçamaksız yaptım diyeti neden kilo veremedim neden :84::84:
iyi akşamlar arkadaşlarr
menüm
1. öğün
1 yumrta ( bitiremedim)
çok az peynir
salatalık
ceviz
çay
2. öğün:
süt
3. öğün:
közlenmiş biber salatası, yoğurt
iyi akşamlar arkadaşlarr
menüm
1. öğün
1 yumrta ( bitiremedim)
çok az peynir
salatalık
ceviz
çay
2. öğün:
süt
3. öğün:
közlenmiş biber salatası, yoğurt
4 gün oldu diyete başlayalı ,sağlıklı beslenme önemli ama ben önce fazlalıklarımı vermek istiyorum önceliğim bu ama hala tek gram oynamadı sabırsız davrandığımın farkındayım ama sizler kaç günün sonunda sonuç aldınız.sanki hiç zayıflayamayacağım gibi gelmeye başladı motive olmam gerek .ancak fiziksel aktivite hiç yapmadım ki sürekli yürüyüş yapan biriyim 1 haftadır yapamadım.Önceden çok abur cubur yerdim hiç kaçamağım olmadı kendime şaşıyorum.
afiyet olsun canım.ama yediklerin az olmamış mı?canın mı istemedi yoksa
yediklerin çok az değil mii??