Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın hanımlarr,mutlu pazarlaaaarrrrr hepinize.

süper bi pazar kahvaltısı yaptım
peynirli omlet-zeytin-ceviz-yerfıstığı-patlıcan salatası-domates-biber-omega 3 kapsul
öğlen yemiycem
akşamda balık ve salata

20 dk da ankara misket açtım döktürdüm kurtlarımı oohhhh

oohhhh sefann olsunnn minyatürcümmmm

ooooo süpersinn tatlımmmm 800 gr. inşallah 57 yi görecez biz daha senlee cnmm
benim kilolar biraz ağır gidiyorr sen yetişirsinn banaaa

sen orda bekle bıraz, ben yetışeyım deeermısımmm

görcez tabii 57 yi,önceden hayal gibiydi ,hiç de zor gelmıyor artık,aç kalmadan kilo vermek böyleymıs demek

Tebrik ettim SAPHIRAcım.
Çok ama çok güzel dayanmışsın valla.
ya çok güzel dayanmışsın bunlara dayanmak ii bir irade demektir maşallah
çok teşekkürler fıstıklarrrr

kankaaaa toton açıkta kalmışşşş
ooh afiyet olsun
sanada iyi pazarlar,afiyet olsun
merhabalar arkadaşlarr kahvaltımı anca yapabildim hemen yazayımmmm

2 yumurtadan kaşarlı omlet, domates-salatalık-biber, peynir-zeytin, yeşil çay, ceviz- kayısı
afiyet olsun canım

günaydın,afiyet olsunn...ooh iyi yapmışsın hoppaa eller havaya :118:

günaydın herkese,mutlu pazarlar
12-12.30 arası kahvaltımızı ettik,şu anda da çayımı içiyorum.Bugün kahvaltıda gevrek yedim ben :78: yalnız şunu söylemeliyim ki isteyerek ve bilerek yedim.Ne zamandır çok canım istiyordu.şöyle tereyağ sürerek,çok da hoşuma giderek yedim.Çayım bitsin sporumu yapıcam tabi ve akşam yatmadan önce de yine bir posta spor yapma niyetindeyim.sabahları kuru yemiş çok midemi bulandırıyor ya,napsam onun yerine:44:

hayırlı pazarlar herkese
kızlar bişe sorucam kiloları vedikten sonra bu beslenme şekliyle nasıl kilomuzu koruyacağız bir bileniniz varsa bana söylesin
canan hoca bu konuya çok değinmiyo örnek bi beslenme listesi olsa ne iyi olur

Kızlar selam dün şehir dışındaydım afyon a gittik gezmeye çok zor oldu benim için pidesiz iskender yedim üstüne malum meşhur kaymaklı ekmek kadayıfı geldi ucundan tadına baktım kaymağa dokunmadım bile başladığımdan beri ilk defa bu kadar zorlandım
buğün klasik kahvaltı yaptım, sonra yürüyüş akşama da balık yiycem

biraz daha kaçamaklı olarak ama abartmadan devam edeceğiz.yani bu normal bir diyet gibi bir gün bitmeyecek.hayat boyu bu beslenme şeklini uygulayacağız ve spor yapğacağız

pidesiz iskender gayet güzel canım,bizlerde yiyoruz o şekilde.kaymaklı ekmek kadayıfına dayanmak da zordur hem de afyon kaymağıyla ooff off tebrik ederim canım,çok iradeli davranmışsın

iyi pazarlar yoldaşlar

demek çizelgemi beğendin İDEALİST 33 teşekkür ederim.her sabah yumurta yiyince civcivler pek bir samimi geldi bana.
ben de kahvaltımı yaptım,çok işim var bu gün.sanırım grip de oluyorum.

hepinizi öpüyorum

slm arkadslar

sabha uynaıp sırkelı suyumu içtim

2 oda temızledım

kahvaltı klasık +yogur( eşiem gözleme yaptım yemedım mis kımın kokmasına ragmen)

2 oda 1 salon mutfak gırış vc daha temizledim

yesıl cay ıcıyorum

3 mil leslı yapıp dus alcam bugun baskul 64.5 gösterdı benı

ama nasıl bartmadan olucak sabah kahvaltısı aynı mı yapcaz ekmek makarna pilav hiç mi olmuycak açıkcası benim kafam karışık
yakın bi zamanda korumaya geçmeyi düşünüyorum ama kafamda birsürü soru var :44:
kızlar hocaya benim için sorarmısınız kilo almadan nasıl beslenmeliyiz 1 gün için de neler yemeliyiz aslında korumak daha zor neyle neyi yemeliyiz yada yememeliyiz offf ya hiç bişe bilmiyorum bu konu hakkında bana yardım edin

hanımlar ben leslie ye geçeyim.sonra da temizlik yapıcam.bugün iş çok.öpüyorum herkesi görüşmek üzere

cnn deki programda sordular canım bunu.
hareketi sporu bırakmak yok dedi, sadece kilo için değil her türlü hastalıktan korunmak için..
mesela bulguru sordular, kilo korumada olan yer dedi, kilo vermek isteyen ölçülü yer dedi.
ekmek yenebilir dedi, hatta kızartıp üstüne tereyağı sürülebilir dedi, yiceksek de sabah yememiz gerektiğini anladım ben burdan.
pirinç makarna da ölçülü olduktan sonra yenebilir heralde, bunları söylemedi ama hareket ettikten sonra herşey yenebilir ölçülü olarak dedi.

kan şekerinde yükselmeler olmaz mı ? iştahımın artmasından korkuyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…