Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

KAHVALTI:
sanırım yumurta bana allarji yapıyor(bileklerim feci şekilde kaşınıyor ve kızarıyor) peynir zeytinide ben yemiyorum
bir kase ezogelin çorba
ÖĞLEN YEMEĞİ:
yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ:
bol sebzeli kısır
NOT:Songünlerde diyete pek uyamıyorum oyüzden menülerimi yazmıyordum baktım sonu yok bu işin hemde destek olursunuz diye saçmada olsa yazdım menümü

canım protein miktarın çok az olmuş.yumurta yiyemedğin zaman muz ye :KK34:mesela sabah kahvaltıda cevizli muzlu süt yapabilirsin :KK34:

İyi geceler diyet yoldaşları :KK3:
bugün hiç uğrayamadım ancak gece gelebildim.kaç saattir okuyorum ne çene yapmışsınız yine çen çen çen :KK60: maşallah :nazar:

menümü yazayım: (ablamda yemekteydik nelere karşı koydum yemedim,yazayım da okuyun ve tebrik edin beni :KK1: ııı tabi bir de karşı koyamadıklarım var nihaha :KK47: eve gelince sporumu yaptımkiii :KK34: )

kahvaltı:öğlen yemeği saatinde oldu

maydanoz-limon kürü
2 kayısı kıvamı yumurta
4 zeytin
3 kk na yakın peynir
domates
3-4 dilim sucuk :KK17:
1 çay bardağı ceviz
1 fincan çay

akşam: :KK56:

yayla çorbası içmedimkiiii :21:
güveçte mantarlı et
fırında makarna yemedimkiii:21: sadece 1 lokma tadına baktım
bol marul salatası
3-4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
2-3 kaşık patlıcan ezme
havuç ezme yemedimkiii :21: havuç pişince g.i. i çok yükselir.sadece minik bir lokma yedim tadına baktım
pancar ezme yemedimkiii :21: aynı şekilde sırf şeker o yüzden bununda tadına bakmakla yetindim
rakı,bira,kola,ice tea içmedimkiiiii :21: sadece su içtim
kelebek pasta incecik bir dilim yedim,gerçekten çok inceydi ve eve gelincede leslieye takıldım 30 dk,2 mil yürüyüş

su: 2 Lt 3 şekersiz çay

spor: gündüz 30 dk leslie,2 mil,aynısından gece de yapınca toplam 1 saat leslie yaptım bugün

hahahahahaaaa..:KK9::KK60::KK60::KK60:

link verildiğini görünce uçup editleyecektim baktım ki patron yazmış:KK9:

:KK60::KK60:

yağmurlukum burada arkadaşlarımız bazı linkler veriiyorlar yalnız tamamen bizim konumuzla ilgili ve satış vs.. değil.mesela cananhocanın katıldığı programın linki oluyor.yani bize faydalı,çok güzel paylaşımlar oluyor.onları editlemiyorum,onlara izin var değil mi?

hahahahahaaaa..:KK9::KK60::KK60::KK60:

link verildiğini görünce uçup editleyecektim baktım ki patron yazmış:KK9:

yağmurlukum burada arkadaşlarımız bazı linkler veriiyorlar yalnız tamamen bizim konumuzla ilgili ve satış vs.. değil.mesela cananhocanın katıldığı programın linki oluyor.yani bize faydalı,çok güzel paylaşımlar oluyor.onları editlemiyorum,onlara izin var değil mi?

Daha önce özelden yazıştığımız durumlar var ya mesajın kimden geldiğine bakmadan öyle birşey sandım:KK9:

bugün hiç uğrayamadım ancak gece gelebildim.kaç saattir okuyorum ne çene yapmışsınız yine çen çen çen :KK60: maşallah :nazar:

menümü yazayım: (ablamda yemekteydik nelere karşı koydum yemedim,yazayım da okuyun ve tebrik edin beni :KK1: ııı tabi bir de karşı koyamadıklarım var nihaha :KK47: eve gelince sporumu yaptımkiii :KK34: )

maydanoz-limon kürü
2 kayısı kıvamı yumurta
4 zeytin
3 kk na yakın peynir
domates
1 çay bardağı ceviz
1 fincan çay

güveçte mantarlı et
bol marul salatası
2-3 kaşık patlıcan ezme
havuç ezme yemedimkiii :21: havuç pişince g.i. i çok yükselir.sadece minik bir lokma yedim tadına baktım
pancar ezme yemedimkiii :21: aynı şekilde sırf şeker o yüzden bununda tadına bakmakla yetindim
kelebek pasta incecik bir dilim yedim,gerçekten çok inceydi ve eve gelincede leslieye takıldım 30 dk,2 mil yürüyüş

spor: gündüz 30 dk leslie,2 mil,aynısından gece de yapınca toplam 1 saat leslie yaptım bugün

Tebrik ettim SAPHIRAcım.
Çok ama çok güzel dayanmışsın valla.

maydanoz-limon kürü
2 kayısı kıvamı yumurta
4 zeytin
3 kk na yakın peynir
domates
1 çay bardağı ceviz
1 fincan çay

güveçte mantarlı et
bol marul salatası
2-3 kaşık patlıcan ezme

ya çok güzel dayanmışsın bunlara dayanmak ii bir irade demektir maşallah:nazar::nazar:

sağol canım ama hani öğlen bişey yemden akşama yüklenirim diye korkuyorum sende nasıl oluyo

ŞÖYLE OLUYOR:akşam menusunde corba,1 tbk yemek,salata ayran doyuruyor.ilk zamanlar 1,5 -2 tbk olabılıyordu yemek,o sekilde de kilo verdım.zamanla azaldı yedıgım mıktar,şimdi 1 tabagın bıtmesıne bırkaç kasık kala doymus oluyorum:21:

İyi akşamlar kızlar bugün ilk defa başladım bende 12-13 arasında kahvaltımı yaptım yumurta peynir zeytin fındık ıhlamur çayı ile birlikte peşine 1 yeşil elma muhteşem bir şekilde beni tok ttuuttu akşam 19-20 arası yemeğimi yedim sebze yemeği çorba peşine türk kahvesi şu anda süper tokum aaaaaaayy bayıldım ben bu karatay işine:KK70: :KK52: ayrıca öğünler arasında neredeyse bütün gün ayaktaydım eşimle dolaştık alışveriş yaptık falan kitabınıda aldım tabi :KK66: şi,mdide sporumu yapıcam 40 dk kadar stepper çalışıcam yaklaşık 2000 adım işte buuuuu, öpüyorum hepinizi teker teker sayenizde motive olarak başladım bu işe teşekkürler:KK16:

biz de sana tesekkur ederız canım.karsılıklı etkılıyoruzz bırbırımızı.ilk gunden böyle süper motıvasyon,harikasın valla:13:

afiyet olsun tatlımm:KK34::KK34:

nasıl oldun cnm kızarıklık geçti mi baya?

bakk başarmışsınn 2 öğün yemeyii tebrik ederim cnmm:21::21::21:
geçti gibi canım,mınıcık ızlerı kaldı,onlar da gecer heralde

Arkadaşlar birşey soracağım..ben buraya yazdığım yediklerim listesindekiler hariç ağzıma birşey sürmüyorum...sadece su ve bitki çayı...siz sabah ve akşam arasında hatta 20:00dan sonra birşeyler yiyormusunuz veya içiyormusunuz(bunlardan birini:süt,ayran,kefir,meyve,fındık,ceviz,badem vs).:26:

ben aksam çok acıkırsam ayran veya kefir içiyorum.ama cok nadır oluyor tabıı.meyve veya kuruyemıs olmaz zaten.sadece ıcecekler ıcılebılır.

merhabalar kızlarrr
çok yoğun bi gün geçirdim.hiç uğrayamadım bu gün.
solgar omega 3-700 aldım.içinde omega 6 yokmuş kesinlikle.
yarın başlıycam ama çok önemli bi sorum var.ben bunu günde kaç tane ve ne zaman içicem.yemekten öncemi sonramı.
bilen birisi şu soruma bi el atarsa çok memnun olurum :KK53:
hadin öperim kocamaaannn :KK76::KK76:

sabah kahvaltıdan sonra gunde 3 tane alıyorum. 4 taneye kadar alınabılır dıye bılıyorum.

KAHVALTI:
sanırım yumurta bana allarji yapıyor(bileklerim feci şekilde kaşınıyor ve kızarıyor) peynir zeytinide ben yemiyorum
bir kase ezogelin çorba
ÖĞLEN YEMEĞİ:
yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ:
bol sebzeli kısır
NOT:Songünlerde diyete pek uyamıyorum oyüzden menülerimi yazmıyordum baktım sonu yok bu işin hemde destek olursunuz diye saçmada olsa yazdım menümü

yumurta yerıne muz olabılır.bende alerji oldugunda haslanmıs et yemıstım 2 gun,o da bayagı tok tuttu,aynı yumurta gıbı.kuruyemıs yıebılıyorsan bol bol ye sabahları,proteın oalrak neler yıyebılıyorsan sabahları onları tuket bence

maydanoz-limon kürü
2 kayısı kıvamı yumurta
4 zeytin
3 kk na yakın peynir
domates
1 çay bardağı ceviz
1 fincan çay

güveçte mantarlı et
bol marul salatası
2-3 kaşık patlıcan ezme

aslan kankam benım.harikasınnnn:KK9::KK9::KK9::KK9:gurur duyuyorsun kendınle dımı,süper bir duygu.

ben çok komik bişey gordum ruyamda balçiçek pamirin evine gitmisim ne alakaysa,bir sürü yemek yapmıs,pilav vardı cok güzel onu yedım ,diyetımı bozdum dıye nasıl uzuluyorum ama:KK1:bı de tatlı var,bari bozmusken tatlıyı da yıyeyım dıyorum.:KK9::KK9::KK9:bilinçaltım diyeti bozmak mı istiyor ne,çok güldüm kendime,uyanınca:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

istersen pazartesi birbirimiz için c
umalarıda takım için tartılırız hem haftasonları kaçamak yapmamışoluruz hemde sürüden ayrılmamış oluruz

tamam canım...giysısız tartıl fark edıyor sabahları wcden sonra kar :KK17::KK16:kardır

KAHVALTI:
bir kase ezogelin çorba
ÖĞLEN YEMEĞİ:
yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ:
bol sebzeli kısır
yumurta yerıne muz olabılırmış
arkadaslar yazmış buradan
sadece kısır 2 kasık olsaymış
zeytını ye muhakkak cevız nerede ben yenıyım bılen arkadaslar yorumlasın da az da olsacevız yeseydın
oglen ve aksam daha azyeniyor oyle sankı

İnsan sporunu yapınca vicdanen de rahatlıyor oh iyi olmuşşş çok iyi olmuş allahım bu azmimizden bir şey kaybettirmesin aminnnnnn inşaallahhh

aynen öyle cnmm :KK8::KK8::KK8: amin inşallahhhEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

aaaa!!!! eklenmiş bilem.nasıl görünüyoruz?şafak 16.hem de yiyerek:KK56::KK56::KK56:

süper olmuş çizelgen canımm.:KK34::KK34::KK34: en çok da bu motive ediyor zaten yiyerek aç kalmadan kilo veriyoruzzzz:KK52::KK52::KK52::KK52:

Arkadaşlar birşey soracağım..ben buraya yazdığım yediklerim listesindekiler hariç ağzıma birşey sürmüyorum...sadece su ve bitki çayı...siz sabah ve akşam arasında hatta 20:00dan sonra birşeyler yiyormusunuz veya içiyormusunuz(bunlardan birini:süt,ayran,kefir,meyve,fındık,ceviz,badem vs).:26:

sevgili ikiz ben 8 den sonraa su ve şekersiz çaydan başka bişey yemiyorum.:KK50::KK50::KK50:
çok nadir ki bir kez oldu sadece arkadaşımda 8 den sonra yemiştim akşam yemeğini 8.30 kadar bitirmiştim.:18::18::26::26:

herkese günaydın.. bugun kızımla erken kalktık.. 8.30 dakahvaltımız bitti.. 2 yumurta hatta kızımın yarısını yediği yumuranın tamamı. bol ceviz. koca bi bardak yeşil çay. beyaz peynirle güzel bi kahvaltı.. :))

günaydın arkadaslar...:KK3:
16-10-2011 pazar
kahvaltı saat 11.00 karısık bıtkı çayı 2 yumurta zeytınyaglı bıberlı kekıkli
2 yesil biber,1 avuç lor peynır 7 yesil zeytın 5-6 cevız 2fındık2 gun kurusu
yerken bunları coktan doymustum yemegı unuttum... tekrar döndüm yedim
bu cevız fazla gelıyor bana zorlanıyorum boyum 1.62 azaltsammı:KK8:
güzel mutlu pazarlar dılerim:KK16:
artık sekerım düstü karnım acıktı yok bıttı o dertler tesekkurler hepınıze

merhabalar arkadaşlarr kahvaltımı anca yapabildim hemen yazayımmmm:KK34::KK34:

2 yumurtadan kaşarlı omlet, domates-salatalık-biber, peynir-zeytin, yeşil çay, ceviz- kayısı

herkese günaydın.. bugun kızımla erken kalktık.. 8.30 dakahvaltımız bitti.. 2 yumurta hatta kızımın yarısını yediği yumuranın tamamı. bol ceviz. koca bi bardak yeşil çay. beyaz peynirle güzel bi kahvaltı.. :))
afiyet olsunn canımm sana vee minik kızınaaa:21::21:

16-10-2011 pazar

afiyet olsun asmamm:21::21:

16-10-2011 pazar
gunaydın canım.sen bılırsın ,azaltabılırsın tabıı,bana da fazla gelıyor artık acıkcası,yıyebıldıgım kadar yıyorum ama en cok cevız tok tutuyor onu da gözonunde bulundurmak lazım,

merhabalar arkadaşlarr kahvaltımı anca yapabildim hemen yazayımmmm:KK34::KK34:

2 yumurtadan kaşarlı omlet, domates-salatalık-biber, peynir-zeytin, yeşil çay, ceviz- kayısı
günaydın bebişş.once tıckerına baktım,kim bu 69 luk fıstık dıyorum ben de:KK52:ahh bana da nasip olur inş. kısa zamanda.bugun 75.7 idi tartı,iyi yoldayım galiba:KK8::KK8::KK8::KK8:

günaydın bebişş.once tıckerına baktım,kim bu 69 luk fıstık dıyorum ben de:KK52:ahh bana da nasip olur inş. kısa zamanda.bugun 75.7 idi tartı,iyi yoldayım galiba:KK8::KK8::KK8::KK8:

ooooo süpersinn tatlımmmm 800 gr.:KK9::KK9::KK9::KK9: inşallah 57 yi görecez biz daha senlee cnmm:21::21::21::21::21:
benim kilolar biraz ağır gidiyorr sen yetişirsinn banaaa :KK34::KK34::KK34:

X