Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kazen sıze
yaklasımınız kadınların acıklanamaz duygusallıgından uzak
erkekce mantık 2 mesajda da anlasılıyor hakaret mı takdırmı takdırınze ...niyetim dostca yanlış anlasılmasın ıyı aksamlar

kazen bu sitenin sahibi ve zaten erkek :))

yaaaaaaaaa evet anlasılıyor...
emıneler, vıdeolar buraları degıstırırımm lafları
kadın sıtesının sahıbı sadece kadınların üye olabılecegi kuralını koymuş kendı yazmış
süpermişşşş
tesekkurler kayzen ıyı kı kurmuşsun buraları emeğine sağlık

kahvaltı tepsilerine hayranım.menüdeki sanırım kavrulmamış antep fıstığı.onu nerelerde bulabiliriz.
ben karatayı askıya aldım biraz.şimdilik karbonhidrat diyeti yapıorum.senin sık sık bahsettiğin zihin duruluğu başladı çok hoş bişi yaşasın şekersizlik

Arkadaşlar birşey soracağım..ben buraya yazdığım yediklerim listesindekiler hariç ağzıma birşey sürmüyorum...sadece su ve bitki çayı...siz sabah ve akşam arasında hatta 20:00dan sonra birşeyler yiyormusunuz veya içiyormusunuz(bunlardan birini:süt,ayran,kefir,meyve,fındık,ceviz,badem vs).:26:

merhabalar kızlarrr
çok yoğun bi gün geçirdim.hiç uğrayamadım bu gün.
solgar omega 3-700 aldım.içinde omega 6 yokmuş kesinlikle.
yarın başlıycam ama çok önemli bi sorum var.ben bunu günde kaç tane ve ne zaman içicem.yemekten öncemi sonramı.
bilen birisi şu soruma bi el atarsa çok memnun olurum
hadin öperim kocamaaannn

ben arada kaçırıyorum

istersen pazartesi birbirimiz için c
umalarıda takım için tartılırız hem haftasonları kaçamak yapmamışoluruz hemde sürüden ayrılmamış oluruz

bende onu kullanıyorum sabah kahvaltı sonrası alıyorum 1 tane

KAHVALTI:
sanırım yumurta bana allarji yapıyor(bileklerim feci şekilde kaşınıyor ve kızarıyor) peynir zeytinide ben yemiyorum
bir kase ezogelin çorba
ÖĞLEN YEMEĞİ:
yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ:
bol sebzeli kısır
NOT:Songünlerde diyete pek uyamıyorum oyüzden menülerimi yazmıyordum baktım sonu yok bu işin hemde destek olursunuz diye saçmada olsa yazdım menümü

ayyy süper bişi bu yaaa..yalnız yeğenimin mevlüdünde yiyemediğim mis gibi pidelere çok üüzüldüm şimdi,çok canım çekmişti.ha lahmacun ha pide diye düşünüyorum tabi ben şu anda
afiyet olsun canım
SABAH:

4 zeytin, 2 yumurtadan pastırmalı omlet, karışık bir çay bardagı ceviz badem, 3 gün kurusu kayısı, avuc içim kadar peynir domates salata.... 3 bardak suuu
canım az bile yemişsin afiyet olsun.yediğin pastırma 100 gr. da olabilir,miiktar yok
Biz karatay diyeti yapıyoruz,öiktar ve kalori hesabı yok.aç kalmadan hata hiç acıkmadan zayıflıyoruz
Sporumu da yaptım 37 dakika tam leslie ile 3 mil ama yoruldummm :))
oohh yarasınn..ben hala 2 mildeyim.2 hafta oldu.2 mil de baya yoruyor ve terletiyor beni,2 mil hafif gelmeye başlayınca 3 e geçeyim diyorum
kızlar acıkınca ılık sute tarcın ekıp ıcebılırmıyım
evet canım içebilirsin ama yatmana en az 2 saat olsun yoksa leptin çalışmaz
Dün sayın Canan Karatay'ı dinleyince benim diyet grubumun kesinlikle burası olması gerektiğine karar verdim. Sevgili Saphira editorum beni listeye ekleyebilirmisin ?

Bu arada www.canankaratay.com lütfen takip edelim :)
benim diyet grubum burası olmalı derken? :) Kilo problemin mi var yoksa sadece sağlıklı beslenebilmek için mi düşünüyorsun karatay diyetini?
tabiki eklerim adminim ne demek :) yalnız her cuma kilo bildirimi yapmalısın,hergün menü bildirimi yapmalısın bir de her cuma sırası gelen kişi yapıyor listeyi,sıran gelince yapacak mısın listeyi? tamamsa bildirimini yaz,ekleyeyim listeye
KOnu dışı mesaj saymayın lütfen ama ben hangi başlıktaysam o başlığa çok güzellikler yaparım....

bekleyin görün ...
üzgünüm konu dışı mesaj,yönetime bildiricem
güzellikler için şimdiden teşekkürler
hoşbulduk : )

Canan hocaya ulaşıp bizde yazmasınız isteyeceğim....
bu en güzel güzelik işte :13:
5 mil yürümüşsün ya tatlım,daha ne olsun,kendini harap etme
Bu arada Emine hocanın zeytin hakkında söylediklerini hatılatayım.....

İnanılmaz bir konuya parmak bastı...
Emine hoca?
[video=youtube_share;c8XoYynqdNY]http://youtu.be/c8XoYynqdNY[/video]

Şiddetle izlemenizi rica ederim .... Alternatif diyet yöntemi....

muhteşem yapmışlarrr süper paylaşım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…