KAHVALTI:
sanırım yumurta bana allarji yapıyor(bileklerim feci şekilde kaşınıyor ve kızarıyor) peynir zeytinide ben yemiyorum
bir kase ezogelin çorba
ÖĞLEN YEMEĞİ:
yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ:
bol sebzeli kısır
NOT:Songünlerde diyete pek uyamıyorum oyüzden menülerimi yazmıyordum baktım sonu yok bu işin hemde destek olursunuz diye saçmada olsa yazdım menümü
hahahahahaaaa..
link verildiğini görünce uçup editleyecektim baktım ki patron yazmış
hahahahahaaaa..
link verildiğini görünce uçup editleyecektim baktım ki patron yazmış
yağmurlukum burada arkadaşlarımız bazı linkler veriiyorlar yalnız tamamen bizim konumuzla ilgili ve satış vs.. değil.mesela cananhocanın katıldığı programın linki oluyor.yani bize faydalı,çok güzel paylaşımlar oluyor.onları editlemiyorum,onlara izin var değil mi?
Daha önce özelden yazıştığımız durumlar var ya mesajın kimden geldiğine bakmadan öyle birşey sandım
İyi geceler diyet yoldaşları
bugün hiç uğrayamadım ancak gece gelebildim.kaç saattir okuyorum ne çene yapmışsınız yine çen çen çenmaşallah
menümü yazayım: (ablamda yemekteydik nelere karşı koydum yemedim,yazayım da okuyun ve tebrik edin beniııı tabi bir de karşı koyamadıklarım var nihaha eve gelince sporumu yaptımkiii )
kahvaltı:öğlen yemeği saatinde oldu
maydanoz-limon kürü
2 kayısı kıvamı yumurta
4 zeytin
3 kk na yakın peynir
domates
3-4 dilim sucuk
1 çay bardağı ceviz
1 fincan çay
akşam:
yayla çorbası içmedimkiiii
güveçte mantarlı et
fırında makarna yemedimkiiisadece 1 lokma tadına baktım
bol marul salatası
3-4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
2-3 kaşık patlıcan ezme
havuç ezme yemedimkiiihavuç pişince g.i. i çok yükselir.sadece minik bir lokma yedim tadına baktım
pancar ezme yemedimkiiiaynı şekilde sırf şeker o yüzden bununda tadına bakmakla yetindim
rakı,bira,kola,ice tea içmedimkiiiiisadece su içtim
kelebek pasta incecik bir dilim yedim,gerçekten çok inceydi ve eve gelincede leslieye takıldım 30 dk,2 mil yürüyüş
su: 2 Lt 3 şekersiz çay
spor: gündüz 30 dk leslie,2 mil,aynısından gece de yapınca toplam 1 saat leslie yaptım bugün
bugün hiç uğrayamadım ancak gece gelebildim.kaç saattir okuyorum ne çene yapmışsınız yine çen çen çenmaşallah
menümü yazayım: (ablamda yemekteydik nelere karşı koydum yemedim,yazayım da okuyun ve tebrik edin beniııı tabi bir de karşı koyamadıklarım var nihaha eve gelince sporumu yaptımkiii )
maydanoz-limon kürü
2 kayısı kıvamı yumurta
4 zeytin
3 kk na yakın peynir
domates
3-4 dilim sucuk
1 çay bardağı ceviz
1 fincan çay
akşam:
güveçte mantarlı et
bol marul salatası
2-3 kaşık patlıcan ezme
havuç ezme yemedimkiiihavuç pişince g.i. i çok yükselir.sadece minik bir lokma yedim tadına baktım
pancar ezme yemedimkiiiaynı şekilde sırf şeker o yüzden bununda tadına bakmakla yetindim
kelebek pasta incecik bir dilim yedim,gerçekten çok inceydi ve eve gelincede leslieye takıldım 30 dk,2 mil yürüyüş
spor: gündüz 30 dk leslie,2 mil,aynısından gece de yapınca toplam 1 saat leslie yaptım bugün
sağol canım ama hani öğlen bişey yemden akşama yüklenirim diye korkuyorum sende nasıl oluyo
İyi akşamlar kızlar bugün ilk defa başladım bende 12-13 arasında kahvaltımı yaptım yumurta peynir zeytin fındık ıhlamur çayı ile birlikte peşine 1 yeşil elma muhteşem bir şekilde beni tok ttuuttu akşam 19-20 arası yemeğimi yedim sebze yemeği çorba peşine türk kahvesi şu anda süper tokum aaaaaaayy bayıldım ben bu karatay işineayrıca öğünler arasında neredeyse bütün gün ayaktaydım eşimle dolaştık alışveriş yaptık falan kitabınıda aldım tabi şi,mdide sporumu yapıcam 40 dk kadar stepper çalışıcam yaklaşık 2000 adım işte buuuuu, öpüyorum hepinizi teker teker sayenizde motive olarak başladım bu işe teşekkürler
geçti gibi canım,mınıcık ızlerı kaldı,onlar da gecer heraldeafiyet olsun tatlımm
nasıl oldun cnm kızarıklık geçti mi baya?
bakk başarmışsınn 2 öğün yemeyii tebrik ederim cnmm
Arkadaşlar birşey soracağım..ben buraya yazdığım yediklerim listesindekiler hariç ağzıma birşey sürmüyorum...sadece su ve bitki çayı...siz sabah ve akşam arasında hatta 20:00dan sonra birşeyler yiyormusunuz veya içiyormusunuz(bunlardan birini:süt,ayran,kefir,meyve,fındık,ceviz,badem vs).:26:
merhabalar kızlarrr
çok yoğun bi gün geçirdim.hiç uğrayamadım bu gün.
solgar omega 3-700 aldım.içinde omega 6 yokmuş kesinlikle.
yarın başlıycam ama çok önemli bi sorum var.ben bunu günde kaç tane ve ne zaman içicem.yemekten öncemi sonramı.
bilen birisi şu soruma bi el atarsa çok memnun olurum
hadin öperim kocamaaannn
KAHVALTI:
sanırım yumurta bana allarji yapıyor(bileklerim feci şekilde kaşınıyor ve kızarıyor) peynir zeytinide ben yemiyorum
bir kase ezogelin çorba
ÖĞLEN YEMEĞİ:
yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ:
bol sebzeli kısır
NOT:Songünlerde diyete pek uyamıyorum oyüzden menülerimi yazmıyordum baktım sonu yok bu işin hemde destek olursunuz diye saçmada olsa yazdım menümü
maydanoz-limon kürü
2 kayısı kıvamı yumurta
4 zeytin
3 kk na yakın peynir
domates
3-4 dilim sucuk
1 çay bardağı ceviz
1 fincan çay
akşam:
güveçte mantarlı et
bol marul salatası
2-3 kaşık patlıcan ezme
istersen pazartesi birbirimiz için c
umalarıda takım için tartılırız hem haftasonları kaçamak yapmamışoluruz hemde sürüden ayrılmamış oluruz
yumurta yerıne muz olabılırmışKAHVALTI:
bir kase ezogelin çorba
ÖĞLEN YEMEĞİ:
yoğurt
AKŞAM YEMEĞİ:
bol sebzeli kısır
İnsan sporunu yapınca vicdanen de rahatlıyor oh iyi olmuşşş çok iyi olmuş allahım bu azmimizden bir şey kaybettirmesin aminnnnnn inşaallahhh
aaaa!!!! eklenmiş bilem.nasıl görünüyoruz?şafak 16.hem de yiyerek
Arkadaşlar birşey soracağım..ben buraya yazdığım yediklerim listesindekiler hariç ağzıma birşey sürmüyorum...sadece su ve bitki çayı...siz sabah ve akşam arasında hatta 20:00dan sonra birşeyler yiyormusunuz veya içiyormusunuz(bunlardan birini:süt,ayran,kefir,meyve,fındık,ceviz,badem vs).:26:
afiyet olsunn canımm sana vee minik kızınaaaherkese günaydın.. bugun kızımla erken kalktık.. 8.30 dakahvaltımız bitti.. 2 yumurta hatta kızımın yarısını yediği yumuranın tamamı. bol ceviz. koca bi bardak yeşil çay. beyaz peynirle güzel bi kahvaltı.. :))
günaydın arkadaslar...
16-10-2011 pazar
kahvaltı saat 11.00 karısık bıtkı çayı 2 yumurta zeytınyaglı bıberlı kekıkli
2 yesil biber,1 avuç lor peynır 7 yesil zeytın 5-6 cevız 2fındık2 gun kurusu
yerken bunları coktan doymustum yemegı unuttum... tekrar döndüm yedim
bu cevız fazla gelıyor bana zorlanıyorum boyum 1.62 azaltsammı
güzel mutlu pazarlar dılerim
artık sekerım düstü karnım acıktı yok bıttı o dertler tesekkurler hepınıze
gunaydın canım.sen bılırsın ,azaltabılırsın tabıı,bana da fazla gelıyor artık acıkcası,yıyebıldıgım kadar yıyorum ama en cok cevız tok tutuyor onu da gözonunde bulundurmak lazım,günaydın arkadaslar...
16-10-2011 pazar
kahvaltı saat 11.00 karısık bıtkı çayı 2 yumurta zeytınyaglı bıberlı kekıkli
2 yesil biber,1 avuç lor peynır 7 yesil zeytın 5-6 cevız 2fındık2 gun kurusu
yerken bunları coktan doymustum yemegı unuttum... tekrar döndüm yedim
bu cevız fazla gelıyor bana zorlanıyorum boyum 1.62 azaltsammı
güzel mutlu pazarlar dılerim
artık sekerım düstü karnım acıktı yok bıttı o dertler tesekkurler hepınıze
günaydın bebişş.once tıckerına baktım,kim bu 69 luk fıstık dıyorum ben demerhabalar arkadaşlarr kahvaltımı anca yapabildim hemen yazayımmmm
2 yumurtadan kaşarlı omlet, domates-salatalık-biber, peynir-zeytin, yeşil çay, ceviz- kayısı
günaydın bebişş.once tıckerına baktım,kim bu 69 luk fıstık dıyorum ben deahh bana da nasip olur inş. kısa zamanda.bugun 75.7 idi tartı,iyi yoldayım galiba